Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola.lola

Moj facet kupił sobie buty za 500zł, a mi nic nigdy nie dał

Polecane posty

Prawda jest takA ze prawdziwy facet, nigdy Nie pozwoli zeby kobieta prala jego brudna bielizne. Sam cos czasem ugotuje zeby zaimponowac kobiecie ( Nie mowie tu o dresiarzach ktorzy mysla ze zaimponuja pannie przeklenstwami czy jak stlucze kogos na ulicy) prawdziwy facet wie ze kobieta to ozdoba mezczyzny I chce zeby byla przy nim zadowolona, zadbana kobieta a Nie a worami pod oczami, zdradzana Po ciazy bo gorse i wyglada, psychiczny wrak bo to swiadczy o nim, o tym jakim jest mezczyzna. Zadbana I kochana kobieta podnosi wartosc mezczyzny, jednak tylko mezczyzna na poziomie to zrozumie a Nie pzecietniak ktorego Nie mial kto nauczyc szacunku do kobiety . Na szczescie sa tacy:)

Gość kui
sknery jebanee jesteście hipokrytami wg was to kobieta ma pracować, zajmować się domem, dziećmi i jeszcze dawać doopy, a wy w zamian będziecie jej dawać tylko brudne gacie do wyprania, to wam pasuje, tak? moja biedna mama dała się tak omotać ojcu. nic nie ma z życia, tylko wieczny zapie**ol. A chciałabyś być w związku z facetem, że to on będzie takim kurem domowym co?

Migotka Buty to rzecz praktyczna i niezbędna. Złe buty potrafią zrujnować stopy (wiem coś o tym - kiedyś musiałem sobie pięty oskalpować przez złe buty). Natomiast zegarek kupiony dlatego, że nam się podoba, to biżuteria

Gość fsdf
Herbaciana Różyczka Ona chce drogie prezenty co chwila

Gość błazerrr
Migotka - a ile to na buty mozna wydac? Twoj kupuje takie 'poŻądne' w ccc albo w lidlu za 49,90 ? :D garnitur? A kto chodzi w nich na codzien poza japiszonami ? jego kasa jego sprawa, walentynki to komercyjne gowniane swięto, podnie jak głupoty typu imieniny czy rocznice. Madry koles juz go lubie. Autorka to typowa kurevka made in poland, wieczne roszczenia o wszystko do wszystkich... Jej nick tez wiele mowi... LOLA :O kobiety chcą rownouprawnienia ale tylko dla siebie, same przywileje...a gdy facet upomina sie o swoje prawa lachony nazywają go frajerem, facetem bez jaj, jęczą jak ćpunki ' prawdziwych facetow juz nie ma '

Gość dgdgdfgd
"a co dziwnego jest w butach za 500 zł? " to ze nie wydal tych 5 stow na nia

lomu - sportowe buty to obsesja dzisiejszych chlopaczkow i mlodych mezczyzn, i nie wynika to z tego zeby miec zdrowe nogi tylko z checi posiadania markowych butow. ale jak juz pisalam, to tylko moje zdanie, na pewno wielu kobietom podoba sie kiedy mezczyzna ubiera sie markowo.

Migotka - kto pisał o sportowych, lansiarskich butach?

Gość fhjkhg
Facet z własnej pensji raz na parę lat kupi sobie jakieś dobre buty bo stare już dziurawe i jeszcze mu się z tego aferę robi

"migotka tylek jak szczotka igotka - a ile to na buty mozna wydac?' mezczyzna- jak najmniej... " Kupiłem sobie niedawno trampki za 15 zł - po zdjęciu marzyłem o masce przeciwgazowej

Gość Uroczy Szymuś
Ją powinien docenić przynajmnienj na 500zł

Gość wrhibfwihrbf
"Co Wy niby takiego robicie?" ja przynajmniej piore,sprzatam,gotuje,chodze do pracy,studiuje,jestem matka. Seks to nie obowiazek to przyjemnosc wiec nie wymieniam. Z moim facetem dzielimy sie obowiazkami,bo niemozliwoscia byloby gdybym wszystko robila sama. Znam facetow,ktorzy sami nie potrafia sobie nawet zagotowac wody na herbatke. Gdyby zabraklo kobiet to przynajmniej 50% spoleczenstwa meskiego zgineloby (mam na mysli takie niemoty,ktorych ciagle nie brakuje). zadaj to pytanie swojej matce baranie. Tez jest kobieta.

Chlopak chce zaszpanowac drogimi butami a nie zapobiec grzybicy stop czy w nich biegac. Autorce powinien takie buty kupic zeby mogla jak najszybciej od niego uciec

Gość sdxz
Pracujesz ?? zarabiasz ?? To sobie kup. No chyba że jesteś utrzymanką. Twój chłopak to nie twoi rodzice a ty nie masz 12 lat na zimę cie nie ubierze.

Gość Jeszcze raz się pytam
czy autorka to jakaś upośledzona fizycznie, że sama nie może zarobić na siebie?

Jeszcze raz sie Pytam - a czy sama ma sobie dziewczyna kwiaty kupowac?? Albo prezent na urodziny?? Pomysl najpierw o co dziewczynie chodzi bo Nie o to zeby facet ja utrzymywal. Jej faceta frajera nawet na mily gest Nie stac

Gość wrhibfwihrbf
"igotka - a ile to na buty mozna wydac?' mezczyzna- jak najmniej... " sorry ale sie nie zgodze. Ja mam faceta i mamy dziecko wiec budzet wspolny. Jakby nie bylo nigdy mu nie wypominam,ze kupil buty za 60f np. gdzie ja 30f zwykle wydaje. Ja tez jesli cos kupie dla siebie nie wysluchuje na szczescie biadolenia co zdarza sie n.p u moich kolezanek(nawet torebke za 5f maz kumpeli wypominal-co za sknera). Wiec jesli to jest chlopak i nie macie wspolnego budzetu to on Ci sie kolezanko nie musi spowiadac ile jego buty kosztowaly,a juz tymbardziej sie tlumaczyc z tego dlaczego je wogole kupil! Poza tym w kinie i na suschi byliscie,a liczy sie pamiec nie gest. Ja raz na walentyki dostane kartke i kwiatka,a raz droga sukienke. Raz na urodziny dostalam ipoda,a raz bukiecik kwiatkow i nie robilam zadnych dziecinnych fochow. Po prostu NIE JESTEM PEMPKIEM SWIATA i nie mam z tym zadnego problemu.

Gość sdxz
A ona kupuje mu kwiaty w końcu mamy równouprawnienie może jej chłopak chciałby dostać jakiś kwiatek. Wy kobiety chciałybyście być pilotami, astronautami generałami ale już do kopalni nie pójdziecie robić (a możecie). Widzicie równouprawnienie tam gdzie wygodnie. Kup mu kwiatki.

Gość słodka landryneczka
laska ma racje. Ja nigdy nie uprawiam seksu z facetem jak mi czegoś nie kupi albo nie da kasy. szanujmy się kobiety bierzmy pieniądze za seks