Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilie wodne

wkurza mnie to ja krytukuja a nie wiedza!

Polecane posty

Gość lilie wodne

dlaczego zawsze na forum ktore zaloza sobie mlode matki w wieku 20 lat zawsze znajdzie sie ktos kto rowna te dziewczyny z blotem :/ NAPRAWDE NIE ROZUMIEM TEGO!... A NAJSMIESZNIEJSZE JEST TO ZE WLASNIE DZIEWCZYNY W WIEKU 20 DO 26 LAT KRYTYKUJA ... owszem kazdy moze wyrazic swoja opinie ja tez mam 20 LAT nie planuje narazie dzieci PONIEWAZ MAM INNE aspiracje ale zapewne nie krytykuje nie wyzywam ani nie ublizam dziewczynom ktore zaszly w ciaze w tym wieku. TYM BARDZIEJ ZE TO NIE JEST 16 17 LAT TYLKO 20 TO JUZ JEST OSOBA DOROSLA ( CO NIE ZNACZY ZE TE 16/17TRZEBA ROWNAC Z ZIEMIA) ... DZIEWCZYNY KTORE SA W PODOBNYM WIEKU I PISZA ZE TE DZIEWCZYNY CO SA W CIAZY TO SZMATY ZE TO NAUKI DO SZKOLY DO KSIAZEK, NIE TRZEBA BYLO SIE PUSZCZAC , KURWY , DZIWKI, SEKSU IM SIE ZACHCIALO, MALOLATY - ROZSMIESZACIE MNIE- UPRAWIANIE SEKSU Z OSOBA UKOCHANA TO NAZYWA SIE PUSZCZANIEM ? KURESTWEM ? TO W TAKIM RAZIE MY WSZYSCY NIMI JESTESMY NIE PRAWDA ? I WY CO WYZYWACIE TEZ. ZACHOWUJECIE SIE JAK STADO MOCHEROWYCH BERETOW KTORE DALEJ KOCHAJA CIE PRZY ZGASZONYM SWIETLE I SPIA W KOSZULACH PO KOLANA I JEDYNE CO WIDZA TO NIBY SEKS PO SLUBIE A NIE DAJ BOZE DA CI BUZIACZKA W USTA OJOJ GRZECH !. JEZELI DZIEWCZYNA W TYM WIEKU ZAPLANUJE CIAZE TO WIDOCZNIE DOROSLA DO TEGO I MA NA TO WARUNKI. TEKSTY TYPU '' CO FACET BEDZIE CIEBIE UTRZYMYWAL'' - A DLACZEGO NIE ZROBIL DZIECKO TO TEZ JEST W JEGO OBOWIAZKU ABY ZAPEWNIC DZIECKU DOBROBYT! NAWET JAK KOBIETA MA 30 LAT MIESZKANIE I JEST JUZ USTATKOWANA MUSI ISC NA ROK WOLNEGO I BYC ZALEZNA OD SWOJEGO PARTNERA A TO DLATEGO ZE PIENIAZKI NA DRZEWACH NIE ROSNA I RACHUNKI TRZEBA PLACIC :) TAK SAMO TE OSOBY JAK I MLODSZE BEDA POTRZEBOWALY POMOCY RODZICOW.. PRZESTANCIE TE DZIEWCZYNY KARCIC .. PRZYPISYWAC IM JAKIES CHORE SCENARIUSZE DO ICH ZYCIA, ZE SOBIE NIE PORADZA, ZOSTANA SAME BO TO JEST BANALNE I WLASNIE NIE DOJRZALE !!! PO ZA TYM KAZDY JEST KOWALEM SWEGO LOSU I KAZDY UCZY SIE NA WLASNYCH BLEDACH ... WIEC DO DZIEWCZYN KTORE KRYTYKUJA ZASTANOWCIE SIE CZY WARTO WASZYCH NERWOW ? I CZY SPRAWIA TO WAM AZ TAKA PRZYJEMNOSC SPRAWIAC KOMUS PRZYKROSC ...PRZEPRASZAM JEZELI KOGOS URAZILAM ALE NAPRAWDE JAK TAK CZYTAM CZASAMI TO W SZOKU JESTEM POZDRAWIAM WSZYSTKIE MLODE MAMY I ZYCZE IM SZCZESCIA ! A DZIEWCZYNOM KTORE NIE SA JESZCZE NA TO GOTOWE ABY SIE SPELNIMY WASZE MARZENIA :)

Gość myslisz ze komuś będzie
się chciało czytać?

Gość bghttgtvtfcvfdcd
nie puszzcaj sie juz bo masz kaszke zamiast mózgu

Gość lilie wodne
ten ktos pod twoja odpowiedza przeczytal... kochana nie puszczam sie :) jestem w stalym zwiazku...

Gość KTO CI DZIEWCZYNO WMÓWIŁ
że kobieta musi być zależna od partnera i potrzbować pomocy rodziców? Nawet w wieku 30 lat? Kobiety też mogą pracować, zarabiać, inwestować i być finansowo niezależne. I to nawet w ciąży.

KTO CI DZIEWCZYNO WMÓWIŁ W ciąży tak, ale chyba każdy się zgodzi, że jeżeli jest ciąża zagrożona, to NIE. I jak już przyjdzie to dziecko na świat, to nie może pracować, bo raczej dziecko nie zmieni sobie samo pieluszki, nie nakarmi się, CHYBA ŻE może właśnie polegać na partnerze i rodzicach ;].

lilie wodne mnie też to wkurza. Najlepsze jest to, że piszą to najczęściej osoby, które nie mają jeszcze dzieci i gówno o życiu wiedzą.

Gość KTO CI DZIEWCZYNO WMÓWIŁ
Nastolatka czy młoda kobieta ledwo po szkole może faktycznie ma trudno, ale przecież 30-letnia kobieta miała czas zdobyć zawód, doświadczenie, pracę (urlop macierzyński jest płatny), zgromadzić oszczędności i nie musi wcale czekać, aż pan i władca przyjdzie i da jej na waciki.

Aż oczy bolą od tego Caps Locka. Ja szczerze mówiąc też nie jestem zwolenniczką posiadania dziecka w wieku 20 lat, zwłaszcza,że większość osób w tym wieku nie ma dobrej pracy ,mieszkania by coś temu dziecku dać.

Gość lilie wodne
Przepraszam za caps locky ale jak pisalam nie chcacy nacisnelam i juz nie chcialo mi sie zmienia... OJ prosze powiedzcie mi ile kobiet w polsce ma w wieku 30 lat juz wlasne splacone mieszkanie i odlozone pieniadze ? NIE WIELE .. zgadzam sie ze beda mialy pieniadze jak pojda na ten urlop platny z tego nie ma wielkich pieniedzy i nie starczy na wszystko plus tak 30 latka tez potzrebuje pomocy rodzinow poniewaz dziecko po roku czasu samo sie soba tez nie zajmie porzebuje opieki no i ta 30 latka bez pomocy do pracy raczej nie pojdzie ... a przpraszam jak facet nie robi za wiele w domu zrobil dziecko to tez niech pomaga a co on jest jakis ksieciunio ze nie moze zapracowac na rodzine ? ALE u niektorych zdaniem jest takie ze kobieta ma sprzatac gotowac zajac sie dzieckiem i jeszcze o pracy chodzic BRAWO DLA WIELU ZA LOGICZNE MYSLENIE ... pewnie bede za to skarcona... Plus fajnie jak kobieta sama wiele potrafi ale para powinna sobie pomagac chyba ze kobieta jest samotna matka to wtedy moze byc nie zalezna od innych... LUB potrzebowac tej pomocy jeszcze bardziej ...