Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwendowedew

Dlaczego faceci tacy są ,ze

Polecane posty

Gość dwendowedew

jak zaliczą dziewczyne ,albo przeleca pare razy to sie nia nudzą? dlaczego obiecują jakieś uczucie itd ,a potem szukaja nowej? Wiadomo może nie wszyscy ,ale wielu takich jest :(

Gość dwendowedew
i jak potem zaufac facetowi jak zawsze jest ryzyko ,ze jak dostanie seks czyli to co chciał to oleje ?

ehh... będę to powtarzał do końca życia mamy mózg i fiutka a krwi tylko tyle aby zasilić jedno z nich trzeba znaleźć takiego faceta który nie idzie na łatwiznę i pompuje krew do góry zamiast lenić się i idzie ona w dół

Moj byl taki religijny...przelecial mnie(moj pierwszy raz i jego swoja droga), tego samego wieczora slinil sie do mojej przyjaciolki i na koncu powiedzial ze nie mozemy byc razem bo idzie do seminarium :D

Gość tak ma racje
Fanka a ja mysle ze to nie był jego pierwszy raz

Niestety tez tak mysle ze nie byl to jego pierwszy raz... Mowil ze nie uprawial seksu a wiecie co ? Sam podczas pieszczot wsadzil mi penisa w usta ! Pomijam juz fakt ze chcial na poczatek mnie analnie zaliczyc ze juz tak powiem dosadnie ...

Gość tak ma racje
poderzewałem tak bo nikt po pierwszym razie nie przechodzi do porządku diznnego nad tym, a juz podrywac inną laskę to ewidentnie widac po tym ze niezłe ziólko z niego. A poszedł do tego seminarium?

Gość z dziczy
zaklamany kutas z tego twojego bylego

Gość dwendowedew
jak facet szybko oleje dziewczyne to sie pojawiaja mysli czy nie była wystarczajaco ładna itd... ciezko :(

Szczerze mowiac to bylo tak ze zaczal j swidrowac wzrokiem... mi sie plakac zachcialo ale wstalam z sofy, powiedzialam kolezance zeby zwrocila na niego uwage a ja poszlam do lazienki. Poryczalam troche, wrocilam do gry... troche mu nosa utarlysmy bo poszlysmy grac w kregle z innymi facetami. On poszedl siedziec pod moj dom (przyjechal do mnie na kilka dni, mieszka 360km ode mnie). Wrocilysmy do mnie w nocy, kolezanka go wywalila z mojego domu... on jeszcze chcial na mnie wymusisc przenocowanie go... Teraz nie wiem gdzie jest, moze w seminarium moze nie. Nie chce go znac! Ps Wiecie jaki to bol kiedy wasza milosc podrywa wasza kolezanke tego samego dnia kiedy straciliscie z nia dziewictwo ? ehhh.

Gość dwendowedew
bo przeciez gdyby byla ladna i w ogole super to od razu sie wydaje ,ze by sobie jej tak łatwo nie odpuscił...

dwendowedew Masz racje, ja po tym co mi zrobil ten chlopak zaczelam sie zastanawiac czy przypadkiem nie jestem jakims potworem z wygladu i charakteru. Zawsze uwazalam siebie za ladna kobiete ale teraz mam niska samoocene.

Gość dwendowedew
właśnie :( poza tym jak potem komus innemu zaufac? :( ciezko jest... chyba ,ze jest sie takim typem kobiet co co noc z innym ,ale ja taka nie jestem..

Gość Lars ricken
Dlatego ze sami kiedyś zostali skrzywdzeni,a teraz chcą się odegrać na płci przeciwnej.🖐️

Gość dwendowedew
24... a nie chce mi sie nawet mowic bez przerwy na takich trafiam :( czuje sie beznadziejna. co z tego ,ze mam duze powodzenie jak..

Gość dwendowedew
w sumie to odechciewa mi sie zyc w tej chwili :( jak mam sie zakochac w kims nastepnym no jak ? :(((((((

Gość dwendowedew
mysle ,ze ten facet to wyjatkowy kretyn na jakiego trafiłaś.. i jeszcze udawał poboznego :D :D

Gość Lars ricken
Dziewczyny w myśl przysłowia trzeba obciągnąć kilku żabom,aby natrafić na księcia;)

Gość dwendowedew
mysle ,ze ten facet to wyjatkowy kretyn na jakiego trafiłaś.. i jeszcze udawał poboznego :D :D

Gość dwendowedew
ale ile mozna czekac zanim sie na tego ksiecia trafi? o ile w ogole istnieje... mam dosyc rozczarowan

Gość Lars ricken
Cierpliwość zawsze jest wynagradzana.Pospiech tylko przy łapaniu pcheł wskazany.

Ten moj to calkiem mozliwe ze pojdzie na tego ksiedza. Jest katoholikiem. Zreszta cala rodzina jego taka jest. Jego przyjacielem jest proboszcz i to on go namawia do kaplanstwa :)

Gość dwendowedew
,, podziwiam " takie kobiety co potrafia np puszcac sie z kazdym , zapominac o tym ,a potem patrzec jak oni sie slinia do kolejnych i nic ztego sobie nie robic... a znam takie...

Gość dwendowedew
Nie wiem jesli potrafia tak udawać to gratuluje bo ja bym nie potrafiła ...

Gość włos_na_4
Fanka, kiedyś mieszkałem przy jednostce wojskowej, to było w czasach gdy służba wojskowa była obowiązkowa, gdy był pobór do wojska to w tym dniu dziesiątki młodych chłopaków przybywało z całej Polski, z chłopakami przyjeżdżało dużo dziewczyn , często towarzystwo było nawalone ale że należało uczcic ten ostatni dzień wolności to dziewczyny same bardzo chętnie się oddawały facetom, nie uwierzysz w jakich warunkach, bzykali się w krzaczorach , bzykali się w osiedlowym zajszczanym i capącym śmietniku , nie wiem co czuły te kobiety po tych ekscesach ale skoro same chciały to był ich wybór