Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola.lola

Moj facet kupił sobie buty za 500zł, a mi nic nigdy nie dał

Polecane posty

Gość karola.lola

walentynek nie uznaje, po moich narzekaniach doczekałam sie kwiatów...na urodziny zabrał mnie do kina i na sushi a sobie kupił jakies adidasy za 500zl :O

Gość sama widzisz jak cie szanuje
ma cię za darmową prywatną dziwkę :o

Gość wzięła byś się nieudaczniku do
pracy a nie żerujesz na innych

Gość karola152
to co masz byc jego utrzymanka?

Moj tez mi kiedys powiedzial " mezem Twoim Nie jestem zeby Ci prezenty robic" odpowiedzialam mu " ani ja twoja zone zeby Ci dupy dawac a za dziwki Musisz placic" I go zostawilam. Co Nie mowie zebys zostawila swojego

Gość a jakby ci coś kupił to dupy
byś dała eh kobiety to dziwki jak widać

Gość on i tak ją wyrucha
Lofca4 popieram bardzo dobrze powiedziałaś :D faceci myślą że pobajerują, nakłamią i mają ruchanie za darmo, a sami od siebie nic nie dadzą, tlyko by oszukiwali

Gość 768768
migotka tylek jak szczotka co sie dzieje z dzisiejszymy mezczyznami, niech mi ktos wytlumaczy... Ja wytłumaczę: Dzisiejsi mężczyźni nie chcą robić na pasożyta

"on i tak ją wyrucha Lofca4 popieram bardzo dobrze powiedziałaś faceci myślą że pobajerują, nakłamią i mają ruchanie za darmo," Czyli seks nie jest darmowy? :classic_cool:

Gość golden lady
jest taka prawda jak sie facet zachowuje przed slubem tak i po slubie..czyli jak przed jest nijako..to po bedzie jeszcze gorzej bacznie obsewujcie facetów na początku..

Gość no tak a jak facet wam coś
kupi to dupy dajecie jesteście tyle samo warte co tirówa no ona jest tańsza

Dokladnie. Autorce chodzi o to ze jej facet kupuje sam sobie drogie rzeczy a jej Nie chce sprawic zadnej przyjemnosci. Jezeli na Kims nam zalezy to lubimy kupic tej osobie jakis drobiazg nawet, sprawic jej przyjemnosc. Bizuteria np jest prezentem bardzo na miejscu I Nie chodzi o drogie brylanty ale o sam gest. Kobieta wtedy czuje sie doceniona .

Gość powinna tu zajrzeć laska co
zrobiła temat " czemu faceci uważają każdą kobietę za dziwkę? " tu mamy odpowiedź i doskonały przykład.

Gość gagagahegdgp
haha a gdyby tobie kupił buty za 5stówek to pewnie bys dawala sie dymać w kazda dziure i lykala wszystko lacznie z moczem? :D

Gość vcnh
Lofca4 Dokladnie. Autorce chodzi o to ze jej facet kupuje sam sobie drogie rzeczy a jej Nie chce sprawic zadnej przyjemnosci. Jezeli na Kims nam zalezy to lubimy kupic tej osobie jakis drobiazg nawet, sprawic jej przyjemnosc. Bizuteria np jest prezentem bardzo na miejscu I Nie chodzi o drogie brylanty ale o sam gest. Kobieta wtedy czuje sie doceniona . A co to ona ma porażenie mózgowe czy co, że nie może sama zarabiać? A Ty lofcia to wiemy , że jak facet zapłaci lub da prezent co obciągasz i dajesz dupy nie musisz już się wypowiadać.

Gość taki jeden facet nieszanowany
A ja zawsze kupowałem coś nawet jak nie miałem.... Przeprowadzałem się do waszego miasta... Wam nigdy nie dogodzi. Obecnie mam was w dupie i same jesteście sobie winne

mój tez był strasznie skapy. na poczatku jak zaczelismy byc razem nie wychodzilismy na miasto to u mnie jak siedzielismy to ciagle cos jadł, a jak do niego poszlismy to tak mi załowal ciastek nawet a jak byl sylwester u jego kolegi to on zaplacil za zakupy ale powiedzialam ze mu pozniej oddam to sam robil kanapki a gdy przyszlam do kuchni to sam jadł i widac bylo po nim ze mi zaluje bo na mnie sie nie patrzyl tak jakby mnie nie bylo , bylam w szoku ;o jedynaki tak mają. dopiero pozniej sie poprawil gdy zaczelam z nim gadac na ten temat ale do dzisiaj zostal sknera i ciesze sie ze z nim juz nie jestem. mi sie smiac z Niego chciało , ze on taki skąpy jest.

I wlasnie dlatego chlopaczki siedzicie na kafeterii I szukacie intryg jak stare dewoty zamiast uprawiac seks ze swoja panna;) dobrze ze jednak jest jeszcze pare normalnie myslacych chlopakow a nie wiesniakow nie nauczonych jak zabiegac o kobiete:)

Gość sknery jebanee
a jaki kobieta ma interes w tym, zeby zadawać się z jakimś skąpcem? wy i tak przecież zdradzacie, a jeśli ci zalezy to wypada coś dać choćby z jakiejś okazji. na dziwki nie chodzicie tylko dlatego ze taka naiwna dziewczyna wychodzi taniej, żałośni szmaciarze

Gość dgdgdfgd
"odpowiedzialam mu " ani ja twoja zone zeby Ci d**y dawa" czyli cie zmuszal bo ty sexu nie chcialas??:D

Gość cfxvxc
Lofca4 za jaki prezencik dajesz dupy?

Ta, ONI wszyscy uwazaja ze samo ich istnienie powinnysmy Im pomniki stawiac. Nic od siebie nie wymagaja a takie ciche spokojne dziewczyny daja tak soba pomiatac zeby mu czasem przykrosci Nie zrobic " bo przeciez facet musi". A potem sie dziwia ze byle ciapaty im kobiete odbil

" ani ja twoja zone zeby Ci d**y dawac a za dzi**i Musisz placic" " pokazałaś swoja "klasę", fajnei że przyznajesz sie do tego że sypiasz tylko w zamian za kasę

Gość a co niby kobieta daje facetow
i ? poza seksem ? nic !!! Czemu facet ma utrzymywać sponsorować wszystko, robić co chwila drogie prezenty a kobieta nic nie da mężczyźnie. pracować wam się nie chce, zajmować domem też nie , rodzić dzieci nie chcecie to co macie oprucz swoich szparek do zaoferowania