Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drabina-bez-szczebli

Wstępne badania do pracy pytanie...

Polecane posty

Jutro mam badania wstępne na stanowisko sprzedawcy w sklepie odzieżowym. I mam pytanie jakie to będą badania? Czy mogę zjeść śniadanie? Czy może mam spodziewać się badania krwi i moczu? Koleżanka również była na takowych ale lekarz nawet jej nie osłuchał... Podpisał i tyle... Dziękuję z góry za odpowiedzi.

Jak praca przy komputerze to może wzrok zbada. To nie te czasy co kiedyś, że raz na kilka lat obowiązkowo rtg klatki robili. :) Gdybyś miała mieć badania krwi to by Cię uprzedzili, żebyś była na czczo i żebyś przyniosła ze sobą próbkę moczu.

Gość dsdsdsdsdsdsdsds
nie jedz sniadania.

Gość dziś na pomarańczowo
wzrok, równowaga, ekg - taki zestaw miałam na sprzedawcę.

Wcześniej pracowałam na stanowisku dyżurnego ruchu i tam miałam na dzień dobry RTG , Audiometr , EKG i cala masę innych badan.. wiec nie wiem czy mogę zjeść to śniadanie czy sobie lepiej darować jak tak luzacko podchodzą jeśli chodzi akurat o ten zawód...

Gość dsdsdsdsdsdsdsds
a jak jej beda pobierac krew to sie cofnie w czasie do momentu przed sniadaniem?

Kilka lat temu jak szłam na kasjerkę do sklepu budowlanego to miałam tylko dokładne badanie wzroku, bo praca przy komputerze, a poza tym tylko wywiad lekarski.