Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE MAM POJĘCIA! HEL ME!!!!

Córka zagłodziła chomika...zupełnie nie wiem jak to możliwe, dzisiaj znalazłam

Polecane posty

Ty jesteś jakas chora, traktujesz 5-letnią dziewczynkę jak dorosłą, tu całkowicie jest Twoja wina, widać, że zupełnie nie umiesz wychowywać dzieci, mam dwoje dzieci w wieku 11 lat, w wieku 5 lat miały kota i dwa psy, uczyły się wtedy dbać o zwierzęta, ale w życiu do głowy by mi nie przyszło, żeby całkwite dbanie o zwierzęta zostawić na głowie dzieci, owszem karmiły je, wychodziły na dwór ale pod moją całkowitą kontrolą. Po twoich wypowiedziach można wywnioskować, że jak twoje dziecko będzie miało tyle lat ile moje teraz to zostawisz na jej glowie zjęcie się domem i obiadem.

Gość NIE MAM POJĘCIA! HEL ME!!!!
Prosiła o zwierzę, mieliśmy rozmowę z psychologiem nawet i uznał że chomik to dobra myśl.

Boszzzz ludzie, ja nie wiem, ale to wy powinniście iśc do psychologa, a nie dziecko, przecież to ty kobieto jesteś matką i powinnaś być odpowiedzialna, dziecko 5-letnie nie wie jeszcze co to obowiązek, nie zna zależności skutek-przyczyna, to my jesteśmy od tego, żeby ich tego nauczyć. czy ty wogóle masz czas dla swojego dziecka? czy w każdej sferze życia położysz przed nią książkę? Dla tak małego dziecka książeczka jest dla rozrywki, żeby sobie obrazki poogladać a nie informator. Informatorem i nauczycielem jesteś ty. Tak małe dziecko uczy się poprzez przypominanie, dopilnowanie i wspólne wykonywanie zadań.

Gość zła zła złaaaaaaaaaaaaaaaa1
prowoo

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
haha smiechu warte, Ty autorkopowinnaś dostac wpierdal bo to Ty powinnas dbac o chomika nie córka,ona jest za mała trzeba było dziecku pomagac