Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Całkiem zwykły pan

Czy całkiem zwyczajny mężczyzna ma szansę na poznanie atrakcyjnej kobiety?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 11
To juz twoja sprawa jakie masz oczekiwania. Jesli bedziesz je umial zrealizowac to tylko pogratulowac.

Gość Całkiem zwykły pan
No nie do końca< Zuzanno, wyłącznie moja sprawa, ponieważ jeśli właśnie Ty jesteś tą odpowiednią kobietą, to sprawa dotyczy także Ciebie. I to żywotnie dotyczy.

Gość Całkiem zwykły pan
No i ważne jest ustalenie niebłahego faktu, Zuzanno, a mianowicie, czy Ty jesteś atrakcyjną kobietą. Bo jeśli nie, to - zważ na to - fakt, iż ja jestem zwyczajnym facetem, zupełnie nie gra żadnej roli.

Gość Zuzanna Amelia &amp; 11
Przeciez juz Ci napisalam , ze nie jestem zadna atrakcyjna kobieta. Jestem stara panna i siedze na kafe - to powinno wystarczyc za potwierdzenie. Ja nie kryje , z e jestem pasztet. Po co ? I tak wczesniej czy pozniej to sie wyda.

Czy poza tym, że wyglądasz zwyczajnie posiadasz jeszcze jakieś cechy? Bo w sumie nie bardzo wiadomo jak bardzo zwyczajny jesteś :) A ponadto, skoro jesteś zwyczajny, to dlaczego nie szukasz zainteresowania ze strony "zwyczajnej" kobiety? Dlaczego ona musi być atrakcyjna, skoro ty jesteś "zwyczajny" ;P

Gość Całkiem zwykły pan
Lafiryndzie odpowiadam, że oprócz tego, iż jestem całkiem zwyczajnym mężczyzną, to również posiadam i inne cechy. Dodam - dla wyjaśnienia wątpliwości, że jestem bardzo i całkiem zwyczajnym mężczyzną oraz to, że nigdzie nie jest napisane, że całkiem zwyczajny mężczyzna z definicji skazany jest na zupełnie przeciętną kobietę. Dlatego poszukuję towarzystwa kobiet atrakcyjnych.

Gość Całkiem zwykły pan
Właśnie, atrakcyjnych kobiet.

Gość phiphiiii
ale atrakcyjne kobiety szukają atrakcyjnych mężczyzn. Po co im zwyczajni skoro mogą mieć atrakcyjnych.

Gość Całkiem zwykły pan
To dobre pytanie. Gdybym wiedział, czy całkiem zwyczajny mężczyzna ma szansę na poznanie atrakcyjnej kobiety, wcale bym o to nie zapytywał.

Gość gdhsghsdg23
nie masz żadnych szans- jakbyś je miał, to byś miewał takie partnerki i nie zadawałbyś głupich pytań na kafe. niezła laska szuka faceta atrakcyjnego fizycznie i pod względem pozycji towarzyskiej i społecznej, a nie szaraka. i poznać, to sobie możesz, ale później, to tylko zabawa w "głuchy telefon"

Gość Całkiem zwykły pan
Czyli, że całkiem zwyczajny mężczyzna nie ma szans na poznanie atrakcyjnej kobiety? Szkoda. :-(