Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

córka rybaka010

moj chlopak stracil kciuk :(

Polecane posty

kilka dni temu moj chlopak stracil kciuk w wypadku przy pracy :( cudem uratowno pozostale palce i dlon. Lekarz nie daje nadziei :( mowi ze juz nigdy nie uzyska sprawnosci w dloni jak dawniej :( jestem zalamana, bolie mnie serce ze on musi przez to przechodzic majac 21 lat :(

Gość chce byc policjantka [beksa]
teraz go zostawisz :classic_cool: 😭 :(

Gość Gj gukbhuio
a co on ci robił dobrze kciukiem ze tak przeżywasz?ogarnij sie to tylko kciuk, ludzie zyja bez konczyn i daja rade:O

Gość tytus 434535
a co, od wczoraj na kafeterii?

Gość osndgkjhjfedhffirevb
gorzej nie miec mózgu jak ty autorko

stracilam w was wiare. Chcialam z kims pogadac ale niestety trafilam na idiotow. Kiedys jak wam bedzie ciezko w zyciu zycze wam tylko zebyscie takze trafili na niezrozumienie i na takich samych ludzi jak wy. koncze tu pisac, stracilam wiare w was ludzie

Gość agata909
moja tata stracil kciuk w pracy...tez nie udalo sie uratowac, ale reke ma sprawna , ta reka nie wyglada estetycznie,ladnie , ale co zrobic...wypadki chodza po ludziach:(

Gość osndgkjhjfedhffirevb
ciesz sie idiotko ze zyje mojej 23 letniej przyjaciółce maz niedawno umarł rok po slubie, a miesiac temu ona urodzila dziecko, i co ma zrobic? zmarł na ciezka i niespodziewana chorobe zwinal sie z tego swiata w ciagu 2 miesiecy. nawet nie dotknal swojej coreczki bo był na intesywnej terpii nieswiadomy pod aparatura. ciesz sie ze stracil tylko palca, a nie jest chory na jakiegos raka itp

Gość Natalia1995
Ale ssiara :( jak ty sie z nim teraz pokarzesz w towarzystwie?:(

noż kurwa mialam tu nie pisac ale tam mi podnioslo cisnienie przez wasze kurwa glupie gadanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierdole co za debile zyja na tym swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurwa nawet jakby mial stracic 2 nogi i 2 rece to kurwa i tak bylby dla mnie czlowiekiem lepszym niz wy wszyscy zdrowi razem wzieci bez grosza kultury i rozumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za bezmozgi i kretyni :) dodam jeszcze ze chuj mnie obchodzi ze ktos tam umarl itd ze ludzie maja gorzej. maja owszem ale moj chlopak pare dni temu byl zdrowy a dzis jest bez palcow i grozi mu utrata pozostalych!!!!! Dla nas to tragedia szczegolnie na poczatku!!!! Zadne pocieszenie ze ktos tam mial gorzej :O. ja sie kurwa kretynko ciesze ze on zyje! Nie zostawie go z powodu pierdolonego palca ktory chuj dla mnie znaczy!!! Kocham go takim jaki jest a wy mnie umoralniacie jakbym jakas pierdolnieta byla i nie wiedziala co w zyciu najwazniejsze! napisalam tu bo chcialam pogadac z kims kto np nie ma palca lub rodzinie ma taka osobe zeby pogadac o tym a nie z banda debili kurwa, mowilam zeby najlepiej nie pisac jak mam czytac pierdolenie niektorych. DNO kurwa. Pierdolone polskie spoleczenstwo. fuck u all

na poczatku moze byc ciekzo ale pozniej sie przyzwyczaicie a on znow nabierze radosci z zycia , wiem co mowie. Bedzie sobie zdawal sprawe z tego ze nie moze robic wszystkiego jak kiedys, ale w koncu to zaakceptuje. Kiedys sam mialem wypadek i dzis juz nie moge uprawiac sportu itp ale jest jeszcze masa rzeczy , ktore moze robic i bedzie je chcial robic.

Znam kogoś kto stracił kciuk jest ... braciszkiem w kościele, czy jak to tam się nazywa.

Gość fuebr
ale agresywna prostaczka,to ze stracil kciuk to nic, gorzej jak straci życie z taką paskudą jak ty córko rybaka :O

Gość spoko loko
Przykro mi. Mój brat w wyniku nieszczesliwego dla niego zdarzenia stracił opuszki dwóch palców. Co prawda, to tylko opuszki, ale tez przezywał. Bo jakby nie było to ból i jakieś cierpienie. Teraz już jest w porzadku. Z kciukem może być gorzej, ale nie martw się. Badz przy nim i go wspieraj.

Gość fruuutkaija
córko rybaka...nie denerwuj się. Tutaj w przeważającej większości siedzą biedni, sfrustrowani ludzie, dla których jedyną przyjemnością i radością życia jest dokopanie innym i zwyzywanie ich. Nie wkurzaj się, nie warto, szkoda twoich nerwów. bez kciuka da się żyć - będzie ciężko, oboje będziecie mieć chwile załamania, ale to minie. Tak sobie powtarzaj - to minie. Jeszcze trochę a nie będzie to dla Was żadnym problemem, sama zobaczysz. pozdrawiam cieplutko i wytrwałości życzę:-)

Gość mądralla....
bo to takie forum. Współczuję Ci, ale pociesz się, ze ma pozostałe palce, ma dłoń.

Mój pierwszy chłopak utonął na basenie, więc to tylko kciuk żyję to najważniejsze. Co by było jakby maszyna wciągał go i sprasowała jak śp. chłopaka mojej kuzynki? To dopiero był ból i krzyk brygadzista zmiany od 9 lat przebywa w zakładzie psychiatrycznym.

fuebr pierdol sie kurwa, zero litości dla troli. powiedziałam-won mi stąd wszyscy którzy nie mają nic na temat do powiedzenia! No właśnie na poczatku będzie ciezko. Są chwile, że się strasznie załamuje, że mówi ze nie chce zyć. Ja go staram się pocieszyć ale nie wiem czy słowa coś dadzą. On sobie żartuje czasem z tego że np nie będzie juz mógł grać na xboxie itd w sumie jak przy nim jestem to jest ok, chciałabym tylko żeby uzyskał sprawność pozostałych palców. czeka go pewnie rehabilitacja. Boję się że nie będzie mógł sam se dac rady :( ale i tak się cieszę że tak tylko sie skonczylo a nie gorzej.

autorko nie przejmuj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To tylko jeden palec. Ma jeszcze 9. Poważnie mówie. Ludzie naprawdę w wyniko takich wypadków tracą całe dłonie czy ręce. Bez kciuka mozna życ i co najwazniejsze- cieszy się życiem :) Chlopak będzie w stanie wykonywac wiekszosc rzeczy tylko bedzie musial sie przyzwyczaic by robic to nieco inaczej. Wszystko bedzie ok, bo czas leczy rany. :) pocieszaj go , że mial wielkie szczescie ze nie skonczylo sie to gorzej.

Boże te przypadki które napisaliście tu... tragedia :( szczególnie z tym sprasowaniem. Ja pierdole!!!!! moj pociął się piłą do drewna :( dzięki za słowa otuchy, myslałam, że juz tu nie ma dobrych ludzi :( damy radę! Chciałabym tylko żeby umiał sobie ta reką w życiu poradzić. Teraz np nie czuje dobrze tych pozostałych ale czuje coś tam. Mam nadzieję że to tylko teraz,że uzyska sprawnosc. Tego się boje :(

Gość fruuutkaija
forum jest takie, jakie tworzą go piszący tutaj ludzie. Pisanie "bo to takie forum" nie jest żadnym wytłumaczeniem. córko rybaka, nie demonizujcie problemu. Trudno, stało się. Teraz trzeba całą energię skupić na pracy nad rehabilitacją, wspieraniu chłopaka uśmiechem i dobrymi słowami, pożartowaniu nawet czasem sobie z tej sytuacji. To trudne, ale to przyjdzie z czasem. Zobaczysz sama:-)

Gość jkhgfd
Zostaw go, z niesprawna reka dobrze nie zarobi , po co ci taka łajza.

smierc coz za przerażający nick masz. :) dzieki za te slowa. pewnie ludzie beda go juz traktowac jak kaleke, jak INNEGO :( niestety spoleczenstwo jest bezlitosne (nie wowie o wszystkich) chce zeby cieszyl sie zyciem, zeby byl szczesliwy w zyciu. To dobry chlopak a spotkalo go cos takiego. Czasami zycie jest niesprawiedliwe :( wystarczy chwila i mozna zmienic swoje zycie :( za pare dni wychodzi do domu, rana sie goi dobrze. Ma szwy na wewnetrznej stronie dloni bo mogl utracic ją. lekarze zlaczali sciegna nerwy.... mowili ze to cud ze nie przecial sobie tej reki do konca.... mam nadzieję że czas zagoi rany szczegolnie w jego sercu

Gość jkhgfd
Czasem garów nie napełnisz :D

Gość hgfktudciy
Tylko kciuk a jednak az kciuk naprawde i tak sie dobrze skonczylo,ze mu calej reki nie urwalo szczescie w nieszczesciu musisz tak myslec,bo sie zadreczysz moj brat mial wpadek prawie wszystkie zebra polamane przebite pluco uszkodzona watroba jedna nekre usuneli ,bo byla tak rozwalona druga nie chciala pracowac.kregi pekniete 4 miesiace walki o zycie blacha w kregoslupie nie ma nerki caly w bliznach,ale zyje i to sie lyczy tak samo twoj chlopak nie ma kciuka ,ale ma reke tak trzeba myslec ,bo jak zaczniesz myslec inaczej tylko bedziesz cierpiec

Gość jkhgfd
Ble ble ble

Jak mogę zostawic człowieka którego kocham? Tylko dlatego że stał się ten wypadek? Nie, nie jestem z tych ludzi. Jak sobie pomyślę co on by zrobił gdybym go zostawila to.... on by się dopiero załamał!!! na szczęście nigdy do tego nie dojdzie ze go zostawie z tego powodu :) choc pisal mi zebym go zostawila bo nie chce mi blokowac zycia itd. strasznie mnie to zabolało. Damy rade, bedzie dobrze dzieki za wszystko :)