Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Całkiem zwykły pan

Czy całkiem zwyczajny mężczyzna ma szansę na poznanie atrakcyjnej kobiety?

Polecane posty

krisss - przecież sam wcześniej stwierdziłeś ze po prostu masz darmowe ruchanie i nie musisz iść na dziwki pendzior- sporo się naogladałam i przeżyłam. obracam się w normalnym środowisku bez patologii

Gość krisss
no bo mam darmowe ruchanie i nie musze chodzic na dziwki, to ty pisalas pierwsza o dziwkach, a ja napisalem, ze nie musze bo uprawiam seks z dziewczyna

Co do tej normalności to bym się spierał. Bo Twoje poglądy nie są normalne. Ktoś cię skrzywdził i tak teraz postrzegasy związki.

krisss, no właśnie, po prostu do tego potrzebna ci dziewczyna. żeby ruchac i to jeszcze za darmo bo niektórzy muszą za to płacić pendzior jakbyś był kobietą to w końcu byś spostrzegł na czym naprawdę polegają te całe związki. nienormalne jest to, że dawałam się oszukiwać

Gość krisss
nie tylko do tego, seks to tylko jeden z elementow zwiazku

Znaczy się związek tak ale bez seksu? Bo do tego to się prowadza. Może przedstawisz nam swoją wizje związku?

Gość Zuzanna Amelia & 11
16:43 [zgłoś do usunięcia] ja pierniczę sporo się naogladałam i przeżyłam. obracam się w normalnym środowisku bez patologii To gdzie sie tyle tego naogladalas i przezylas skoro - jak twierdzisz - "obracasz sie w srodowisku bez patologii "?

pendzior - związki to nie dla mnie, bo ja się nie dam wykorzystywać. przecież tu chodzi o wykorzystywanie i okłamywanie kobiety jak się da Zuzanna Amelia & 11 - wydaje mi się, że środowisko studenckie, klasa średnia są normalne ale chyba się mylę skoro faceci nieważne jak wykształceni czy sytuowani są tak samo skurwielowaci

Rozumiem, że nie masz żadnej wizji związku. Że związki są właściwie wykorzystywaniem się nawzajem?

Gość krisss
to pewnie jakas frustratka, ktorej i tak zaden facet nie chce:)

Gość Zuzanna Amelia & 11
Ja piernicze - ale ja sie pytalam , gdzie sie tego /tej patologii/ naogladalas ?

pendzior jakie nawzajem? przecież to kobieta jest na straconej pozycji, nie ma w tym żadnego interesu. no chyba że jesteś idiotką bez ambicji, która woli narobić sobie bachorów i siedziec w domu na utrzymaniu faceta, ale to patologiczny margines

krisss nie znasz mnie to nie wiesz. z takich jak ty to ja się tylko śmieję w twarz, albo bawię przez chwilę i zostawiam, nie jestem naiwna jak twoja dziewczyna żeby się rozkładać przez jakimś cwaniakiem i być okłamywaną. Zuzanna Amelia & 11 - wystarczy że wspomnę o swoich byłych, o przejściach koleżanek, o historiach czytanych w internecie, albo o forum na które trafiłam przypadkiem - faceci pisali na nim jak łatwo zbajerować i wyruchac dziewczyny, jakiś klub podrywaczy :o i co, może po tym wszystkim mam być dalej naiwna i dawać się znowu oszukiwać bo jakiś cwaniak nawciska mi kitu?

Gość krisss
nie musze cie znac zeby wiedziec, to widac:)

Gość Zuzanna Amelia & 11
ja piernicze - ile masz lat ?

krisss jeśli byłabym brzydka to nie miałabym przecież żadnych doświadczeń bo nikt by mnie nie chciał, twoja logika jest beznadziejna tak samo jak ty Zuzanna Amelia & 11 22 ale co z tego? i tak za późno, co się stało to się nie odstanie

Facet 'wykorzystuje' seksualnie, a kobieta ciągnie(hehe...) kasę. Tak pojmujesz związki? Jakie Twoje były?

Gość krisss
jakbys byla fajna to bys miala faceta, a ze fajna nie jestes to cie kazdy robil w bambuko

Gość Całkiem zwykły pan
Oczywiście, Wolna, że mogę się spodobać atrakcyjnej kobiecie. Ale to jest sytuacja tyle abstrakcyjna, co nieprawdopodobna. Czy mam wnosić z tego, coś napisała, że mógłbym się Ci spodobać? I drugie - mam rozumieć, że jesteś atrakcyjną kobietą?

pendzior jakoś nie zauważyłam żeby którakolwiek znajoma czy ja ciągnęły kasę z faceta, zawsze skąpią bo wiedzą że za parę zgrabnych kłamstw sobie poruchają a dziewczyna się "zakocha" krisss to twoja dziewczyna nie jest fajna skoro robisz ją w bambuko. i żadna dziewczyna nie jest fajna, bo chyba wszystkie jakie znam były, sa i będą robione w bambuko dopóki się nie obudzą.

Gość Zuzanna Amelia & 11
17:23 [zgłoś do usunięcia] ja pierniczę 22 ale co z tego? i tak za późno, co się stało to się nie odstanie Zaraz , zaraz... a co sie konkretnie stalo ? Zostalas samotna matka ?

Gość Całkiem zwykły pan
Ja pierniczę - masz bardzo intrygujący, kobiecy pseudonim. Niechże się mu do woli napatrzę.

Zuzanna Amelia & 11 na szczęście nie, nie jestem aż tak głupia. po prostu za bardzo się przejechałam, niezmąconego umysłu i ciała nikt mi już nie zwróci

Gość Zuzanna Amelia & 11
"Niezmaconego umyslu i ciala" ? - Chcialas powiedziec ze stracilas z facetem cnote a potem on znalazl inna wiec teraz tego zalujesz ?

Zuzanna Amelia & 11 nieważne co się stało, to było jakiś czas temu, poradziłam sobie ze skurwysynami i zemściłam się, teraz najwyżej bawie się kolejnymi i mam już wyjebane na ich kłamstwa

Gość Zuzanna Amelia & 11
Kto igra z ogniem ten wczesniej czy pozniej sam sie poparzy. Zdajesz sobie sprawe , ze masz duze szanse aby zostac sama ?