Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daruchaaaaaa

za atrakcyjna

Polecane posty

Daruchaaa a odp mi na moje wcześniejsze pytanie ci się stało że nie jestes z żadnym z tych trzech facetów?

Bobasku dobranoc ci mówię a ty nie chcesz się że mna ładnie porzegnac koniecznie chcesz się porzegnac klucac

Człowiek stara się być miły i wogóle a jedyne co dostaje w zamian to chamskie odzywki

Kapitan nie wiem czy odp na to pytanie ma jakiś znaczący sens na to co myslisz ale skończyłem podstawówkę gimnazjum liceum profilowane biorę/chem i teraz jestem na studiach na inżynieria dentystycznego inaczej protetyka

Kapitan z ta różnica że ja pisze z komórki co jest trudniejsze niż z PC więc nie częściej się moich błędów bo moja komórka od czasu do czasu sama mi zmienia wyrazy twierdząc że jest madrzejsza

Spokojnie darucha... popularne tematy mają to do tego że następują zbiegowiska. Wtedy zaniedbywany jest główny wątek a i sama autora może zostać przez przypadek rozdeptana. Ale kozaczki muszą się wyszumieć. :D

Kapitan czytaj co pisze mówię że mi zmienia wyrazy wiesz co to znaczy czy twoja ograniczona główką nie umie tego zrozumiec?

Tak, tak elloo tłumacz się temu kapitanowi zamiast mu napisać by wypierdalał bo przynudza i do tego ma dziurę w skarpetce. Sam czekam aż mu ta Jego łajba w końcu zatonie. :O

Tzn daruchaaa chcialem jakoś pomoc ale moje postu zostały całkowicie zignorowane więc poco mam pisać nowego postaram na temat skoro zostanie ponownie zignorowany

Nowy poco mam pisać żeby wypierdalal skoro to nic nie zmieni takie typy tylko czekaj aż zacznie się kłótnia żeby można było się powyzywac od pojebow i wogóle @

Daruchaaa bardzo cię przepraszam za postaram że jestes stara ale nie mialem na celu cię urazić poprostu próbowałem wytlumaczyc że starsze odemnie o prawie 7 lat mnie nie interesują a ten debil bobasek dalej gadał swoje. Ujme to inaczej jestes starsza odemnie a ja za starszymi nie przepadam