Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem podła i zawistna

Moja koleżanka ma szansę wyjść za Turka...nie wiem czy sie cieszyc...

Polecane posty

Gość jestem podła i zawistna

z jednej strony mysle, oho ale sie urządzi, rodzina ją wykle, znajomi wyśmieją itp. a z drugiej nie bedzie starą panną i ma szanse nna szczescie, on w sumie jest sympatyczny i dobry :(

haha a co to za szansa? nawet jak by mi ktoś dopłacał to nie wzięłabym turasa :o czyli pewnie jest zdesperowaną starą panną? bierze cokolwiek co na nią poleciało byleby nie być samotna?

Gość Jak się miewają Twoje puste
Wydaje mi się, że te tematy o Turkach to jakieś prowokacje ... Przecież chyba wszystkie dziewczyny wiedzą, jak to jest.

Gość Pachnąca Lasem
o, jak te dzieci mają po 17 lat, to sobie go szybko wybije z głowy przecież tyle historii, w TV, prasie o kobietach, które nie mogą uciec z obcego kraju, a jak mogą to muszą dziecko zostawić...

Gość czy to fake?
a gdzie mieszka ta koleżanka?

Gość czy to fake?
Jozinas 100% racji, też mnie to wkoorwia :o albo słowo "ciapaty" :o to co w ogóle jest? :o:o:o ja za "polaczek" w ryj bym dała, większość z was też, ale kogoś to się fajnie obraża ehh

Współczuje twojej koleżance seks na żądanie,zero makijażu,ciało pozakrywane. Wychodzisz tylko z mężem , brak swobody ,aby samemu podejmować decyzje. W skrócie: Koniec życia.

Gość czy to fake?
katjaa kolejna żyjąca stereotypami :D nie mówimy tu o Libanie czy ZEA, a o Turku z TURCJI :) no i nadal nie wiem, gdzie ta koleżanka miałaby za niego wyjść... gdzie ona mieszka, autorko?

Arab to Arab we krwi ma to nieważne czy żyje w Polsce , czy w Szwecji.

Nie jestem rasistką, ale ślub z Arabem stanowczo mówię nie. Ile to razy się czytało ,że kobieta uciekła od męża araba , a dziecko zostało z nim takie prawo tam mają.

Gość czy to fake?
ja mieszkam za granicą, Turków mnóstwo, ale powiem Ci szczerze autorko, że też nie boję się gwałtu, będąc wśród nich. poważnie. często wracam późno z pracy (lub niekoniecznie z pracy;) ) i jak przechodzę obok grupy tureckich chłopaków czy mężczyzn to się nie boję. jakoś ufam im (?), znam wielu. ale jak obok jakichś południowców typu Serbowie, Chorwaci czy inni Bułgarzy... mam stracha, poważnie :o to jest dopiero dzicz :o

Wiecie dlaczego arab gwałci kobietę innej narodowości? Bo arabki boją się seksu przed ślubem , dostają za niego 60 batów. W skrócie; Arabowie są wyposzczeni, a chłop to chłop nie ważne , czy polak , czy turek ma swoje potrzeby.

Gość czy to fake?
katjaa sorry, ale nie dam Ci spokoju :P piszesz, że wiele się czytało i słyszało o tym, jak kobiety uciekały przed nimi. a jak uciekają, albo chcą uciec (ale nie mają dokąd) przed Polakami to nie słyszałaś? bo ja mnóstwo, niestety :o w jednym się z tobą zgodzę - chłop to chłop, nie wieszajcie psów na Turkach, bo można zajrzeć chociażby na kafe i poczytać, jak Polacy traktują swoje kobiety - biją, popchną, drą się na nie, nie pomagają, zdradzają nagminnie... dlatego śmiać mi się chce, jak ktoś za wszelką cenę chce zmieszać Turków z błotem (turasy brudasy - większej bzdury nie słyszałam jak żyję:D:) ) a nie widzi bagna na swoim podwórku. żeby nie było - nie chcę tu bronić strasznie turasków :) ale robienie z nich "podczłowieków" strasznie mi się nie podoba :P znam wielu i kumpelę mam Turczynkę i bardzo sobie ich cenię. no może nie bardzo, ale mam pewność, że w razie czego - na 100% mam na kogo liczyć :):)

Gość czy to fake?
ooo ruskich to ja szczerze nienawidzę :o:o:o jedyny naród, którego tak nie lubię... ruską mordę rozpoznam na ulicy :o zarówno u kobiet, jak i u facetów :o no nie trawię i już 😭

Odpowiedz na ten temat | [ wyloguj ] Moja koleżanka ma szansę wyjść za Turka...nie wiem czy sie cieszyc... HAHH WAS JUZ CALKIEM POJEBALO....

Gość czy to fake?
biest skończ już, w każdym temacie jedziesz po Turkach - uspokój się kobieto. to chyba Ciebie poyebało, jak Cię temat wkurza to nie odpisuj. nie interesuje mnie anal to nie wchodzę w takie wątki i nie wkoorwiam jego wielbicieli :o dobranoc Biest

Gość czy to fake?
jestem podła i zawistna a Ty w Polsce mieszkasz? :)

Gość czy to fake?
Turka można prześwietlić natychmiastowo, z tym się zgodzę :)

Gość czy to fake?
heheh a po polsku byki robi, wiem wiem, znam ją z kilku wątków.. :o

Gość czy to fake?
nie odpisujesz to idę spać, wpadnę jutro :P dobranoc :)

Gość ja tam nie lubie Turkow
znaczy sie nie przepadam, nie jestem jakas rasistka czy cos :p ale mieszkam za granica i jest ich tu duzo...zawsze jak sie obok nich przechodzi to Cie przemierza wzrokiem od dolu do gory..raz w pubie do jednej mojej kolezanki przyczepil sie Turek, byl nachalny, kolezanka powiedziala, ze nie jest zainteresowana znajomoscia z nim no to on wypalil: no to moze chociaz seks?:o raz tez dostalam propozycje od Turka pojscia z nim do hotelu, wiadomo po co..no moze nie raz :p ale niech spadaja, nie jestem puszczalska.. choc inna moja kolezanka wsiadla z Turkiem do samochodu, nic jej nie zrobil, zaczeli cos tam krecic ze soba, ale w koncu ten Turek jej powiedzial, ze nie chce jej skrzywdzic, ze jest dla niej za stary, ze to nie ma szans, wiec zdarzaja sie porzadni Turkowie ;)

Gość czy to fake?
no to kiedy ślub? :) podbijam :D