Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tego nie.nierozumiem

Nierozumiem czekania z seksem do ślubu, to głupota

Polecane posty

Gość carmencitta
a co jak nie kasa ma decydowac o liczbie dzieci? jak kros a np 2pokojowe mieszkanie - to wjednym pokoju moze se byc 1 gora dwoje rodzenstwa amiecccwiecej dzieci w tak malym kolum to debilizm

Gość carmencitta
a sarodziny cale co sie w kawalerce gniezdza i co maja nie brac pod uwage warunkow materialnych-toz to priorytet, no i praca zdrwiie

a ja czekam z seksem do ślubu i wcale nie uważam, że jestem głupia...bez przesady od kiedy to kierowanie się pewnymi zasadami w życiu jest głupie???jedni nadmiernie kochają seks a inni nie...gdzie tolerancja???jak ktoś myśli inaczej to już jest głupi???

i bardzo mądrze robisz :) choć zaraz ci zaczna wmawiać "niedopasowania" zupełnie tka jakbyś ty i twój chłopak m ieli przyrodzenia w innych miejscach niż reszta ludzi :D

Gość carmencitta
coz kler zrył ci beret -dla mnie kazdy kapłan to gówno i skurwiel bo jajestem mądra

Gość oowwe
Ten temat pięknie pokazuje jak kościół potrafi manipulować ludźmi. Każdy ma prawo decydować o sobie wedle swoich potrzeb, zainteresowań i charakteru. Nikt inny jak instytucje religijne nie organizuje tak przeogromnych zamachów na indywidualność , bo jak wiadomo ciemną masą steruje się łatwiej. Szanować katolików? A czy oni szanują ateistów? Aż dziwne , że tak duża ilośc osób wierzy w jakieś brednie , na które nawet nie ma dowodów? Jak można całe życie dostosować do biblii skoro najpewniej została napisana przez kogoś kto chciał sobie stworzyć religię a z natchnieniem nie miało to nic wspólnego. Podobnie jak z całą "biblią scjentologów". Też niby napisana pod natchnieniem więc dlaczego katolicy nie wierzą w ich natchnienie? Przecież oni twierdzą , że to prawda a argumentów nie podają tak samo jak kościół ? Wszystkie religie powstały tylko dlatego , że jest na nie popyt od wieków. Ludzie maja potrzebę wiary w cokolwiek więc tak też one powstały. Tylko jak można być tak naiwnym...

Gość buquile
"dziewica jeszcze": Część facetów uważająca że czekanie do ślubu to głupota, po prostu denerwuje się sytuacją, że taka dziewczyna jest dla nich nieosiągalna fizycznie wtedy kiedy oni by sobie tego życzyli. A gdy dziewczyna jest do tego niczego sobie (więc widzą że to jej wybór a nie że nie ma wzięcia), to tylko potęguje ich frustrację i złość.

Gość carmencitta
swiat racja -to co glosza religie np nakaz wielodzietnosci w obecnych czasach to debilizm

Gość carmencitta
kto nie uwaza kaplanow za gówno tn jest debil

Gość oowwe
buquile- a twoje stanowisko w tej sprawie potęguje raczej brak popytu na twoją osobę. Nie wspominając o niedobitkach, którzy startują do każdej.

" taka dziewczyna jest dla nich nieosiągalna fizycznie wtedy kiedy oni by sobie tego życzyli." Troszkę przedmiotowo traktujesz dziewczynę- a co ona nie ma swoich pragnień, hormonów? Ma po ślubie łaskawie zgodzić się na seks?

ma pragnienia , ale mimo że n iektórzy w to nie u wiarzą :) potrafi je kontrolować . Panowanie nad sobą w naszych czasach nie jest popularne , popularne jest " mam swoje potrzeby " i " ja jestem najważniejszy / a "

carmencitta: no już tak nie jeździj po KK- każdy ma swój mózg i sam może analizować, czy bredzą czy nie. Jeśli tak- po prostu nie zwraca się uwagi. Jeśli ktoś łyka wszystko, co mówią/ nakazują to jego sprawa- widocznie życie altruisty mu odpowiada.

allium: Mam swoje potrzeby, on też je ma- realizujemy je razem i daje nam to spoooro szczęścia :)

Gość carmencitta
tak KK jest madry i nieomylny - w sredniowiczu za anal i seks w ciazy -10 lat pokuty za oral 7 a kobieta co uprawila seks na górze faceta to musialal pokutowac 20 lat

Gość buquile
"Troszkę przedmiotowo traktujesz dziewczynę- a co ona nie ma swoich pragnień, hormonów? Ma po ślubie łaskawie zgodzić się na seks?" Oczywiście że ma pragnienia kobieta, a wg mnie mężczyny uważam że umiejętnie pokierowana kobieta ma nawet większą ochotę na seks niż facet. A kto powiedział że czekanie z seksem do ślubu to łatwa sprawa? Wręcz przeciwnie, to bardzo trudne. Ale jak wczesniej już argumentowałem, wysiłek w to włożony zwraca się z ogromnym zyskiem. Jeśli oczywiście komuś zależy na serio na małżeństwie na resztę życia.

Gość kratkoo
dziewica jeszcze- a jestes w zwiazku? Długim? Planujesz ślub?

Gość carmencitta
rozumiem ze po slubie to tylko pozycj a misjonarska -bo chyba nie chesz pokutowac 20 lat o chlebie i wodzie ?

Gość carmencitta
a bielizna to barchanowe gacie do kolan -a seks pod kołdra w ciemnosciach i w koszuliz otworami?

obecnie nie jestem w żadnym związku, rozstałam się z facetem 6 miesięcy temu po 8 miesiącach chodzenia, zostawił mnie dla 17- tki...bo stwierdził, że ona szybciej mu da niż ja...no cóż...pogodziłam się z tym, jego wybór, ja swojego zdania nie zmienię nawet za cenę dożywotniego celibatu...kto nie szanuje moich zasad - nie szanuje mnie a bez szacunku nie ma związku

Gość carmencitta
wiec jesli meza nie znajdziesz -to chcesz umrrzec jka stara dziewica ze zwiotczałą piczą i wyschnięta błoną?no Kk zrył ci beret rowno

Gość carmencitta
czemu kurwa-co se jednego faceta bez slubu miala?

Gość kratkoo
a to albo dziewica albo kurwa? Nie istnieja stany pośrednie?

Gość carmencitta
czemu nie uznasz kapłanow za gowno i nie pierdolniesz w kąt ich sredniowicznych mądrosci a nawet starozytnych?jak s epara zyje razem bez slubu w milosci i wiernosci to co zle jest?

po prostu nie wyobrażam sobie pójścia z facetem do łóżka bez żadnych gwarancji, gdybym zrobiła to z moim byłym dzisiaj miałabym opinię szmaty i kur...a tak mam czyste konto, zresztą świat się na seksie nie kończy...

dziewica jeszcze: Mnie się wydaję, ze po prostu nie spotkałaś jeszcze właściwej osoby. I w sumie wyszło na Twoje- bo przekonałaś się, że miałaś palanta u boku.

Gość carmencitta
jak mozna byc szmata i kurwa po jednym seksie w zyciu -by sie błony pozbyc i zoabczyc jka to jest? r kaplani to gówno olej ich równo