Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Jak można nie wiedzieć?

Polecane posty

albo 4ke dzieci i np każde z innym :-/ jak można do takich sytuacji doprowadzić?:-/ szukać ojca, albo 4ka dzieci i każde inne nazwisko:-/ Czasem się nie dziwie jak mówią że kobiety to płeć :kurewska" :-/

Nie wiem, nie mam dzieci i nie zamierzam ,więc takiego problemu nie będe miała :D

Gość KOKSUSEKPIK
mój tata jak byłam mała mi wmówił że mnie urodził wiecie jaki szok przeżyłam jak się dowiedziałam że jednak to mama

Gość moje kolezanka nie wiedziala
rozstala sie z chlopakiem, szybko po rozstaniu przespala raz z jakims kolesiem, po czym zaczela spotykac sie z trzecim zaszla w ciaze i dopiero testy na ojcostwo pozwolily ustalic kto jest ojcem dziecka. przez cala ciaze nie wiedziala kto jest ojcem

jezu jaki to jest wstyd :-/ chodzi taka i ojca szuka :-/ dajcie spokój:-/ teraz idz np do 2,3 facetów i proś ich o test :-/

Gość moje kolezanka nie wiedziala
to chyba bylo tak, ze ten trzeci byl najbardziej prawdopodobnym kandydatem, wiec tylko on mial testy na ojcostwo robione. poza tym nie wiem czy ona miala w ogole kontakt do tego drugiego (tak na marginesie to byl chyba murzyn, z tego co pamietam) brzmi jak element, ale to najprawde fajna, dobra i wrazliwa dziewczyna!

moje kolezanka nie wiedziala wiesz to na plus nie przemawia :FD bo jak "element" ma taka sytuacje to pogadaja i tyle, a jak nie daj boże własnie taka dobra wrazliwa dziewczynka heh to dopiero to pojdzie w eter :-/