Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem fanką Realu Madryt

kibic Barcelony pod blokiem, co robić?

Polecane posty

Nie znosicie komunizmu? Ale głosowaliście pewnie na PO? Dodam, że nasz premier Donald Tusk także kibicuje Realowi Madryt, więc on pewnie też popiera komunizm? Poza tym, to, że generał Franco pomógł Realowi wygrać kilkadziesiąt lat temu, nie znaczy, że teraz inni też pomagają Realowi.

Gość maniooo ciekawskiii =)
Podniecacie się jakimiś idiotycznymi igrzyskami, które służą już jedynie zarabianiu wielkich pieniędzy. Publika się podnieca piłką, gdy ktoś wyciąga od niej ciężkie pieniądze. Przecież to jest śmieszne, żeby faceci, którzy biegają za piłką zarabiali takie wielkie pieniądze. To wy im fundujecie takie gaże i jeszcze większe ich szefom. Real sreal, Barca, srarca i tak dalej.

Czemu nerwicą? :D Ja od dziecka mam niechęć do tego całego sprzedawanego w mediach sportu. Ale jak ktoś to lubi, to proszę bardzo.

No tak... Jestem absolutnie wolny od takich emocji. Katalonia mnie zraziła poparciem dla republiki w okresie wojny domowej :D Natomiast ich dążenia niepodległościowe są dla mnie zrozumiałe, chociaż w dzisiejszych warunkach, nie za wiele z tej niepodległości będzie wynikało.

Oni i tak mają autonomię, jak wszystkie Wspólnoty Autonomiczne w Hiszpanii. Niech sobie dążą do niepodległości, ale nie podoba mi się w jaki sposób to robią. Nie muszą publicznie palić hiszpańskich flag, publicznie obrażać Hiszpanii, itp.

Gość real sreal, a ty dziecino jak
widać w dupie byłaś, gówno widziałaś, podniecasz się jak szczur na otwarcie kanału tą swoją pożal się Boże drużynką nażelowanych lalusiów 🖐️