Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SMUTNAPANI

MÓJ BYŁY CHŁOPAK POPEŁNIŁ SAMOBÓJSTWO

Polecane posty

Gość fdfhhfhgfjhjjh
Nie wierze w pominik i zdjecie po tyg :) dlatego że na zdj na pomin czeka sie ok 2-4 tyg :D

Gość zew ryczacej gesi
to wina przekleństwa ktos zucił na niego przeklenstwo

Gość coś mi sie wydaje
ze to provo odwet na rady zostaw frajera skoro cię olewa , świat jest pełen takich oskarów nie ma co rozpaczać to jego zycie i wybory nic nam do tego

Gość provo nie provo ale
takich historii jest wiele , przez jakiegos emocjonalnego popaprańca któremu sie wieszac zachciało cierpią niewinne dziewczyny

Gość podjelamdecyzje
Innego wyjcia nie znam licze na to ze na gorze bede z nim a jesli nie to ch.. tu na dole tez mam pieklo. Przepraszam moja rodzine wiem ze dacie rade Kocham Was

Gość gość
Boję się... proszę, nie.

Gość gość
Autorka jest psychiczna ..tydzień temu odszedl jej były tak..nie wierzę ze policja tak oto oddala cialo na drugi dzień lub w ogóle go nie zabrala.Samobojstwo przeważnie jest rozpatrywane czy nie braly udział osoby trzecie. Pomnik stawia sie przeważnie od 6-12 miesięcy po pogrzebie. Samo zalatwienie pogrzebu trwa pare dni.Dziewczyno chyba ci sie nudzi albo cos z toba nie tak.

Gość gość
beznadziejne prowo po pierwsze nikt nie uwierzy że tak szybko pochowali kogoś gdy prokuratura musi wykonać swoje czynności, to raz a dwa, już wierzę że matka samobójcy wydzwaniałaby do jakieś lafiryndy, z którą jej syn był raptem rok.... ta, jasne, nie ma innych zmartwień niż dyskusje z jakimiś niedoszłymi narzeczonymi, z którymi syn zerwał

Gość gość
Jeżeli znali się rok to nie widzę nic podejrzanego że zadzwoniła mama chłopaka i powiadomiła o śmierci . Tu jest przedstawiony życiowy dramat jakich nie jest mało w dzisiejszych czasach a zdecydowana większość przejęła się pomnikiem a nie tym co przeżywa osoba w takiej sytuacji. Więcej empatii .

Gość gość
Stary temat gosciu, daty nie widzusz

Gość gość
kobiety .... wszystko potraficie zepsuć

Gość Przechodzetosamo

Czytam niektore komentarze I wierzyc mi sie nie chce jacy ludzie sa porobani. Ktos szuka pomocy a Oni sie doczepiaja do jakiegos pomnika albo witam jestem tu 1 raz ???? OGARNIJCIE SIE.  Do autorki- przechodze to samo co Ty...minelo pare lat od wpisu..mam nadzieje ze sobie poradzilas. Jest to jeden z najgorszych syfow...