wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 Piotr ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehe2w434 Napisano Wrzesień 11, 2012 najlepiej mi się Piotr podoba, natomiast najgorzej podoba mi się Łukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 Chyba Piotr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość harsz8 Napisano Wrzesień 11, 2012 Łukasz ładnie Piotr jakoś wieśniacko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne jak slonce . Napisano Wrzesień 11, 2012 lukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie złapiecie mnie Napisano Wrzesień 11, 2012 Lepiej brzmi imię Piotr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość don flaco.... Napisano Wrzesień 11, 2012 Łukasz! piotr jakieś ciapowate, każdy piotr jakiego znam to maminsynek, pedałek, nudziarz, niezaradny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tawułka 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 Piotruś pan:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łajka3000 Napisano Wrzesień 11, 2012 Ukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alina halina alina Napisano Wrzesień 11, 2012 lepsze Piotr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach