Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeskanowany kupon....

Słyszeliscie nową płytę Kukiza?I jak się podoba?

Polecane posty

Jw.

nikt nie slyszal?prawde Pawel mówi,że nikt plyty promowac nie chce?:)

biały motyl jak kupisz ta plyte,to Kukiz powinien mi tantiemy placić:D

Zobacze gdzie mozna kupic ta plyte bo widze ze wszyscy ja krytykują i bojkotuja czy ja wiem,czy krytykuja?raczej duzo pozytywnych reakcji od fanow a co do zawartosci plyty,to nie wiem co tak ludzi niy oburza.Solidna,rockowa plyta,tyle:)

AS26 Tak

Gość a kogo jeszcze interesuje ten
nawrócony pijaczyna ???

Jako fan piersi np mnie a co tam sobie wygaduje nie obchodzi mnie wcale:)

czytam wlasnie: "Przed wysłuchaniem płyty bałem się, że jest ona zbyt ostra muzycznie dla stacji skierowanych ku najszerszej publiczności. Ale nie. Są tu również spokojne ballady. Są utwory, które mogłyby grać i RMF, i Zetka, nie mówiąc o Antyradiu czy Esce Rock. Więc nie muzyczny, nie merytoryczny był powód odrzucenia nowej płyty Pawła Kukiza przez mainstream III RP. Ten powód jest czysto polityczny." http://forum.echodnia.eu/pawel-kukiz-nowa-plyta-zbojkotowana-przez-rzadowe-media-t166618/

Mysle,ze dzieki temu,ze stacje nie chcialy puszczac jego muzy,zrobil sobie jeszcze lepsza reklame:)

Gość akaszaakaszakasza
Wiecie co? Na Kukiza to jest w mediach ostatnio nagonka i zobaczycie, że będzie jeszcze większa... ale nie wierzcie temu co czytacie na onecie, wp i tak dalej (jeszcze nie wiecie, że to zajeżdża propagandą??). Wszystko to... z powodu akcji Kukiza - zmieleni.pl - by zmienić rodzaj ordynacji wyborczej, tak by głosować większościowo na danego posła, który będzie bardziej odpowiedzialny przed społeczeństwem a partie nie będą układały sobie list wyborczych i ciągle ustawiały tych samych ludzi. Tak akcja jest przeciw wszystkim darmozjadom z wiejskiej równo! Polecam również odnalezienie akcji zmieleni.pl na fejsie, a przede wszystkim poparcie akcji na stronie zmieleni.pl - tam macie wszystkie info. Dość już burdelu w tych kraju!

akaszaakaszakasza tylko,ze jednomandatowe okregi skonczą się tym,że w kraju będziemy miec 2 partie PIS i PO. Ato już nie takie dobre chyba.

wypierdalaj z tą reklamą dysusja o plycie to reklama?

Gość akaszaakaszakasza
Może nie wiem, ale na pewno bedzie większa odpowiedzialnośc przed obywatelami, a ot dopiero początek zmian, ja juz nie chcę być robiona w konia ciągle przez tych samych ludzi, którzy czują się totalnie bezkarni, przegłosowuja jakieś kretyńskie ustawy o acta, o przymusowych szczepieniach... ciągle by ograniczyć swobodę obywatela, podzial na po i pis to tylko pic na wodę i rozrywka, podpucha by podzielić społeczeństwo, które samo zeżre się z nienawiści. Gdy idzie o ograniczanie wolności obywatela i robienie go w h*uja jakoś dziwnie wszystie ugrupowania są zawsze zgodne!!!! Trzeba coś z tym zrobic, póki nie obudzimy się z ręka w nocniku!