Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Całkiem zwykły pan

Czy całkiem zwyczajny mężczyzna ma szansę na poznanie atrakcyjnej kobiety?

Polecane posty

Gość Całkiem zwykły pan

Jeśli tak, to pod jakimi warunkami? Jeśli nie, to dlaczego?

Gość kobiety wymagają oj dużo
wymagają od mężczyzny.

jesteś brzydki i chcesz sobie niezobowiązująco poruchać ładną dziewczynę? :o to idź do burdelu, tak przynajmniej będzie uczciwie

Gość Całkiem zwykły pan
Brzydki wcale nie jestem. Wyglądam zwyczajnie, jak większość mężczyzn. Zwyczajnie, co nie oznacza dziwacznie.

Gość krisss
to zalezy czy szukasz do zwiazku czy na numerek

Gość sheenaa
i zalezy co dla Ciebie znaczy atrakcyjna..

Gość y8568
"ja pierniczę jesteś brzydki i chcesz sobie niezobowiązująco poruchać ładną dziewczynę? to idź do burdelu, tak przynajmniej będzie uczciwie" Kobiety jak zwykle sprowadzają wszystko do seksu nawet jak mężczyźnie chodzi o stały związek oparty na miłości, szczerości i wspólnym wspieraniu się.

Całkiem normalni mężczyźni są w dzisiejszych czasach na wagę złota! Takiego to ze świecą szukać...

y8568 nie urodziłam się wczoraj więc dobrze wiem o co chodzi facetom. "stały związek" bo tak najwygodniej - zawsze ruchadło jest pod ręką, a jeśli głupsze od ameby to jeszcze posprząta i obiad ugotuje, o to właśnie chodzi w tych "stałych związkach". lepiej wykupcie sobie stałe karnety na dziwki zamiast oszukiwac jakąś porządną dziewczynę

stały związek ? faceci chcą stałego zwiazku tylko wtedy jeżeli są za ciency na posiadanie wielu atrakcyjnych kobiet :) proste, faceci to gnidy

Gość krisss
po co chodzic na dziwki skoro mozna miec za darmo?

bez nicka 1986 masz 100% racji, dlatego facetów trzeba wykorzystać zanim oni nas wykorzystają krisss to sobie znajdź taką naiwną, powodzenia. mam nadzieję, że kobiety kiedyś zmądrzeją i przestaną dawać dupy. ciekawe co wtedy byście zrobili, ściery?

Gość krisss
ja piernicze- mam dziewczyne od 7 miesiecy

krisss no to bardzo jej współczuję, że traktujesz ją jako własną prywatną darmową dziwkę, ale jesli jest głupia to jej problem i twoje szczęscie

Gość krisss
nie traktuje jej jak dziwke, staram sie zeby byla ze mna szczesliwa

"Całkiem normalni mężczyźni są w dzisiejszych czasach na wagę złota! Takiego to ze świecą szukać... " Czyli cała reszta to nienormalni i debile? Ciekawe.

krisss we wcześniejszym poście sam stwierdziłeś ze nie chodzisz na dziwki bo masz darmową dupodajkę, ale z ciebie hipokryta, typowy samiec :o wiadomo, ze starasz się żeby nie było jej jakoś tragicznie bo pewnie by ci uciekła, robisz to więc we własnym intresie

Gość ja tam
ja pierniczę NIe pyskuj ty tępa kobieto bo cię chlusne peniseem przez łeb :D

Gość krisss
robie to w naszym obopolnym interesie, bo ona tez jest szczesliwa

krisss, a co to za interes że poświęca swój czas i ciało dla jakiegoś cwaniaka, który z nią "jest" bo ma darmowe ruchanie? :o ciekawe czy byłaby taka szczęśliwa jak by się dowiedziała o twoich prawdziwych motywach, ale pewnie nieźle ją zbajerowałeś

Gość krisss
ona tez ma darmowe ruchanie:)

krisss, też mi "interes". to już lepiej by zrobiła jak by poszukała sponsora a nie marnowała czas na jakiegoś cwaniaka skoro tak ją pipa swędzi

Gość y8568
"ja pierniczę y8568 nie urodziłam się wczoraj więc dobrze wiem o co chodzi facetom. "stały związek" bo tak najwygodniej - zawsze ruchadło jest pod ręką, a jeśli głupsze od ameby to jeszcze posprząta i obiad ugotuje, o to właśnie chodzi w tych "stałych związkach". lepiej wykupcie sobie stałe karnety na dzi**i zamiast oszukiwac jakąś porządną dziewczynę" *Jakich kobiety wybierają mężczyzn to już ich problem i wina. Ja potrafię gotować i bardzo to lubię, ze sprzątaniem też nie ma problemu. A co do propozycji z dziwkami to nie skorzystam. Nie potrafię kochać się z kobietą bez miłości, nie potrafię traktować seksu tylko jak czynności fizjologicznej. Interesuje mnie tylko stały związek oparty na miłości, wierności, szczerości, przyjaźni i zaufaniu.

Gość krisss
ja piernicze- jakby poszukala sponsora to wtedy by byla dziwka, a tak jest ze mna bezinteresownie, bo mnie kocha

Gość Zuzanna Amelia & 11
Glupie pytanie: Wyjdz na ulice i zobacz i pieknych kobiet - takich jak bys chcial miec -obejrzy sie za Toba, zaczepi Cie czy nawet zauwazy Cie i sie usmiechnie. Wtedy bedziesz wiedzial.

krisss a ty jesteś interesowny bo masz darmowe ruchanie i nie musisz iśc na dziwki. pewnie nawciskałeś jej pustych kawałków o miłości i głupia to łyknęła

Gość krisss
nie, naprawde sie kochamy, to nie sa puste kawalki