Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivkaaaaaa z Olejem

dlaczego kobiety się tak obrażają jak faceci mowią o nich że są łatwe

Polecane posty

skoro kobieta się puszcza to się puszcza nazywajmy rzeczy po imieniu taka jest prawda nie ma co się obrażać na facetów to nie ich wina że kobiet się nie szanuje faceci są tacy że lecą na takie panienki bo wiedzą że da im dupy za pierwszym razem po bzykają się z nią z 2 albo 3 razy i zostawią bo po ci im taka dziewczyna jak zaraz skoczy innemu do łóżka dlatego lecą na łatwe panienki a nie ma porządne dziewczyny które nie da się tak łatwo zaciągnąć do łóżka bo się boją takich kobiet

Gość bo wiedzą, że to
prawda a kobiety nie lubią jak facet ma racje.

Gość lackina
Prawda, ale my kobiety, takj jak faceci lubimy sex. Ktoś chce być singlem, ale to nie znaczy, że ma nie mieć sexu!!!! Ludzie dorośnijcie

same sobie na taką opinie zapracowały a potem obwiniają wszystkich facetów o to niech nie dają na prawo i lewo nikt tak o nich nie będzie mówił

Gość lackina
Ale jak facet rucha na prawo i lewo to super loverboy :) Wisi mi to, lubię się bzykać

każdy lubi seks ale tak już jest facet jest zdobywcą a kobieta powinna się szanować skoro chcą im dawać dupy to niech się potem nie rzucają o to że idą do nich po bzykać bo wiedzą że im da

Gość sgsggsgddfgffg
ja tam nie skacze z lozka do lozka, ale nie rozumiem jaki w tym problem. przeciez faceci ruchaja sie na potege, a jak sie nie ruchaja to znaczy, ze nie maja jak. to by mialo sens gdyby mezczyzni byli porzadni, ale oni nawet jak nie uprawiaja seksu to fantazjuja o innych babach bedzac z toba. takze nie widze w tym glebszej filozofii w dzisiejszych czasach

Gość lackina
Zawsze to ja mogę powiedzieć, że go zaliczyłam, a nie on mnie :)

mi nie chodzi o to czy ktoś lubi bzykać czy nie tylko o to dlaczego potem kobiety robią taką aferę o to że się o nich mówi że są łatwe

Gość asdDa
a mnie mój były przezywał, że jestem łatwa, ale nie miało to nic wspólnego z rzeczywistością. I co jak mam się nie obrażac skoro jestem porządną dziewczyną? Nigdy go nie zdradziłam, a przed nim miałam tylko 1 chłopaka, z którym łączyły mnie " takie" sprawy. Ale nie , ja dla niego byłam łatwą dupą. Był okropnie zazdrosny skurczybyk i wymyślał sobie różne rzeczy.

Gość sgsggsgddfgffg
jezeli maja ochote na sex z facetami to raczej sa normalne, a nie latwe

Żaden facet nie będzie chciał mieć dziewczynę która miała 15 partnerów seksualnych

Gość sgsggsgddfgffg
ŻADNA KOBIETA NIE BEDZIE CHCIALA MIEC FACETA, KTORY MIAL 15 PARTNEREK SEKSUALNYCH

Gość kokokos
zgadzam się z powyższym. Niestety faceci też bywają ŁATWI

tak piszecie ale jak znacie takie dziewczyny to mówicie to ta co daje dupy na prawo i lewo taka jest prawda obgadujecie taką kobietę ile się da

Gość sgsggsgddfgffg
ja to mam w dupie, raczej mowie o facetach, ze to kurwiarz

ale jak się słyszcie o sobie taką opinie od innych osób to nie jest miło coś takiego słuchać na swój temat

łatwa to znaczy że się puszcza z każdym facetem co na nią spojrzy albo zgada do niej chwila rozmowy i już bzykanko

Gość prawda nie boli tylko głowa
"to by mialo sens gdyby mezczyzni byli porzadni, ale oni nawet jak nie uprawiaja seksu to fantazjuja o innych babach bedzac z toba." *Tyle, że wy mężczyzn, którym zależy na miłości i bez niej nie potrafią uprawiać seksu wyzywacie od ciot bo np. nie uprawiali jeszcze seksu. A jak facet ma ileś tam partnerek to jest ok a nawet wskazane. "sgsggsgddfgffg ŻADNA KOBIETA NIE BEDZIE CHCIALA MIEC FACETA, KTORY MIAL 15 PARTNEREK SEKSUALNYCH" *tylko, że byś lepiej być takim ruchaczem z 15+partnerek niż chcieć uprawiać seks tylko z miłości. Bo jak tej miłości nie znajdziemy to będziemy prawiczkami a już wszyscy wiedzą jak kobiety źle traktują takich mężczyzn.

jak facetowi powiesz, że się jest puszczalski to też nie obrazi. Ludzie generalnie nie lubią być krytykowani, cokolwiek by nie robili.

ja nie rozumiem dlaczego tu się niektórzy oburzają ja zadał proste pytanie dlaczego kobiety się rzucają do facetów i obrażają na nich jak mówią że są łatwe

Gość Co za durna kobieta
Zawsze to ja mogę powiedzieć, że go zaliczyłam, a nie on mnie A czym niby go zaliczyłaś masz fiuta masz tylko pizde i to faceci w nią wkładają więc to facet zalicza imbecylko

Gość Co za durna kobieta
jak facetowi powiesz, że się jest puszczalski to też nie obrazi. No właśnie nie obrazi

Określenie łatwa sugeruje, że kobieta jest głupia, naiwna i łatwo ją było "omamić" i namówić do pójścia do łóżka. Kompletnie pomijany jest fakt, że kobieta mogła mieć ochotę na niezobowiązujący seks tak samo jak facet. Tak jakby była kompletnie bezmyślna i łatwo ją było poderwać, a głupi faceci często nie pomyślą, że podryw na jedną noc działał w obie strony :)

jak faceci mówią o kobietach że są łatwe