Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evee6898

Moge się tak WEPCHAĆ w kolejke?

Polecane posty

Gość evee6898

Jestem umowiona do lekarza na poczatku pazdziernika, chcialam dostac zwolenienie z wfu z powodu choroby skóry. Na dniach dowiedziałam się, że musze już dostarczyć, bo będą problemy. Czy moge wziac jutro karte i wejsc jak nie bedzie pacjentow badz poprosic kogos żebym weszła z nim i tylko o coś spytała?? Myslicie, ze napisze mi to zwolnienie? bylam juz u niej wczesniej i taka spoko babka, raz mi juz napisala zwolnienie. Ale jednak tak sie wryje i moze sie wkurzyc :D nie wiem co robic, chcialam isc do zwyklej lekarki, ale ona mi nie przepisze, bo powie ze mam isc do dermatologa

musisz zapytać ludzi siedzących w kolejce czy możesz wejść bez kolejki, pewnie się zgodzą, ale na 100% każdy z nich cie znienawidzi i w myślach wyzwie od szmat i kretynek. każdy by chciał tylko się wypchnac na minutkę do gabinetu, ale większość czeka jak kultura nakazuje. idz prywatnie, na 100% znajdziesz lekarza który przyjmie cie tego samego dnia, najdalej na następny dzień.

Gość nie, nie możesz bo to nie fair
nie możesz, ludzie czekaja miesiącami na swoja kolejke a ty chcesz po chamsku się wepchnąć, dobrze wiesz ze najpierw lekarz musi z toba pogadac a pozniej wypisac to zwolnienie i nie zrobi tego przy innych pacjenatch i wlace nie zajmie to minutki tylko bedzie to normalna wizyta. wkurzaja mnie takie baby jak ty, idz prywatnie jak ci sie spieszy. przez takich jak ty ja sama zaczelam chodzic tylko prywatnie bo wkur....wiaja mnie tacy ludzie. w kolejce kazdy czeka, kazdy gdzies sie spieszy a zawsze znajdzie sie jakas menda ktora z glupim usmieszkiem przyjdzie ipyta czy moze tylko na minutke z jednym pytankiem wskoczyc bez kolejki. NIE!!!! NIE MOŻESZ!!!! żyjemy w chorym kraju gdzie do specjalisty czeka sie miesiacami, ale to nie nasza wina, każdy chce pójśc jak najszybciej, ale wszystkich obowiązujątakie same zasady i kultura!!!! nie wpychaj sie!!!

Gość Lady Pank to ja
szmato ubierz dres i ćwicz idiotko a w wieku 30 lat będziesz chodziła jak 80 latka :o głupie bachory

Przyjdź wcześniej, tak, żebyś już czekała jak lekarz przyjdzie i zapytaj czy lekarz przyjmie Cię dodatkowo.

jakie problemy czekają Cię jeśli dostarczysz to dopiero jak uda Ci się dostać do lekarza w ludzki sposób? studiujesz czy się uczysz? nie załatwia tego komisja lekarska? spokojnie, żyj wolniej a dłużej ;)

Gość evee6898
nie chce się wpychać, czasem jest ''przerwa'' i nie ma wogole pacjentów. Mam nadzieje, ze uda mi sie trafic.. Wiem, że takie osoby wkurzają, ale co mam zrobić.. :o Nie moge cwiczyc, bo wtedy mam duze zaostrzenie choroby gdyz musze cale 8 godzin chodzic taka spocona, wszystko mnie swedzi, piecze a potem mam wszystkie rany rozdrapane i zakrwawione ciuchy.. Ćwicze jednak inaczej w wolnym czasie i wtedy nie jest źle, bo od razu mogę wziąć prysznic

Gość evee6898
whedif - ucze się, 19 lat mam dyrektorka zarządziła, że do dzisiaj trzeba to dostarczyć albo na dniach, bo potem będę musiała ćwiczyć i nawet jak dostarcze pozniej to zwolnienie to niby beda zwolywali rade czy to przyjac i wogole jak to rozpatrzyc :o :o przynajmniej tak mowila moja nauczycielka z wfu

jeśli lekarz stwierdzi że nie możesz to oni Cię do niczego zmusić:) jestem trochę starsza od Ciebie i zaufaj mi że rzadko kiedy ktoś Cię musi do czego zmusić bo nie dostarczyłaś czegoś w terminie:) ważne, że ty dysponujesz. przecież logiczne że w Twojej sytuacji nie możesz uczęszczać na lekcje wf-u chyba że na ławce z pojedynczym zwolnieniem :O

Gość ghllll
chodzi o to ze musisz byc zarejesrowana i twoja karta musi byc w jego gabinecie. tak to dziala. inaczej NFZ nie zaplaci za twoja wizyte. tak czy tak lekarzowi nie wolno ot tak wypisac ci zwolnienia. musi miec twoja karte i wizyta musi zapisana w systemie.

Gość evee6898
No to ja bym poszla do tej Pani od kart i powiedziala jaka jest sytuacja, zreszta juz o to pytalam i powiedziala ze nie ma sprawy