Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczy Tanaloka

przystojny ustawiony facet na wozku szuka dziewczyny.

Polecane posty

Gość zapytajka-.-
a ten mail to malymi czy wielimi literami ?

Gość Oczy Tanaloka
malymi he

Nikt nie zna dnia ani godziny... Każdego może spotkać nieszczęście i co...? żeby z powodu wózka kogoś skreślać...... ? Pozdrawiam Tanaloka :)

Gość -mała
Życie pisze najbardziej nieprawdopodobne scenariusze nie bądźcie tacy do przodu nigdy nie wiadomo co nastąpi jutro wszystko może się zmienić oceniać jest najprościej....Każdy ma prawo do szczęścia...na szczęście...Pozdrawiam:-)

Czytam niektóre wypowiedzi i aż mnie śmiech ogarnia ....jak mało wiecie o takich osobach **** nie kieruje tych słów do każdego tu wypowiadającego się kafeteriusza ..... najbardziej rozwaliło mnie ..to "Facet na wózku to tylko kula u nogi - sranie, mycie, jak się bzykać - worek z kłopotami, a żadna dziewczyna nie chce być pielęgniarzem." hmmmm mam znajomego bardzo dobrego i nie zauważyłam żeby potrzebował pomocy co do mycia się, załatwiania ... dodam ....że kieruje pojazdami takimi jak auto, motor, ćwiczy, zajmuję się domem, pomaga w remontach i wiele jeszcze innych rzeczy ...... i tak jak tu napisał autor.... nie wiem czy miło by było wam czytać wypowiedzi tego typu gdybyśmy ...to my byli na jego miejscu .... JEST CZŁOWIEKIEM A NIE KOSMITĄ

Gość nie chcęęęęęęęęę
Tak,to prawda,ze kazdy z nas w kazdej sekundzie moze stac się niepełnosprawnym,ale dlaczego niepełnosprawni dziwią się,ze osoby ,które nei sa niepełnosprawnymi l\udźmi nie chcą sie wiązac z osoba niepełnosprawną. A poza tym,dlaczego osoba niepełnosprawna nei szuka sobie kogos w gronie osób niepełnosprawnych,tylko szuka wśród pełnosprawnych?

Gość nie chcęęęęęęęęę
Oczy Tanaloka a ty szukasz pełnosprawnej kobiety?Dlaczego nie szukasz niepełnosprawnej?

Gość nie chcęęęęęęęęę
mada........ głupia z ciebie osoba jezeli uwazasz,ze osoby na wózku to osoby wartosciowe tylko ze wzgl na to,ze sa neipełnosprawni. Wsród niepełnosprawnych jest mnóstwo złych ludzi tak jak i wśród pełnosprawnych.

Gość Oczy Tanaloka
dlaczego sprawnej a niesprawnej i taka tez moze byc jak sie znajdzie. ale to znaczy ze mamy sie zamknac w swoim kergu i czekac na hitlera albo korwina ktory powiedzial ze nas do krematorium. Zabijcie nas spalcie ulzyjcie sobie. a ile ludzi sprawnych trafi na bruk ile instytucji padnie? jak by nie bylo czesciowo nakrecamy koniunktur tego panstwa.

Gość jestem dla Ciebie za stara
szkoda bo widzę, że jesteś fajnym facetem

Gość nie chcęęęęęęęęę
Oczy Tanaloka nikt Ci sie nie kaze zamykac w kręgu ludzi niepełnosprawnych,tylko,ze wiem o tym,ze osoby niepełnosprawne najpierw szukają partnerów wsrod pełnosprawnych a dopiero po nieudanych poszukiwaniach sfrustrowani związuja sie z niepełnosprawnyumi lub są samotni. Niepełnosprawnio narzekacvie na pełnosprawnych,z enie chca niepełnosprawnych,ale wy sami nie spieszycie sie związywac z ludźmi niepełnosprawnymi. Kiedys był program o kobietach niepełnosprawnych i one wrecz agresywnie mówiły,z enie potrzebuja niepełnosprawnych partnerów .No to jak one,niepełnosprawne tak mysla,to dlaczego pełnosprawni mają myslec inaczej.

Gość Oczy Tanaloka
Bo nie chca czuć się inne. odrzucone

Gość gdfgfhgj
tanaloka po tym co piszesz, to uwazam ze jestes po prostu zwyklym prymitywem i dlatego zadna cie nie chce, a nie dlatego bo jeździsz na wozku

Gość Przedsmakmarzeń
Napisałam do Ciebie @ . ;)

Gość Oczy Tanaloka
odpisalem

Gość Oczy Tanaloka
he pymityw powiadasz moze i tak

Gość roman zaradny
a faceci wchodzą w grę ?

Gość Oczy Tanaloka
a moze kota?

Gość jak piszesz jak masz
terte?

Gość jak piszesz jak masz
ja mam para, dla ścislości. jestem kobietą, w szczęśliwym związku ze zdrowym facetem.

Gość Oczy Tanaloka
JAK PISZESZ JAK MASZ SZACUNEK.

Gość iskierka25888
Opowiem wam coś ja mam męża co jest na wózku miał wypadek samochodowy 2 lata temu od tamtej pory jest na wózku jak braliśmy ślub 4lata temu był jeszcze pełno sprawnym facetem pełnym życia uwielbiał sport grał w siatkówkę biegła jeżdziliśmy na narty po wypadku strasznie się załamał myślał że go zostawię czasami mnie odtrącał nawet bylo tak że szukał mi nowego partnera ja się nie podałam nie zostawiłam go kocham go nie dla mnie to nie ma znaczenia czy jest na wózku czy nie wiadomo na początku nie było łatwo jego depresja musiała się wiele nauczyć teraz jest wszytko dobrze oswaja się z tym że nie będzie już chodził właśnie czekamy na dziecko jestem w ciąży i mi nie przeszkadza to że mój mąż nie będzie miła jak wstać w nocy żeby ponosić dziecko wiem że będzie mi pomagał nie ma co skreślać osoby na wózku są tacy sami jak my

Gość Oczy Tanaloka
napewno bardziej szanujemy to co mamy.

Gość nie chcęęęęęęęęę
iskierka25888 to co opisąłś to całekiem co innego,ale wątpię abyś weszłą w zwiazek ze swoim facetem gdyby on był niepełnosprawny jak sie zapoznaliscie.

Gość nie chcęęęęęęęęę
Oczy Tanaloka a ty sie rozgladaj za niepełnosprawna kobietą.

Gość iskierka25888
weszła bym w związek mi to nie przeszkadza dla mnie to nie jest kula u nogi wózek tu nie ma znaczenia jak się kogoś kocha

Gość młoda83?
a ja jestem młoda, atrakcyjna, po prestiżowych studiach, dobrze zarabiam, mam adoratorów. Faceci są zainteresowani do momentu aż nie dowiedzą się, że mam dziecko (jestem po rozwodzie). Czy autorze Ty byłbyś zainteresowany znajomością z kobietką z dzieckiem?

Gość a cos jeszcze napiszesz
a co sie stało,jaki wypadek? dawno? ile masz lat? czy kobieta z dzieckiem ci przeszkadza? sory ze tak pytam, ale zawsze interesowało mnie jak radzą i zyja sobie ludzie na wózku, co robią samodzielnie a w czym potrzebna pomoc. czy sam prowadzisz samochód etc...

Gość Oczy Tanaloka
mloda 83 jak najbardiej dlaczego by nie? napisz do mnie