Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tego nie.nierozumiem

Nierozumiem czekania z seksem do ślubu, to głupota

Polecane posty

Gość carmencitta
a potem za ten jeden jedyny stosunek moglabys pokutowac do konca zycia -przez posty, włosiennice i samobiczowanie by miec czyste konto

"po prostu nie wyobrażam sobie pójścia z facetem do łóżka bez żadnych gwarancji" I nic Ci jej tak naprawdę nie da. Zaraz mnie znowu zjadą, że przecież małżeństwo Ci wszystko gwarantuje, ale chyba wszyscy wiemy, że nie tak do końca. Więc kiedyś będziesz musiała zaryzykować... ale dobrze, że ten pokazał swoje prawdziwe oblicze, niech się 17- latka z nim użera.

Gość carmencitta
a po smierci jak bedziesz bloniasta - to mozze KK sprawi ci super pomnik

Gość carmencitta
pewnie czytasz gazete ojca mateusz a i sluchasz jego radia?

Gość ja tego nie.nierozumiem
haha nie wiedziałem ze moje topełe sie tak rozrosnie :classic_cool: Pozdrawiam , Kuba 18 :classic_cool:

carmencitta - a jeżeli tak, to co w tym złego? Jakiś problem w czytaniu "gazet ojca Mateusza"? :)

Gość gogosha
coz to pokazuje jak szkodliwy jest KK ze swoimi jaskiniowymi pogladami ktore w wspolczesnosci nie maja racji bytu

Gość carmencitta
radio i gazeta ojca mateusza sa antysemickie

Gość carmencitta
a jak meza nie znajdziesz to pochowaja cie z wyschnieta błona chyba lepiej dac chlopakom niz robakom

Gość carmencitta
po defloracji moglabys pokutowac do konca zycia - by odkupic utrate błony przed slubem

Gość facet z klasaaa
Dziewica, tak trzymaj. Seks tylko po slubie. Swoje dziewictwo to najpiekniejszy prezent jaki mozesz dac swojemu mezowi. On to doceni. Nie sluchaj rad tych niedziewic, ktore zwyczajnie zazdroszcza ci dziewictwa, bo wiekszosc z nich stracilo je za szybko i ze zla osoba Dziewictwo traci sie tylko raz w zyciu i tylko z jedna osoba, to jest szczegolny moment, dlatego poczekaj na szczegolnego faceta.

facet z klasaa->no w końcu jakieś mądre spojrzenie na ten temat, podziwiam takiego podejścia, gdybym znalazła takiego faceta który myśli tak jak ty to byłabym najszczęśliwsza, ale wiem, że będzie to bardzo trudne...

Gość carmencitta
facecie z klasą- a czy warto umrzec jako dziewica z e zwiotczła piczą i wyschnieta błoną-mozna to zrobic jedyny raz w zyciu by blona poszla wsio a potem dozywotni celibat

Gość facet z klasaaa
Dziewica Takich facetow, owszem nie ma bardzo duzo, ale jest ich znacznie wiecej, niz sie powszechnie sadzi. Oni nie sa glosni, dlatego czesto nie sa zauwazalni.

Gość facet z klasaaa
carmencitta ale po co tracic blone z niewlasciwa osoba, zwlaszcza jesli potem mialby byc celibat? bez sensu

Gość carmencitta
dla madrych ludzi kazdy kapłan to gówno i skurwiel -j

Gość carmencitta
a co umarcie z blona - i nie zaznanie wacka w piczy przez cale zycie to frajda?

Gość facet z klasaaa
ale tu nie chodzi o frajde, tylko zrobienie tego z wlasciwa osoba jesli sie nie trafi na wlasciwa osobe, to lepiej umrzec jako dziewica

Gość carmencitta
wyobrazcie ze jest sekcja zwolk baba lat 80 -90 -70 i dziewca-co jej nikt nie wlozyl -przez cale zycie no dramat-dlatego warto sie pozbyc blony-choc Kk uwaza ze wsapnille wiednac w dziewictwie

Gość facet z klasaaa
ale jaki dramat? dramatem to by bylo gdyby jakas kobiete zostala zgwalcona i potem miala nienawisc do facetow i seksu

Gość carmencitta
jak ktos czeka na ksiecia z bajki -to moze zgnic w dzieiwctwie -seks to rozrywka, czynnosc cielesna - jaka w tym religia - czy więdniecie w celibacie nawet dozywotnim to cos wspanialego?

Gość carmencitta
gwałt to dramat- ale ja mowie o seksie bez zobowiazan albo o zyciu se z jednym partnerem w wolnym zwiazku

Gość facet z klasaaa
seks nie jest rozrywka, nie rozumiesz podstawowych kwestii rozrywka to jest kino, teatr czy tenis ale nie seks

Gość carmencitta
aha i wiekszosc kobiet ma instynkt macierzynski -wiele pragnie dzieck a tak abrdzo ze traktuje faceta jak reproduktor a i wsio -a jka dziewica błoniasta zapragnie dziecka rozpaczliwwie- to co ma stracic radosc macierzynstwa dla jakiejs błony- by ja zachowac do smierci jak slubu ni huuh

Gość carmencitta
w rozmowach w toku raz wystpila 18 altka co powiedziala - uwaga -ze uprawiala seks z 50 facetami - coz trudno sprawdzic czy to prawda ale tak powiedziala -dobre co?

Gość facet z klasaaa
kobieto ale w dziewictwie nie chodzi o blone dziewicza, o jej zachowanie,,, dziewictwo to przede wszystkim stan psychiczny, to gotowosc oddania sie wlasciwemu facetowi, wlasciwemu w odpowiednymi czasie, a nie 1 lepszemu bo ma sie ochote