Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidorowaZupa28

zostawił mnie dla panny z dzieckiem!!

Polecane posty

Gość pytanie do margerity
mianowicie,czy mezczyzna -zadbany,obrotny,dobrze zarabiajacy,z dobrym charakterem,prawie niepijacy,inteligentny,majacy wiele zainteresowan,majacy wielu przyjaciol,zdrowy,sprawny w pelni seksualnie nie jest wedlug ciebie PRAWDZIWYM FACETEM?

Gość Kafteriuszszszsz
nie wyglad swiadczy o byciu "prawdziwym facetem"-- prawdziwy facet to taki ktory jest dojrzałym emocjonalnie człowiekiem bioracym odpowiedzialność za swoje czyny. Wg ciebie ktos kto bez slowa nagle zmienia partnerkę i laduje sie w związek z laska ktora ma dziecko ... bo tak... jest odpowiedzialny????

Gość takasobiejestembabka
Dokladnie! jeszcze do niego dojdzie,ze sie sfrajerzyl ;p jemu mozesz tylko wspolczuc autoreczko :) Ty bedziesz miala wlasne dzieci,mam nadzieje - kochajacego partnera :) ale poki co-korzystaj z zycia. SProbuj siebie jakos rozpiescic-nie wiem co lubisz, czy to SPA, czy dzien w WESOLYM MIASTECZKU z jakas znajoma, impreza, kino... nowa fryzurazakupy..:) pomysl nad tym,lepiej sie poczujesz

Gość Loxie
jak to mówią po złym panie gorszy nastanie ;p

Gość wspolczuje ale powiem
Ci ze narobiłaś mi ochoty na zupę pomidorową 😠

Dzien w wesolym miasteczku.. to brzmi jak jakas farsa :D Zrob sobie dzien bez papierosa i pisania bzdur na kafeterii. Pomoze !

Gość cytrynkowa86
no ok... wesole miasteczko sobie może lepiej odpuśc- ale wal na gropun, czy inny tego typu [portal , wykup sobie jakies zabiegi dla siebie- nie wiem, fryzjer, kosmetyczka, silownia... cokolwiek i weź sie za sibeie!! on juz ma przechlpaane, tylko tego nie widzi... takie zwiazki rzadko kiedy wychodza, i jezeli sie sprawdzaja to tylko wtedy kiedy obydwoje sa wolni i wtedy sie poznaja, a nie na zasadzie ze jedno zostaiwa partnera bo to drugie ma dzieckio z innymm. ech.. dziewczyno- przed Toba cale zycie! marsz na kurs jezykow itp i działaj! i olej dziada :D

Gość Widocznie laska lepsza
ta z dzieckiem już się wyszalała i nie będzie robić numerów a niedzieciata pewnie zrobi nie jeden numer i na pewno zdradzi

Gość pomidorowaZupa28
wiecie co jesteście dziwni- laska dzieckiem lepsza bo sie wy szala...??? aha... jasne.. i dlatego szuka tatusia dla dzieciaka dając dupy pierwszemu i to zajętemu!!! za grosz szacunku dl samej siebie. a- laska wolna- to szaleje?? bzdury na resorach.nie znasz mnie to nie oceniaj. chciałabyś mieć takie wykształcenie jak ja, taka prace jak ja i zarabiać tyle co ja... wszystko co osiagnelam mam poprzez swoja ciężka prace- bo w przeciwieństwie do tej pizdy ja inwestowałam w siebie a nie bujałam sie po dyskotekach i kurwiłam z pierwszymi lepszymi.

Gość Kjhfashl
No fakt bo na czole twojego byłego było wypisane JESTEM ZAJETY wiesz. Może jej sie nie przyznał że był z tobą może laska o tobie nie wiedziała . A ty już założyłaś swoją tezę . Trzeba logicznie pomyśleć co nim pokierowało że odszedł bo raczej nie tylko powód wlot do nowej c**y . może w tobie też coś winy jest skoro spojrzał na inną i nie ważne tu czy z dzieckiem czy bez .

Gość DużyJohnColomb
to ja wam powiem- ja mysle ze facet byl dziwkarzem. Zreszta zauwazm taka tendencje, ze samotne matki- MLODE - ryja sie zajetym facetom do lozek, wiec kaurat tu wierze autorce. Sam jestem facetem i juz 2 probowaly mnie złapac na swoje wdzieki co jak sie potem okazywalo bylo z góry zaplanowane- bo dziecko bylo i samej trudnos sie utyrzymac.. te co tutaj pisza ze to wina autorki - cos czuje ze duzo tutaj samotnych matek przesiaduje stad te teksty. Ale prawda jest taka- normlany facet nie wskoczy dzieciatej do lozka. zwlaszcza jak ma kobiete ktora zna swoja wartosc i inwestuje w siebie. Ot, kobieta madra, a kolesiowi po prostu to nie leżalo. zreszta jest taki typ facetów ktorzy wola glupiutkie bo nimi latwo manipulopwac. a laska ktora wpadla z kims i teraz sama nianczy dziecko- raczej ineteligentna nie jest.. coraz bardziej dziwaczeje ta kafeteria - tyle zawisic w kobietach...

Gość 78978
"pomidorowaZupa28 wiecie co jesteście dziwni- laska dzieckiem lepsza bo sie wy szala...??? aha... jasne.. i dlatego szuka tatusia dla dzieciaka dając d**y pierwszemu i to zajętemu!!! za grosz szacunku dl samej siebie. a- laska wolna- to szaleje?? bzdury na resorach.nie znasz mnie to nie oceniaj." 1 2 Podobnie kobiety oceniają mężczyzn. Prawiczek(czyt. kobieta bezdzietna) - nie wyszalał się i na pewno zdradzi itp. Doświadczony(kobieta z dzieckiem)- już się wyszalał i nie zdradzi. Więc tak samo jak ty piszesz, że takie traktowanie i ocenianie to bzdury tak ja jako mężczyzna proszę o takich bzdur nie pisanie odnośnie prawiczków.