Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem fanką Realu Madryt

kibic Barcelony pod blokiem, co robić?

Polecane posty

To tylko wstawki, większość jest biała. 2% czerni na ubraniu nie robią z niego biało-czarnego. W Realu są płaczki? Ciekawe, kto poleciał szybko do szatni po finale Superpucharu Hiszpanii. Ale z całą pewnością piłkarze pocieszali się wzajemnie. Nie powiem w jaki sposób.

Gość Que viva Espana
Nie jestem autorką tematu, podszywie. Myślicie, że istnieje tylko jedna fanka Realu na tym forum?

jestem daltonistką dlatego zawsze łapię za słówka jeśli chodzi o kolory :classic_cool:

smaruję sobie kark pastą do butów Kiwi a następnie wyciagam pochwę i chwalę się nią przed braćmi z klasztoru w Wiżajnach :classic_cool:

Głupie podszywy, pewnie fani farselony. A ''Que viva Espana'' dobrze pisze. Barcelona to Katalonia. Katalończycy sami o sobie mówią, że nie są Hiszpanami.

Gość Que viva Espana
Uzbrojona w kałasznikowa i rakietę Haszib-2 udaję się na stację Olsztyn Zachodni i grożąc natychmiastowym użyciem przemocy gwałcę po kolei dworcowych alkoholików :classic_cool:

Wpycham do swojego odbytu 4,5 kg trotylu po czym udaję się do burmistrza Darmstadt, proponując swe usługi w zakresie efektów specjalnych podczas obchodów 700-lecia istnienia miasta :classic_cool:

Gość Que viva Espana
z wielkim namaszczeniem i skupieniem godnym poskramiacza węży poluje na swoje własne hemoroidy niczym Ronaldo na przejęcie piłki od Messiego :classic_cool: Jeszcze się nie doczekałam ale liczę na jakiś cud :classic_cool:

Gość bulderwagen
A ja sram na waszą balceronkę i wasz real gowno mnie obchodza jakies panienki biegajace za pileczka i ciagle placzace bo faul!komedia jakos zawodnicy mma otrzymuja sto razy wieksze becki i nie rycza na ziemi pol godziny w dodatku maja ochraniacze hahaha

Gość jestem fanką ReaIu Madryt
wczoraj kupiłem sobie nową książkę kucharską o rybach i owocach morza. moja @@@a przypomina małżę św. jakuba.

Idę stąd, ktoś zaczernił mój nick :o:o:o Taka to właśnie kafeteria 🖐️ Wszystko co teraz ktoś napisze pod tym nickiem na czarno nie będzie moje, ja stąd spadam :o

Gość Que viva Espana
Rozumiem o czym mówisz Jestem fanką. Ja też kompeletnie nie kumam jak można kibicować Hiszpanii i lubić jednocześnie Ozila :o

Nie pisz już do mnie podszywaczu :o Jesteś ostatnim kmiotem że mi zabrałeś nick. Pewnie kibicujesz jeszcze Włochom

Akurat Włoch to ja nie znoszę. Skakałam ze szczęścia, gdy Hiszpania wygrała z nimi 4-0. I nie obchodziło mnie, że w reprezentacji Hiszpanii grają też piłkarze z Barcelony. Ale tylko w reprezentacji mogę ich tolerować.

Gość zwłaszcza, że stanowią jej 3/4
:classic_cool:

Czemu jestem tępa według Ciebie? To raczej ty nie masz pojęcia o sytuacji w Hiszpanii, dlatego nie rozumiesz o czym piszę. Nie, kibice Realu są fajni, za to kibice Barcelony wszystkich obrażają, co świadczy o ich niskim IQ.

I co z tego, że stanowią 3/4 reprezentacji Hiszpanii? Katalończykom jakoś to nie przeszkadza, by na dużych imprezach kibicować rywalom Hiszpanii. Poczytajcie trochę o Katalonii, a zrozumiecie. Zresztą jacy a was kibice Barcelony, jeżeli nie wiecie podstawowych rzeczy.

Gość dobszzzz, w takim razie
onanizuj się swoim RM i spuść już z peezdy, bo ci żyłka pęknie. Nie jestem żadnym kibicem, śmieję się z tego, że nie kumasz o czym do ciebie pisze podszywacz, bo masz za niskie IQ tępa dzido. Ale tego pewnie też nie rozumiesz, także adijos idiotko🖐️

Gość torko12ropwa4
Nie bo jesteś zwykłym trolem który potrafi tylko obrażać. A poza tym wciskasz kity samej sobie - real ponownie nie wygra ligi mistrzów, uczyni to albo byern albo barca, to że wygrali super puchar o niczym nie świadczy - w 1 meczu mogli przegrać nawet 1:4 poszczescilo im się, nie pokładam w nich żadnej nadzieji. A propos czemu katalonczycy nie przyznają się do hiszpani - czyżby podobna sytuacja do naszych narodowych ślązaków ?

Gość torko12ropwa4
Nadziei*

Wczoraj już wyszłam z kafeterii, ponieważ myślałam, że już nikt nie odpisze. 1. Obrażałam, gdy ktoś obraził mnie lub moją ulubioną drużynę 2. Dlaczego niby Real miałby ponownie nie wygrać? 3. Katalończycy nie przyznają się do Hiszpanii przez przeszłość. Sama dokładnie jeszcze nie wiem o co chodzi, ale za 3tyg. zaczynam studiować Iberystykę, więc się dowiem :) Na chwilę obecną mogę powiedzieć, że Katalończycy mają autonomię(największą w Hiszpanii), ale chcą być całkowicie niepodlegli.

Gość sreal
Farselony... do książek dziecko, do książek. Mam nadzieję, że ktoś jak zobaczy, że jestes "kibicem" realu to też w ciebie czymś rzuci. Co ty wiesz o swoim klubie, o jego historii, że tu tak kozaczysz -aaaa, sory, podoba ci się, że franco pomógł twojej śmiesznej drużynie sięgnąć po mistrzostwa hiszpanii, bo w Katalonii rodziła już się potęga zagrażająca madrytowi... Barcelona to duma, real to napompowany gwiazdeczkami za kase zespół, który nigdy nie będzie grał w tak wspaniałym stylu jak Barca i nie pobije rekordów trofeów Pepa Guardioli. Także pod oknem stoi ogarnięty koleś, a w domciu mała sz***a i się denerwuje. Nie masz szacunku? To nikt nie będzie go miał dla ciebie pustaczku

Gość sreal
W sumie to wstyd im kibicować, zwłaszcza, że historia Katalonii, to walka z reżimem, coś jak u nas z komunizmem.