Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marleene

Dlaczego ona nie wierzy w naszą przyjaźń?

Polecane posty

Gość marleene

Mam kuzynkę z którą jednocześnie się przyjaźnię.Jesteśmy przyjaciółkami już ponad 2 lata. Wiele razem przeszłyśmy i nie jesteśmy takimi pseudo-przyjaciółkami jak większość nastolatek typu "oh ah ale jesteśmy krejzi lol z moją koffaną słit focie na fejsbuczka" lub " o mój boże ile to ja nie przeszłam z moją psiapsiółeczką raz chłopaki nas rzucili przez smsa i rozpaczałyśmy razem" -,- Nie. Jednak babcia mojej przyjaciółki w ogóle nie wierzy w naszą przyjaźń. Gada, że przyjaźń to za mocne słowo, że na pewno się nie przyjaźnimy, że nic nie rozumiemy -_- Jakby sama coś o tym wiedziała. Strasznie nas denerwuje takie gadanie, ponieważ jesteśmy pewne swojej przyjaźni, ona nic nie wie o nas, a ona sama nigdy nie miała przyjaciółki. Mamy podobne plany na przyszłość, a jak mówimy jej co chcemy robić w przyszłości, kim chcemy być, jakie mamy marzenia, to z nas kpi i mówi, że prędzej jej kaktus na dłoni wyrośnie nim to zrobimy O.o Strasznie nas to denerwuje. Czemu ona taka jet? Co powinnyśmy robić?

Gość arya
nie masz innych powazniejszych problemow?bo to wydaje się absurdalnie śmieszne.

Gość marleene
nie, nie mam wiesz? >.< nawet nie mogę sobie normalnie przyjechać do niej i pogadać, bo ona znowu zaczyna swoje kazania. Po pewnym czasie to się raczej robi denerwujące, nie sądzisz?

Gość magalaga
wez dziecko idz odrob lekcje i idz spac, to forum dla dorosłych ludzi a nie miejsce żali kretynskich problemow gimgowien. Mama wie ze tu piszesz? Styl pisania jest tak żenująco infantylny ze watpie czy masz chociaz 14 lat