Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaagatta

"Przyjażń" internetowa z facetem

Polecane posty

Gość aaagatta

Trwa od trzech lat, w jakiś sposób lubię go i myśli o nim dawały mi zawsze dużo radośći. Wiem jednak że ma kompleksy i z tego powodu nie chiał nigdy się spotkać, choć nigdy oficjalnie tego nie powiedział. Oboje jesteśmy w związkach. Jednak męczy mnie jego postępowanie. Rok temu zakończyłam kategorycznie to nasze korespodowanie lecz odezwał się po kilku miesiacach mówiąc że musial. Pisał, dzwonił sprwiał wrażenie że zależy mu na tym kontakcie by za jakiś czas przestać się odzywać... nie myślę już ze coś sie stało bo takie akcje robił juz wcześniej. Za parę dni zacznie się odzywać. Po co to robi? Co mu to daje?

Gość jdytgujtyu
przyzwyczajenie i tyle. Pewnie czuje się samotny, wtedy do ciebie pisze. A co TOBIE to wszystko daje? Nie szkoda ci czasu?

Gość poznał kogos
innego w wirtualu a ze nic z tego nie wyszło to wrócił do Ciebie

Gość aaagatta
Nigdy nie myśłam że szkoda mi czasu dla niego. Oboje jesteśmy w związkach mniej więcej z takim samym stażem. Co mi to dawao? Radość życia której od dawna mi brakowalo.

Gość aaagatta
Nie chcę być chamska ale mam ochotę mu wygarnąć co myśle o takim jego zachowaniu i kto tak postępuje. Skoro mówiliśmy o przyjaźni to słaby z niego przyjaciel. Czasem miałam wrażenie że raczej czerpie ze mnie siłę a mi ją odbiera. Osatnio napisał że ma problemy z samym sobą, i wiem że ma kompleksy. Mimo wszystko nie pozwolę sobie na takie postępowanie. Jak to zakończyć? Nie chcę go dołować dodatkowo. Może jakieś rady? Urwać kategorycznie kontakt i nie odpisywać gdy się znowu odwzwie?

Gość grew
bez sensu to.