Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daruchaaaaaa

za atrakcyjna

Polecane posty

Nowy nie przesadzaj może jej się poszczesci skąd wiesz nie maluj świata w takich szarych barwach. Odnośnie ilości facetów jestem pod wrażeniem zastanawia mnie jedno co się z nimi stało? Skoro jestes ładna i wydaje mi się też że inteligenta to ja bym zrobił wszystko żeby nie taka kobieta nie zostawiła albo trafiały na lokalnych idiotow albo jestes wyjątkowo wybredna

Mam wrażenie że zawsze kiedy się wypowiem to wszyscy uciekaja:(

elloo, ale przecież ja Jej źle nie życzę. :D Zresztą sam zauważ, już wpadła pod odpowiednie skrzydełka. :D Pewnie pocisnąłbyś taką klacz, ale nie dla psa kiełbasa. Musisz jeszcze trochę nad sobą popracować elloo ;) :P 🖐️

Bobasek zapierdzielaj na swój żałosny temacik i ciesz się swoim szczęściem że wkrecikes jaką idiotke na kafe

Nowy nie chcial bym jest dla mnie za stara ( bez obrazy) a ja szukam młodszej ale chcialem jej jakiś pomoc więc się wypowiedzialem aczkolwiek mam tego pecha że zawsze wchodzę na temty po fakcie

Ta kobieta jest prześliczna i nigdy ośla pało ello nie bedziesz ją miał.Prędzej kaktus mi wyrośnie na korzeniu albo 100 wróbelków na końcu gwizda będzie mi skakać:D

Buhahaha bobasek vera obchodzi mnie tyle co brud za paznokcie. Nie wroc brud mnie irytuje a ona nawet tyle nie znaczy więc daruje sobie swoje głodne kawałki i zmykaj licząc dupie werce może zwróci na ciebie uwagę

Bobasek może być nawet miś piękności nie interesuje mnie to a teraz zmykaj

Bobasek już mowiles się w temacie powiedziałeś parę durnych uwag a teraz zmiataj do verki i daj mi porozmawiać

daruchaaa nie chodzi o to że jestes stara ogólnie tylko że starsza odemnie a to ( przynajmniej w moim)przypadku odpada

Z Duchełe też daj sobie spokój. Gościu jest wyluzowany i tylko czeka aż zaczniesz się jąkać. elloo nie dzisiaj bo przemawia przez Ciebie tylko chora ambicja i łatwo popełniać błędy. :D

Nowy nie kozakuje do nikogo bo nie mam takiej potrzeby nie lubie jak ktoś opowiada kogo on to nie zna i się broni tymi osobami które mają w dupie jakiegoś leszcza

elloo elloo@tlen.pl'; --obrzępało wytrzepałeś pikusia to spiertalaj bo ci nakopię do dupska tak,ze dinozaury zobaczysz w kosmosie.:D

Drogi bobasku niezmiernie się ciesz że mam kogoś z kim moge się poklucic ale czy musisz akurat teraz? Jak chcesz dam ci gg i tam się poklucimy i nie będziemy wtedy przeszkadzać na czymś tematach daruchaaa założyła temat nie poco żebyś się że mna kłócił ale poco żeby ktoś jej doradził więc bądź tak dobry i przestan