Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptyśśśkaaa to jaaa

facet mnie nie chciał

Polecane posty

Gość ptyśśśkaaa to jaaa

ał zabolało ale jak sie teraz pozbierać razem pracujemy tak mi ciężko bo on cały czas się uśmiecha rozmawia ze mną(głównie o pracy) ale częst tak ładnie sie zwraca zdrabniając moje imie prosi bym powtórzyła co mówiłam ,albo coś dla niego sprawdziłam czasem jak coś mówi przeciąga tak zdanie patrzy mi w oczy a ja głupia nie moge sobie z tym poradzić ciągle się łape ze się rozpływam od tych słow mimo tego ze wiem ze nie chce ze mna być jak się z tym pogodzić jak zapomnieć o nim ?

Gość de press
jesteś dnem,na szczęście trafiłas na rozsądnego samca

Gość ptyśśśkaaa to jaaa
up up

Gość jiojjo
To ty pisałaś o tej kawie co zaproponowałaś a on odmówił i teraz musicie pracować razem?Wyluzuj po prostu,po czasie zapomnicie o tym

Gość ptyśśśkaaa to jaaa
naprawde mi cięzko z nim teraz pracować nie moge zniesc tych jego ciepłych spojrzeń usmiechów one mnie dobiją widze wtedy jaki jest jak mówi i wiem ze nie jest moj tak bardzo chciąłabym go przytulic a to nie mozliwe

Gość hahaha tez od razu
mi sieskojarzylo z tamtym temat o kawie :D hahahah dobre to bylo jak przezywasz daj na luz

Gość ptyśśśkaaa to jaaa
tak ale gość cały czas się ze mną kontaktuje a przy tym jest mega miły az za słodki było by mi łatwiej jak by taki nie był nie machal mi na pożegnanie i nie zdrabniał mojego imienia :( buuuuuuuuuuuuu

Gość hehh
przeciez masz meza i dzieciata jestes. nie wystarcza ci jeden i ile jeszcze tematow chorych zalozysz

Gość ptyśśśkaaa to jaaa
wiem ze przezywam ale co ja poradze ze sie tak zakeciłam