Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka1278

Dzisiaj kochanie a jutro nara? kurwa co jest z tymi facetami?

Polecane posty

Gość lolitka1278

Myslałam że spotkałam faceta który bedzie już ostatnim...olałam znajomych ,kumpli ,imprezy liczył się tylko on.Pierwszy raz poczułam chemię do faceta..nie jestem kochliwa..trudno mi to przychodzi .Zabrał mnie na imprezę do znajomych i było ..cudownie ..a przynajmniej tak myslałam bo jego jedyny odzew do mnie to tekst typu" slicznie wczoraj wygladałas"nie było kotku ,,kochanie . Tak po prostu zbastował. Czemu??nie chce byc nachalna bo wiem że to głupi pomysł a pozatym nie był oficjalnie moim facetem. więc nie mam prawa robic scen.Faktem jest to ze swoją romantycznoscią mnie omotał już po krótkim czasie...dodam że do łózka z nim nie poszłam. Nie mogę się pogodzic z tą sytuacją ,facetów mam na skinienie a jedyny na którym mi zależy ma wyjebane. KURWA!!

Gość tomeczek8908
może chce abys też się wysiliła zamiast tylko czekac na gotowe.

Gość to czemu takich wybieracie??
porządny, wartościowy, odpowiedzialny, kochający, wierny, dotrzymujący słowa skazany na życie w samotności.

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nooo
A może to musi potrwać? Może on chce pozdobywać, zobaczyć jaka jesteś, czy słodkie słówko i raz, dwa będziesz jego. Za miły komplement mówi się "dziękuję, miło mi, że tak uważasz". Nie podawaj mu się na tacy, ale i nie skreślaj, może ty myślisz, że on od razu ci się oświadczy, a być może on jest ostrożny i nie chce tego spalić. Daj czas na rozwój sytuacji, nie spiesz się ...

Gość nddsdsdsds
olałam znajomych ,kumpli ,imprezy liczył się tylko on. Tak faceci badaja inteligencje kobiet. Jesli kobieta poznajac facera olewa znajomych itd to facet olewa taka kobiete. Faceci nie lubia glupich kobit

Gość 78999
facet musi miec to cos..porządnosc wiernosc to słaby argument.

Gość lolitka1278
myslę ze już czas pogodzic się z porażką..ta impreza cos zmieniła...facet już nie jest taki sam jak przed..dzis napisał tylko jednego głupiego smsa...wczesniej potrafilismy przegadac i przepisac cały dzien..to smutne.Ale jedyne rozwiązanie aby jakos z tego wyjsc z podniesioną głową to po prostu nie odzywac sie,,moze dla nich to normalka przetanczyc z dziewczyną całą noc i nie opuszczac jej na krok zeby potem ją olac.e tam;(

Gość stałaś się marionetką
bez własnego życie i znajomych i bez własnego zdania. On nie chciał dziecka tylko partnerki

Gość nddsdsdsds
jak mial cie n ie zostawiac jak jestes taka glupia? kazdy facet wie ze tylko idiotka poznajac facet zrywa wszelkie znajomosci!

Gość lolitka1278
olałam znajomych ,kumpli ,imprezy liczył się tylko on. "Tak faceci badaja inteligencje kobiet. Jesli kobieta poznajac facera olewa znajomych itd to facet olewa taka kobiete. Faceci nie lubia glupich kobit " nie zrozumiałes...moje dotychczasowe życie polegało w większosci na imprezach ..piciu.. do rana .mam takie towarzystwo że każdego by zgorszyli..myslisz że to inteligentne?raczej nie. a jednak zkonczyłamz tym. i nie potrzebnie.

Gość 35yh353h3h
no widzisz takie zycie. tez tak teraz mam z dziewczyną. bylo super. a po ostatniej randce ona milczy i lipa ;( skonczylo sie tez nie wiem co robic, pisalem smsy to odpowiedz po kilku godzinach. no to tak jak mowisz trzeba zachowac resztki godnosci i olac

Gość nddsdsdsds
nie zrozumiałes...moje dotychczasowe życie polegało w większosci na imprezach ..piciu.. do rana no wlasniem, a on nie chcial glupiej kobiety, tylko glupia kobieta ma takie towarzystow poszedl na impreze z toba i zobaczyl co jestes warta

Gość magda09890
no tak ..wyobrażam sobie..imprezowiczka która sie nie wiąże . znam to uczucie..a mi.łosc to sciema..olej go..skoro tego nie docenił.

Gość lolitka1278
no fakt macie racje...jego kumple mnie gwałcili wzrokiem ..czasami miałam wrażenie ze którys sie na mnei rzuci..ale mój "romantyczny męzczyzna" !! nie dopusciłby do tego bo z ramion mnie nie wypuszczał . a tu proszę stwierdził że jestem za zła i jednak mnie olał.alez to żałosne. jeżeli sie nie odezwie do jutra to przy najbliższej okazji zobaczy kto rozdaje karty.

Gość uuuuuuuuuu900
ZEMSTA BEDZIE SŁODKA..TYLKO NIE PRZELIZ SIĘ Z JEGO WSZYSTKIMI KUMPLAMI ..OSZCZĘDZ CHOCIAŻ KILKU.

Gość misia2890
ja uwazam ze chłopak który daje do zrozumienia pannie ze jest wazna a potem ja olewa jest zwykłym nie słownym dupkiem który rzuca słowa na wiatr. sprawa jest jasna olej go, i nie odpisuj na jego smsy . miej chociaż ty troche godnosci.

Gość 00000loi
i oooo..

Gość 00000loi
a czemu tak myslisz???

Gość całkiem ciekawe prowo
jak na to forum

Gość tak się postepuje
z lolitkami:D

Gość bvmnvbm
Baby to sobie wyobrażają, że to będzie od razu związek i miłość, bo przecież ze mną tańczył...