Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adfghgfdgfd

jakie buty damskie na jesien,...

Polecane posty

Gość adfghgfdgfd

MUSZE SOBIE KUPIC, DAWNO NIE CHODZILAM PO SKLEPACH, nie wiem jaka jest moda, dodam ze plaskie nie na obcasie, jakie kolory sa modne

Gość O_o 2525
kup takie jak ci sie podobają a nie to co jest modne O___o

trzeba być tępakiem żeby kupować coś, co jest modne :D noc chyba ze to prowokacja, przeciez nie ma aż tak głupich kobiet bez własnego stylu i gustu? :o

Gość 7674367346
kup sobie "must have" ale mnie wkurzają takie tępe laski

Gość adfghgfdgfd
tak, tak gadacie, a jakos zazwyczaj laski na ulicy maja wszystko najmodniejsze, kolory neony, to kazda w takich rażących bluzkach, i nie gadajcie bo kazda na pewno chociaz troche patrzy jak chce sobie cos kupic co jest modne...

Gość O_o 2525
ja nie patrze :D nie chce wyglądać tak jak każda. Właściwie jak się patrzy na kobiety/dziewczyny na ulicach to rzadko można je odróznić, bo wszystkie jak z jednej matrycy :D jak chcesz wyglądać przeciętnie to twoja sprawa.

bo to laski na ulicy są tak samo tępe i puste jak Ty autorko. ja patrzę tak, żeby przypadkiem nie kupić czegoś co jest jakimś hitem sezonu albo innym gównem. śmieszą mnie te durne dziewczynki ubierające coś tylko dlatego, że to jest modne i które mają się za oryginalne

Gość gość
Ja już kupiłam sobie buty na jesień http://air-max.pl/Nike%20air%20max%2090%201%20Damskie/nike-air-max-90-biale-niebieskie-1 Jesienią niezbędne są porządne buty!