Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka...sobie...

nie rozumiem...

Polecane posty

Gość taka...sobie...

W dzisiejszym świecie jest dużo zakłamania, podłości... Ludzie nie potrafią normalnie ze sobą rozmawiać.. Ja czasami czuję, że nie pasuję do tego świata opętanego żadzą zysku... Nie zależy mi na pieniądzach, nowych ciuchach i kosmetykach... Chociaż pracuję to nie zarabiam dużo... Moja rodzina śmieje się ze mnie że teraz pieniądze są najważniejsze, a koleżanki mówią, że jestem za szczerza i za bardzo naiwna w stosunku do innych ludzi...Mam 23 lata i wiem, że nie potrafię się zmienić...Nie wiem co robić...

nigdy się nie zmieniaj , bo wpadniesz w maszynkę tego systemu i przerobi Cię na mielonego bezmózga - rób tylko tyle ile uważasz za stosowne ...

mam podobnie i też mam tyle lat pozdrawiam :) nie traktuj tego jak problem

Gość taka...sobie...
Ja nie traktuję tego jak problem, tylko ludzie wokół mnie się strasznie dziwią, że taka jestem... Większość ludzi nie potrafi bezinteresownie pomóc, uważają, że w dzisiejszym świecie nie ma nic za darmo... Ja jednak nie potrafię obojętnie przejść obok czyjegoś nieszczęścia, jak pożyczam komuś pieniądze to często nie musi mi oddawać. A koleżanki się ze mnie śmieją, że się daję wykorzystywać i jestem naiwna...Ale nie potrafię być inną osobą

jeśli jesteś dobra - to taka pozostań...chcesz słuchać niedobrych koleżanek w życiu?