Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daruchaaaaaa

za atrakcyjna

Polecane posty

Gość kobiecym okiem...
juz tak sobie nie slodz. Jakbys byla "za atrakcyjna" to by pelno facetow bylo kolo Ciebie.

Gość daruchaaaaaa
roxannnnn zaintrygowałaś mnie:) szukasz? i jaki rezultat? kobiecym okiem... nie slodze sobie, ja nie muszę

To zmień scenariusz. Wbij się w towarzystwo jakiś karków, co nie będzie trudne z twoją urodą. Może w takim środowisku w końcu się odnajdziesz, bo jak rozumiem napalonych leszczyków masz już dosyć. :D :D :D

Gość mlody92
daruchaaa a w jakim biznesie pracujesz ??:>

Gość roxannnn
hm rezultaty sa rozne na stale nie szukam prawde mowiac ale na milostki przelotne jedna chetna byla

Gość gupio tak troche
to zmień mowę ciała, swoje zachowanie, stosunek do facetów, i nie nadinterpretuj też słow innych ludzi bo na razie robisz z siebie pokrzywdzoną swoją urodą dziewczynkę która nie może trafić na księcia

Gość daruchaaaaaa
mlody92 branza medyczna Nowy w mieście zadnych karkow! roxannnn.. jest lepiuej niz z facetem, gorzej inaczej? mow mi, mow mi szybko

Gość roxannnn
Nowy w mieście-zapłodnij mnie! plisss :)

Gość roxannnn
daruchaaaaa pewnie wiesz ze dwie kobietki lepiej sie dogadaja niz facet z kobieta.Jak dla mnie bylo super bo spotkalysmy sie nawet trzy razy

Gość vbljhbl;jvljh.
Nie ma kobiet zbyt atrakcyjnych. Są wyzywające. Super atrakcyjna kobieta, z klasą, ubrana jak kobieta, mądra, bedzie onieśmielać facetów. owszem cholewki smalić będą ale z rozwagą.

Gość daruchaaaaaa
roxannnn wlasnie o to chodzi;) a jak jest z zadzroscia? czy kobiety bedac w zwiazku sa zazdrosne o inne kobiety czy facetow czy w gole nie sa? ja mam dosc zazdrosci moi byli wykanczali mnie ze swoja zazdorscia

No tak, żadnych karków. Ci by znowu przedobrzyli i traktowali cię jak malowaną laleczkę, lub maskotkę. Oprócz powodów do założenia kolejnego tematu na Kafe, twój problem nie zostałby rozwiązany. :(

Gość kot kari
daruchaaaaaa ratunku, nie mam kolegów, bo każdy chce od razu byc czyms wiecej niz kolegą, nawet faceci moich koleżanek czasem sugerują ze im sie podobam, wiem, że to powinien byc to powod do radosci ale dla mnie nie jest, bo mimo powodzenia u facetow jestem sama a moze sprobowac z kobieta? --sadzac po tym tekscie powiem ci szczerze:nie dziwie sia tym ktorych spotykasz ze chca tylko jednego.Z takim polmozgiem zarozumialym i pysznym jezekli jest atrakcyjny w miare to mozna chciec tylko wlasnie tego.Szczerze wspolczuje.

Gość kot kari
czytajac twoje pozostale posty jestem pewien ze jestes pierdolnieta.Teraz bierzesz sie za facetki-jestes zboczona i glupia do cna.Tyle w temacie.

Gość roxannnn
Jeżeli nawet sa zazdrosne to napewno mniej niz faceci

roxannnn co ty wypisujesz. :O Ja i tatełe, to już nie są nawet wolne żarty tylko kabaret. :D Chyba nie myślisz że po zapłodnieniu pozwolę ci tak zwyczajnie odejść. :D :D

Gość daruchaaaaaa
kot kari w ktorym miejscu napisalam cokolwiek co stawia mnie w pozycji osoby pysznej? bycie atrakcyjnym, niezależnym w ogolnym pojeciu nie zawsze jest tylko atutem jak widac po mnie, niekiedy potrafi byc problemem...

Gość daruchaaaaaa
kot kari wiesz, przychodzi mi do glowy tylko jedno " nie rozmawiaj z idiota, bo najpierw sciagnie Cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem" koncze deliberować z Toba

Gość ja fantazjuje o jakimkolwiek
z tego co czytam raczej Ty jesteś problemem, autorko:D

Gość daruchaaaaaa
facetki to żenska odmiana faceta? :))) to ja chce facetke! :) znaczy faceta ale zeby byl jak kobieta:)

spoko, chcesz mnie wylizać?:D

Gość daruchaaaaaa
zalezy czy jestes facetem, facetka czy kobieta?

Potwierdzam. darucha... nie sprawia nawet wrażenia osoby pysznej, czy zarozumiałej. Przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie. Całkiem przyzwoicie prowadzi swój temat.

nie wiem czym różnią się facetki od kobitek, ale jedną z tych:classic_cool:

Gość roxannnn
daruchaaaaa to ty szuksz facetów czzy kobiet

nowy, weź wyjaśnij różnice w pojęciach z łaski swojej, bo Tyś ich twórcą chyba

Gość daruchaaaaaa
Nowy w mieście dzieki za wsparcie,temat troche taka prowokacja ;) zwlaszcza dla innych kobiet... ja fantazjuje o jakimkolwiek... w kwestii facetek, to u mnie tak sie mowilo na nauczycielki, najczesciej ale to bylo szmat czasu temu jeszcze w podstawowie

Gość daruchaaaaaa
roxannnn ja to faceta ale ze kiepsko z nimi to moze kobieta byc

Chętnie, tylko w jakich pojęciach. Coś znowu źle napisałem ? Ja tu tylko gościnnie bez głębszych prowokacji pomarańczo.