Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska ilonka

zostalo mi 200 funtow do konca miesiaca jak za to przezyc

Polecane posty

Gość aska ilonka

normalnie dostaje 1200 benefitow dla siebie i dwojki dzieci ale w tym miesiacu dostane dopiero 29 wrzesnia bo mialam zmiane w urzedzie i mi zablokowali i wyrownaja na koniec miesiaca. wiem bo dzis dzwonilam mam 200 funtow w portfelu jak przezyc z dwojka dzieci w uk za to do konca mca?

Gość aska ilonka
normalnie mialam 300 funtow na tydzien a teraz mam 200 na caly miesiac:(

jej to ile Ty wydajesz na wszystko? jak to mozliwe ze z dwojka dzieci nic sobie nie odlozylas na takie momenty? z 1200 napewno da sie odlozyc te 50

Gość polacy to ***
na CH***** tam jesteś , mozesz mi wyjasnic??? Pojada takie idiotki zeby żerować na panstwie i robią tylko porzadnym ludziom opinie w swiecie!!! Byłam w UK i żygam na tamtejszych polaczk,ów ktorzy tylko kombinują jak to wyrac jak najwiecej benifitów

Gość polacy to ***
wstyd mi za takich polaków, wyjechała zeby ejchać tam na benifitach i jeszcze zakąłda durnowate topikui. Nie stac cie na zycie z benefitów to RUSZ DUPE i do roboty!

bedziesz musiala w lidlu kupowac. z asdy warzywa szybko sie marnuja. po miesa mozesz jechac do smithfield market na elephant and castle. nie wiem gdzie mieszkasz. na jedzenie bedzie ciezko ale powinno wystarczyc jak zacisniesz pasa