Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SuperALEnieBARDZO

Zakochałam się w żonatym

Polecane posty

Gość Czy autorka to idiotka?
Z jakiej racji tu wypisujesz, ze moj mnie zdradza? ;) Haha nie jest takim scierwem jak ten, co cie chce wyruchac i zostawic. Nawet by na taka nie spojrzal (pod katem zwiazku). Nadajesz sie na kochanke. Nic nic nie interesuje. Zona, dzieci, na wszystko masz wyjebane - a to znowu swiadczy, ze jestes zlym czlowiekiem.

Gość SuperALEnieBARDZO
ok, ja się też zaczernię następnym razem, a jakby jakiś podszyw pode mnie się podłożył, to jakoś inaczej, ale Cię znajdę :) Dziękuję za dobre słowo, bo niektórzy tutaj nawet porozmawiać nie umieją.

Gość Czy autorka to idiotka?
Nie wmawiaj wszystkim, ze wszyscy zdradzaja - tak nie jest. I dobbrze o tym wiesz ;)

Gość SuperALEnieBARDZO
O tobie też nie najlepiej świadczy, że rzucasz się. Dopóki krytyka jest konstruktywna, to ok. Jeżeli leczysz swoje własne kompleksy obrażając innych, masz problem z czymś, tylko nie chcesz się przyznać. Tyle. Idź do mężusia podaj mu obiadek, bo głodny pewnie po ''ciężkiej pracy'' :)

Gość powinnas sie z nim przespac
Platoniczne uczucie najdluzej siedzi w glowie

Gość SuperALEnieBARDZO
Dziękuję prawie wszystkim za rozmowę, za rady itp. Spadam do pracy. PaPa!!!!

ok, w takim razie czekam na wiadomość, trzymam kciuki za to aby była pozytywna :) a co do niektórych ludzi na tym forum, mam wrażenie że wchodzą na niego tylko po to żebym po ubliżać i wyżyć się na innych...

Gość shoshonne
Dzięki takim pustym pannicom jak ty moralność żonatych facetów wywraca się coraz bardziej. Bo kiedy suka nie da pies nie weźmie. Wstręt do ciebie czuję

Gość OOOOOOOOO.......
Jak czytam takie teksty jak piszą niektóre świętoszki to rzygać mi sie chce. Jak potrafią bluzgać swięte dziewice. Gdyby były takie porządne to nieużywały by takiego słownictwa. Jak łatwo im oceniać innych bo są anonimowe, gdyby ich faceci przeczytali co piszą ich świete cnotki, to ho,ho.... Słownictwo zwykłej dziwki, a udaja święte. Dziewczyny, kochajcie i niech was kochają. A te co was krytykują to sa durnymi zdradzanymi żonkami, albo maja ochote na faceta tylko żaden ich nie chce. SuperALEnieBARDZO, jesteś fajna babka, olej te słuchaczki RADIA MARYJA!!!!!!!!

Gość OOOOOOOOO.......
Lena2424 ta wiadomość jest tylko dla ciebie. Jesli chcesz z nami podzielić sie swoimi doświadczeniami, troskami, przeżyciami mamy swoje prywatne forum. Jeśli chcesz do nas dołaczyć napisz podam ci namiary. To forum jest prywatne, moga pisać tylko osoby które zaprosimy. Ale pozostała grupa musi wyrazić na to zgodę. Jeśli jestes zainteresowana to napisz . Ja w tym czasie napiszę do moich przyjaciół o tobie.

Gość OOOOOOOOO.......
Lena 2424 ta wiadomość jest tylko dla ciebie. Mamy prywatne forum na którym mogą pisać tylko zaproszone osoby. Jesli chcesz sie podzielić swoim doświadczeniem, swoimi troskami, swoim szczęsciem napisz . Podam ci namiary jak poprosić o zaproszenie do naszej grupy. Uwierz mi, nasza grupa jest ok. Wspieramy się, płaczemy razem, razem się śmiejemy. Bardzo sie zaprzyjaźnilismy . Jeśli grupa sie zgodzi będzie mi bardzo miło jeśli do nas dołączysz.

Gość OOOOOOOOO.......
Lena napisz z prośba o zaproszenie. Użyj tego nicka co tutaj, bo ja zaraz napisze o tobie. Napisz kilka słow o sobie , o swoim związku. To będzie przedstawione reszcie grupy i wtedy kazdy się wypowiada czy przyjąć. Powołaj sie na Ewcie. Pisz na aniut77@gazeta.pl

Gość OOOOOOOOO.......
Ok, Lena. Czekaj , odezwiemy sie. Pa,pa