Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot Pięknej ..mruczę godzinami

chcę być kocurem Pięknej i mruczeć jej do uszka

Polecane posty

i tak zrobie , o ile oczywiście Piękna pozwoli mi spać na poduszce obok niej ;) nie wiem czy wpuszcza koty do łóżka :classic_cool:

Gość biedna ta Twoja Piekna
skoro msui spać z kotami :classic_cool:

Gość PIękna z tygryskiem
wpuszcza ale takie waleczne duuze koty: tygryski:) a w domu lubi jak jej lata kotek:) musisz (tiens) byc koteczkiem i TYGRYSKIEM:) W ZYCIU I W SYPIALNI Piekna ma kolejne zadanie: reklama była..ale taki facet i ciagle reklamy;) marnujesz sie...Wymysliła ci cos nowego, w czym jeszcze nie byłes.. zobacz co o tobie pisza fanki..z łozka bym go nie wygoniła, chciałabym go do lozka ale zaraz dodaja ze jestes db a. to mile nie? ale pisza ja mu wybaczam ze gra w slabych filmach czasem..czytałam a ty? czmeu tak pisza:)? czytasz scenario i wiesz ze film slaby ale postac ci sie pododba i ja chcesz? a nie lepiej grac w super filmach i super role:)? ja mysle ze masz cos nie tak z kariera..musisz wzbic sie wyzej:) bo jakos odpuszciłes. i nie est to krytyka a analiza..fakty daje do myslenia co ludzie pisza..poczytaj wizaz..z kim do lozka gazeta forum film kino..znalazłam przypadkiem..;) wypowiedzi..i z dawnych lat. wiec Piekna ma dla ciebie super i super role:) zagrasz? na pewno, dziecki:*

Gość PIękna z tygryskiem
Biedna ta piekna biedna.. takie ma db serce..mowi co mysli wr ozka ale dobre rzeczy konstrktywne:) a Tygrysek jest przed rola zycia:)? pewnie tak:classic_cool: fajny tytuł nie;)? co skomponowałes? widzisz marnujesz dary ktore ci dano..a to grzech 1 dano 1 dar 2emu 3 a tobie wiecej..bedziesz rozlicozny po smierci. Nie marnuj ich❤️

Gość te lovelassss
jaki masz prezent dla Pieknej? cchemy poczytac w wywadzie..bo narazie null preznetów:D

dodam, że lubię takie po 60-tce

to o 60tkach to podszyw:o marnuje dary? no moze troszke...:( ale wiesz, brak mi motywacji, bo ja zazwyczaj czerpię siłę z miłości a teraz nikt mnie nie kocha....;) :( gdyby mnie Piekna kochała to grałbym w samych najlepszych filmach :) to co, wpuścisz Piękna swojego kocura do łożeczka, na poduszke obok uszka ?;)

Gość Piekna z poduszką z atłasu
ta jasne nikt nie kocha.. nie cpaj, umyj oczka:) jw to podszyw...tak by było;) Ale nie jest..;) wiemy dlaczego;) ps grzeczne kocurki spią na poduszce atłasowej:) a niegrzeczne na bawełnie 100%;) wybieraj;) ale zawsze obok PIęknej:)

Gość uwielbiam poczucie humoru
Pięknej:classic_cool:

nie ćpam:o skad w ogole ten pomysł? ... jestem czystym, trzezwym kotem, jedyna moja uzywke stanowi mała czarna pita srednio piec razy w ciągu dnia a czasem i w nocy;) i jestem grzecznym kotem:):classic_cool: zasłuzyłem na głaskanie :)

ale jakos tak czuję, że Piękna mnie juz nie kocha:( już od dawna tak czuję :( kiedyś to patrzyła mi w oczka i czasem musnęła przelotnie dłonią futerko;) a teraz..nic:(lipa, kaplica i dwa metry mułu:( tyle zostało z jej "wielkiego"uczucia do mnie - kota :(

Gość tygrys Pięknej Pani
będzie tulenie czy nie?😭 bo juz sie nie moge doczekac ;)❤️