Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cywilizacjaa

Każdy plemnik to inna osoba

Polecane posty

Gość cywilizacjaa
Whedif nie bądź taki cwany ;)

cwanA - żeńskie przymiotniki kończymy na A ten przymiotnik brzmi trochę inaczej CIEKAWA albo OTWARTA NA INNE KULTURY - ale i tak Twój polski jest całkiem dobry jak na początkującego good luck and don't give up :)

Gość cywilizacjaa
A to ciekawe bo gdyby poszukać to znajdą się posty wysłane z twojego nicku, z których wywnioskować można że jesteś facet ;)

Gość cywilizacjaa
W sumie komu chciałoby się szukać dowodów że jakiś tam whedif podaje się za kobietę ale proszę cię nie oszukuj samego siebie.

A to ciekawe bo gdyby poszukać to znajdą się posty wysłane z twojego nicku, z których wywnioskować można że jesteś facet zachodzę w głowę o co Ci chodzi w sensie o które posty hm może się pomyliłam i napisałam łem a nie łam jak tam Twoje plemniki, tak a propos :-P

Gość cywilizacjaa
Skoro tobie zdarzyło się pomylić z końcówka to dlaczego mi nie może się zdarzyć :D proszę cię nie ośmieszaj się już. frustrat ! ;)

Gość cywilizacjaa
I nie odwracaj kota ogonem. Żegnam i gnij na tym internetowym odpadzie "kobieto" :D 🖐️

czyli przyznajesz, że Twój post jest pomyłką? internetowy odpad na którym siedzisz również Ty nie wiem czemu wyśmiewasz moją seksualność (?), chciałam Ci pomóc, jak każdemu gościowi w naszym pięknym kraju :(

Gość :(((((((((((((
nienawidze plemnika, z któego powstałam :(:( dlaczego on musiał być najszybszyyy ;((