Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DankaKrzyżak

Jakie są Lwy a jakie Byki?

Polecane posty

Gość DankaKrzyżak

Mam Problem Nie Wiem Którego Wybrać.:o Dlatego Wybiorę wg.Znaku.

Gość jnjbhvb
bierz lwa, byki są zaborcze i tacy materialiści :D

Gość oj autorkooo
nie wierzę w te głupoty typu znak zodiaku, ale znałam byka i lwa i muszę przyznać ze to były zdradliwe skurwysyny :o zresztą, tak samo jak każdy facet

Gość DankaKrzyżak
Dodam Tylko- Ja Jestem Rybka. Dużo Już Czytałam ,Ale Chcę Wiedzieć Jak Jo jest w Praktyce? Na razie Jestem Za Lwem :o

Gość Lwy są spokojne
Byki to diabły wcielone.

Gość byk są chytrusami
lwy maja gest.

Gość DankaKrzyżak
Ja Czytałam Już, Pytam Jak To Jest w Praktyce?

Gość jnjbhvb
no to już pisałam w sumie obaj materialiści, ale byki bardziej i tacy zazdrośni, zaborczy idą po trupach, lwy chyba maja do siebie większy dystans :P

Gość u mnie sie zawsze zgadzalo
ty i lew Ogień nie zmiesza się z wodą. Na otwartego Lwa zamknięte w sobie Ryby wpływają frustrująco - przede wszystkim w sypialni. Związek będzie trudny, a małżeństwo nie wynagrodzi poniesionych wysiłków. ty i byk Są niemal równie namiętni, ale niezwykle wrażliwe Ryby potrzebują specjalnego traktowania, do którego przyziemny Byk może nie być przyzwyczajony. Zmysłowy związek, satysfakcjonujące małżeństwo.

Gość DankaKrzyżak
Qurcze Czytam Teraz Wszystko z Tego Linku,Żadnego Nie Powinnam Wybrać:p

to juz wolalabym wybierac na podstawie stanu konta niz jakiegos smiesznego choroskopu. A na powaznie jesli nie mozesz sie zdecydowac na kogos z nichh to znajdz sobie trzeciego

Gość znam znam znam
a jaki jest baran?

Gość DankaKrzyżak
Masz Rację Musze Znalezć Skorpiona albo Raka. Wierzę w Horoskopy.:-p

Gość znam znam znam
mam byka i barana, ktorego wybrac?

Nie kieruj sie zodiakami a tym jacy sa na codzien. Moj byly byl bykiem moj obecny jest lwem :-)

Gość znam znam znam
mam byka i rzeczywiscie jest taki jak tu piszecie

Gość chodzi ci o co
Byki to trudne osoby, ale odpowiednia taktyka zrobi z nich człowieka. Lwy to samoluby, narcyzy, wykorzystywacze i leniwe osoby.

Mój Połówek jest Rybką, ja - Byk. Idealne połączenie. Lwy to tchórze. Prężą się, żeby zdobyć. Jak zdobędą - zwiewają. A jak pojawią się kłopoty - zwieją jeszcze szybciej.

"przyziemny Byk może nie być przyzwyczajony" Nie wszystkie byki są przyziemne. Wśród byków najwięcej jest artystów. A artyści raczej przyziemni nie są.

Gość znam 2 byki
Jeden babiarz, kłmca, drugi tak samo. Zero odpowiedzianości, lubią sobie podporzadkować partnerke. Ten drugi co zrobi żle np jak sie k..rwi przypisuje to partnerce i patrząc w oczy łże jak pies.

Gość astroview
lew i ryby to dwa rozne swiaty - to sie nie uda. juz predzej z bykiem.

Gość znam 2 byki
Ja jestem Ryba , a mam Strzelca. Też zero odpowiedzialności o wszystkim ja muszę decydować. Nie lubi dzieci:(

"Zero odpowiedzianości, lubią sobie podporzadkować partnerke. Ten drugi co zrobi żle np jak sie k..rwi przypisuje to partnerce i patrząc w oczy łże jak pies." Jakbym czytała o moim byłym mężu :D Jest bykiem.

Gość znam 2 byki
Ja akurat miałam dwóch szwagrów z tego znaku :) Związki się rozleciały, z tym, że jeden nie odpuszcza i nadal prześladuje siostrę.

Ja bylam wiele lat z bykiem-koncowe miesiace byly bardzo ciezkie ale to przez problemy ktore nas spotkaly i gorzej niz toksyczna tesciowa :-P

Sprawdziłem siebie w tych linkach i oto, co wyszło: :P "Piątka Piątka to partner ciekawy świata, dosłownie lubi podróżować a nawet, gdy pozostaje w domu, to jego podróżami stają się np. jej hobby. To partner ekspansywny i otwarty. W relacjach z ludźmi to zmienny i niestały. To niezwykle magnetyczna osobowość. W negatywnym aspekcie taki człowiek jest ekstrawagancki i impulsywny. Nie potrafi uszanować racji innych poza swoimi. To czasem książkowy przykład zapatrzonego w siebie narcyza. W związku szuka bodźców, inspiracji poruszających bogatą wyobraźnię i zmysłowość Piątki. Partner Piątki powinien mieć w sobie taką samą jak ona ciekawość świata, chęć podróżowania i umiłowanie wolności, ktoś kto dotrzyma im tempa. Najbardziej przystające liczby 5,1,7, udać się może także z 3, 6, ,8, 9 Najtrudniejszy związek 2, 4"

Gość znam się na astrologii
i powiem ci, ze bierz BYKA, stworzycie zgodny związek z lwem nie masz żadnych szans