Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem fanką Realu Madryt

kibic Barcelony pod blokiem, co robić?

Polecane posty

Stoi pod moją klatką ubrany w koszulkę FC Barcelony i rozmawia z kolegami. Znam go, chociaż nie rozmawiałam z nim nigdy. Jestem fanką Realu i najchętniej rzuciłabym w niego czymś. Zastanawiam się, czy nie krzyknąć do niego coś niemiłego pod adresem tego klubu.

Gość masterowicz111111
zapytaj go o jego mosznę

najchetniej zmusiłabym go do wylizania mi mojej niemytej od 4 dni tzipy

Gość rzuć w niego lodówką
:classic_cool:

Głupi podszyw z tą ''tzipą''. Wkurza mnie, że stoi pod oknem i się drze. Ale tak chyba mają wszyscy fani Farselony.

Gość też jestem za Realem
I też jestem kobietą :) Ja dzisiaj z kolei miałam miłą przygodę. Wychodząc z klatki mijałam kobietę z kilkuletnim synem, który miał koszulkę Realu Madryt :) Uśmiechnęłam się, ale nie starczyło mi odwagi, by powiedzieć ,Też jestem za Realem''. Co do faceta pod oknem, możesz krzyknąć, że te koszulki są już nieaktualne, bo teraz Barcelona będzie grała w barwach Katalonii.

Cholera, jeszcze ta reklama na kafeterii FC Barcelona Tickets Best Prices Guaranteed. Czemu tak wszyscy uwielbiają tą drużynę, a realu większość nie? A w tego kibica Farselony to chyba zaraz czymś rzucę, tylko nie wiem czym-pomidorem? jajkiem? też jestem za Realem-To byłby dobry pomysł krzyknąć ,,Ta koszulka jest już nieaktualna. Jesteś kibicem, a nie wiesz?'' :)

Gość krzyknij najgłośniej jak
umiesz: PUTA BARSA!!!

Stoi jeszcze i rechocze jak ropucha. Zaraz naprawdę stracę cierpliwość. Ale to uczucie mogą zrozumieć tylko prawdziwi fani.

Gość dlaczego kibice RM chodzą co
niedzielę do kościoła? bo tylko tam mogą zobaczyć jak ktoś w białych barwach wznosi puchar ((((:classic_cool:))))

Bardzo śmieszne. Chyba nie oglądałeś/aś Superpucharu Hiszpanii. W dodatku Mistrzostwo Hiszpanii też wygrał Real. I wygrałby więcej, gdyby nie udawanie FC Oszustów.

Gość puta real!
Małe dziecko, przy wyjściu ze stadionu: - Cristiano, Cristiano, proszę, daj mi 10 autografów! - Dobrze, ale po co ci aż 10? - Bo na przerwie w szkole za dziesięć twoich dostanę jeden Schweinsteigera! :classic_cool:

Gość Que viva Espana!
Nie przejmujmy się tym sezonowym pseudokibicem Barcelony. Pewnie nigdy nie oglądał żadnego meczu i dlatego nie wie, że Real jest najlepszą drużyną.

puta Barsa!!! Jaka jest różnica pomiędzy psem leżącym na drodze i kibicem Barcelony leżącym na drodze? - Przed psem są ślady hamowania.

Gość puta real!
Ogłoszenie w gazecie. Ostatniej nocy bandyci włamali się na Santiago Bernabeu i wykradli wszystko z muzeum z trofeami Realu Madryt. Policja poszukuje dwóch mężczyzn niosących mały, lekki czerwony dywan. :classic_cool:

Gość puta real!
Trochę polotu dziecino :classic_cool: Chyba, że jesteś zajęta malowaniem paznokci jak Twój idol Ronaldo :classic_cool: 🖐️

Do Pana Boga idzie Mourinho i Vilanova. Mourinho pyta: -Panie Boże, kiedy real wygra Puchar? -Za 2lata. -Panie Boże, to nie za mojej kadencji -Trudno, nie mogę nic uczynić... Na to Vilanova pewny siebie: -Akiedy puchar zdobędzie Barcelona Na to pan Bóg: -Nie za mojej kadencji

Gość puta real!
szukaj szukaj w internecie, szybciej bo Ci się bateria w lapku wyładuje :classic_cool: Tymczasem :classic_cool: Przychodzi murzyn do Mourinho i mówi : Kto to jest ten ? -Który?-pyta sie Mourinho -Ten co tyle dla was robi -Co Ronaldo ? -Nie ten co puchar Hiszpanii upuścił i w karnych z Bayernem 3 piętro kopnął :classic_cool:

Paznokcie to maluje Xavi zaraz po nałożeniu żelu na włosy i Pique po tym, jak kończy nakładać lakier powiększający usta. A i jeszcze Puyol po nakręcaniu włosów lokówką.

Gość puta real!
Miłego wieczoru, kibic Barcelony miał chociaż odwagę nałożyć ich koszulkę i wyjść w niej na ulicę :classic_cool: Ale nie martw się, jakbym miała założyć na siebie tę biało-czarną szmatę RM też wolałabym chodzić w podomce :classic_cool: Bez odbioru :classic_cool: 🖐️)))))

Dlaczego katalońska poczta wycofała najnowszą serię znaczków?-te znaczki przedstawiały graczy Barcelony... i ludzie nie wiedzieli, na którą stronę napluć.

Gość puta real!
różnica jest taka, że Xavi'emu nikt nigdy nie zrobił zdjęcia z pełnym pedikiurem, ale najlepszą obroną jest atak, aj anderstent :D :classic_cool: Spadam :D 🖐️

Biało-czarną? Coś ci się chyba pomyliło dziewczynko, ale rozumiem, że fani i fanki Barcelony nie znają się na piłce, więc tą wpadkę można ci wybaczyć. Tacy ludzie jak ty pewnie myślą, że to Barcelona jest stolicą Hiszpanii.

Już wiem!!! Zrobię na niego kupę z balkonu.

Za to zrobili zdjęcia, jak Pique obściskiwał się z Ibrahimovicem. A teraz udaje zakochanego w Shakirze.

To podszyw. Pewnie jakiemuś kibicowi Barcelony zachciało się srać i tak pisze.

Gość Que viva Espana
Obserwuję ten temat i nie wiem, czy włączyć się to dyskusji, ale jednak zaryzykuję. Napiszę, że jeżeli ktoś lubi Hiszpanię, to nie powinien lubić FC Barcelony. Po prostu jedno wyklucza drugie.

Gość czy murinio już wyleczył się
z depresji? czy nadal płacze przy każdej napotkanej okazji?

Gość Que viva Espana
kompletnie nie zauważyłam, że wpisałam się już wcześniej. oh, przecież jestem autorką tematu, jaki ze mnie głuptasek :)