Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tego nie.nierozumiem

Nierozumiem czekania z seksem do ślubu, to głupota

Polecane posty

Gość Zuzanna amelia & 11
-O czym mysli stary kogut jak goni mloda kokoszke ? - Dogonie , nie dogonie , przynajmniej sie rozgrzeje. - A o czym mysli kokoszka jak ucieka przed kogutem ? - Musze zrobic jeszcze ze trzy kolka bo pomysli ze dziwka jestem

Gość buquile
"i wiesz dobrze, ze pisać/ planować życie sobie można, a czasem wszystko inaczej się układa." Polly84: No właśnie ja się dziwię że potrafisz tak trzeźwo czasmi coś powiedzieć jak to co zacytowałem a jednoczesnie iść w zaparte że ślub cywilny ci nie potrzebny by wesprzeć związek.

Gość ona32...
heh dobre to Zuza,sprzedam dalej :) dobrze obrazuje podejscie do tematu pozdrawiam

Gość Zuzanna amelia & 11
ona 32 - z zycia wziete.

hehe, a do Allium jak do kogoś totalnie otępiałego :) Mój facet nie chce sie ze mna ożenic, ma mnie za puszczalską i pewnie zdradza na boku :) A ja, z zaciśnietymi zębami, "daję" mu jak tylko sobie zażyczy, bo taka rola puszczalskiej :P Wszystko to dlatego, ze kochaliśmy się na pierwszej randce. Zaczyna to już byc nawet zabawne :):):)

Gość adaminna
a po slubie rodzenie -najlepiej co rok

mireczkaaa: Lecimy do Urzędu- wtedy zaczną nas traktować jak ludzi, faceci przestaną nas zdradzać, my przestaniemy się puszczać, będziemy dziedziczyć po zmarłym mężu, a mamy będą mogły używać słowa "zięć".

mireczkowata - wiem , ze musisz tak upraszczać bo co innego ci zostało ? a choćbyś nie wiem jak sie upierała - bzykanie się z prawie nieznanym facetem kiepsko świadczy o moralności i systemie wartości. a jeszcze chwalenie ise tymi niczym osiągnięciem .... . no to jeśli ja jestem płytka - ty , jak pisałam jesteś poza skalą :D

jeśli masz w takiej pogardzie ślub i małżeństwo - masz racje - żyj na kocią łapę .

Gość buquile
"A wezmę ten cywilny żeby Ci się lepiej zrobiło " Od razu bede lepiej spal dzisiaj :D

Gość Zuzanna amelia & 11
Roznica miedzy dziewica sprzedajaca cnote za slub w imie milosci a prostytutka spod hotelu jest tylko taka ze ta ostatnia jest mniej pruderyjna.

allium- a Ty nie kumasz, ze mnie mało interesuje co Ty kochana myslisz o mojej moralności? Ja i bliscy mi ludzie wiedzą jaka jestem- obcy, zgryzliwi ludzie naprawdę mało mnie interesują. Ty żyj dla innych, ja zyje dla siebie i mojej rodziny. Ty zgadzaj się na na średniosc- i w łóżku i w życiu- a mnie pozwól chcieć czegos wiecej. Pozdrawiam Polly- całe szczęscie taki zaścianek to tylko na kafe, w zyciu tego nie doświadczam :) Dopytaj lepiej mamy, bo wszechwiedząca allium wie lepiej co kobita czuje niz ty- jej córka :)

no pewno ,ze wiedzą jaka jesteś :D toż to żadna tajemnica jak widać - skoro tak isę z tym obnosisz :D

nie wiem jaka jesteś ale z tego co piszesz to zbytnio zajebista n ie jesteś - raczej .... prosta :D prosta w wyznawanych wartościach , prosta w powierzchowności poglądów , prosta w moralności .

hmmm...wydaje mi sie, ze taki pogląd w ustach starszej osoby w stosunku do kobiety, której nie zna swiadczy raczej o tej starszej kobiecie. Bynajmniej nie o mnie. Ale nie przeszkadza mi to, jeśli poczujesz sie lepiej- proszę bardzo:) Załóż, ze jestem prosta. Moze się w ten sposób dowartościowujesz w swoim średnim swiecie...

Gość buquile
"Polly- całe szczęscie taki zaścianek to tylko na kafe, w zyciu tego nie doświadczam" To chyba dlatego siedziałas na tym temacie tyle godzin :D

wiesz co najlepiej świadczy o twojej prostocie ? :) to , że wszystkie wypowiedzi rozmówcy utożsamiasz z nim samym :) brak wyobraźni i oczytania :) gdybym napisała ,ze jestem Królową Elżbietą pewnie byś uwierzyła:D

Gość zielone oko___
tez odnosze takie wrazenie, jak czytam ta cala mireczke:) ze jest PROSTA, prosta baba z prostego domu, ktora mysli, ze zlapala pana Boga za nogi:) aha - i pisze to jako bezdzietna, niezalezna, spelniona i MLODA kobieta (bo zaraz mi zarzuci 'leciwosc'), ktora kocha seks i nie jest zbyt religijna;)

allium- tak szczerze to żal mi Ciebie... I nic już więcej nie dodam, bo nie kopie sie leżącego :) buquile- hehe, tak jak Wy, sama ze sobą raczej nie rozmawiam :) I jeszcze z pół godzinki posiedzę ;)

mireczko - choćbyś machała nogami JAK Chuck Norris - nie dosięgniesz :D chcesz czy nie - jesteś babką w średnim wieku , w luźnym związku a jedyne osiągniecie tego związku to wasza córka . Czemu chłop się nie chce żenić ? odpowiedź jest prosta ale zamilczę , żeby cię nie zranić .

Gość zielone oko_____
co racja to racja. jak facet szaleje za kobieta, to stanie na glowie, zeby sie z nia ozenic:) no chyba, ze jest dysfunkcyjny, albo po rozwodzie (= wstret do legalizacji zwiazkow).

Gość buquile
Jest długo w związku, ale nie chce sie żenić? Ja wychowałem się na wsi więc powiem tak: Po co kupować krowę, która się już doi?

mało tego , facet jest na dodatek od niej młodszy -to m oze już się ogląda za kimś ? to po co bedize sie żenił ? no to trzeba filozofię dorobić :)

Gość Zuzanna amelia & 11
Mireczka - jak chcesz sobie poprawic nastroj to rozejrzyj sie dookola. Popatrz na katolickie zony plujace jadem na kazda kobiete bo moze bedzie interesujaca dla ich meza. Popatrz na wierne zony alkoholikow bite i ponizane ale majace slubny papierek w imie swojego boga. Popatrz na aseksualne pary zyjace po slubie obok siebie ale ... w zwiazku. Ty malzenstwa nie masz - to prawda. Ale pomysl ile z tych wymienionych przeze mnie kobiet odwazyloby sie zrezygnowac z wlasnej pruderii i zaryzykowac przeciwstawienie sie narzuconym kanonom.

albo już isę na babie poznał ,bo nawet ja ją poznałam , co prawda przez pryzmat wypowiedzi , ale ....

nie wiedziałam , że współczesnym kanonem są zony alkoholików i kobiety zaborcze i zazdrosne . Ale j ka widać jedni maja za ideały wierne żony i matki, inni pocieszają sie istnieniem patologi. ale .... co kto lubi i co uważa za istotne .