Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likaon poza zoo

On młodszy od niej. Powinien dostosować się w kwestii ślubu, dzieci?

Polecane posty

Gość likaon poza zoo

jw

Gość dsdsdsd
raczej dogadac i wziac jedynie pod uwage wiek i potrzeby partnerki, a takze zegar biologiczny, chyba ze nie wiaże z nia zadnych powaznych planów nie zmuszac sie do niczego ale nie odciagac tez w czasie

Gość dsdsdsd
:) ale niestety to prawda, jesli partnerka ma 33 lata a partner 25, to niech nie marzy o tym, że ona zaczeka az on dojrzeje, prędzej znajdzie kogoś kto zechce na poważnie sie związac, realia...niestety

Gość dsdsdsd
ja mialam faceta młodszego, nie potrafil sie zadeklarować, zdecydowac czego chce, chcial szaleć ja nie naciskalam na ślub ani dziecko ale sam fakt jak on zareagowalby gdybym zaszła zniechecil mnie to dalszego życia u jego boku, predzej bym od niego odeszła w ciazy niz wychowywala z kims kto traktuje dziecko jak problem, nie to nie... kopnelam go w dupe

Gość dsdsdsd
Katja- każdy ma inne priorytety, ja sama nie planuje rodziny ale jesli jestem z kims w zwiazku licze na to ze traktuje mnie powaznie, a nie jakis pitu pitu zobaczymy jak bedzie itp.

Gość likaon poza zoo
Do tego pytania zainspirował mnie przypadek pewnej pary, gdzie on ma obecnie 23 lata, a ona 28 i z tego, co wiem to ona bardzo chciałaby mieć dziecko i nie chce z tym czekać aż będzie np. w połowie między 30 a 40 r.ż. Ale właściwie to pytam ogólnie. Ciekawam :-)

Gość dfdgfd
dla mnie to naturalne, że kobieta ma prawo chciec sie ustabilizowac w tym wieku, to nie zbrodnia, zwlaszcza gdy kocha partnera...

ale tu nie ma co rozmawiac o dostosowywaniu sie do drugiej osoby, rownie dobrze mozna by powiedziec, ze to ona powinna dostosowac sie niego i poczekac az on do tej decyzji dojzeje. Slub i dzieci powinny chciec obie strony.

Gość dfdgfd
sorry ale nie mzona czekac w nieskonczonosc bo si emozna niedoczekac, czasem to poprostu oznaka tego ze partner nie traktuje nas powaznie i tyle jak ktos chce czekac to niech czeka, ja tam w wieku 38 lat nie mialam zamiaru rodzic wiec wole byc sama i nie miec dzieci niz miec dzieci z kims kto je ma z przymusu w poznym wieku uwazam ze przy starszej partnerce nalezy brak pod uwage jej potrzeby i tyle to inny przypadek niz starszy partner, facet jak nie dojrzal to juz nie dojrzeje serio i tu nie ma co czekac bo sie czowiek nie doczeka, facet albo wie albo gowno wie i wiedziec juz nie bedzie