Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusinka**

CZERWIEC 2013???

Polecane posty

Gość mamusinka**

witam wszystkie kobietki starające się własnie w tym miesiącu o dzidzie.. takiego tematu jeszcze tutaj nie widzialam.. mam nadzieje że ktoś do mnie dołączy.. mam nadzieje że w tym cyklu sie uda i w czerwcu bede po raz drugi mamą..

Gość mam nadzieję wielką
że się udało:)

Gość Optymistka85
Witam serdecznie. Chciałabym się do Was przyłączyć:) Cieszę się że ten wątek jest już utworzony, bowiem bedziemy mogły wspólnie podzielić się swoim doświadczeniem i uwagami... Czy któraś z Was bierze luteinę od 16dc? Pozdrawiam

Gość uukuuua
wow powstał juz temat. :) Ja tez bede sie starać w nadchodzacym cyklu. Na razie jeszcze czekam na okres , a potem do roboty :). Jak sie uda to bede miec termin na koniec czerwca, zobaczymy :)

Gość Verdis
może i ja dołącze :) ale narazie do @ daleko , bo termin miesiączki mam dopiero na początek października ;) a wy kiedy testujecie?

Ja będę testować pod koniec września. Narazie jestem parę dni po owu i faszeruję się luteiną, bowiem jestem po 1 poronieniu. Mam nadzieję że tym razem się uda:)

Gość makatka03
też mam nadzieję, że to będzie topic dla mnie...zobaczymy :) na maj 2013 nie udało nam się załapać

Gość Aginka14
hej! ja tez czekam na testowanko - 27.09. macie jakieś przeczucia, objawy? mnie zabawnie łaskoczą sutki od środka i pobolewa brzuch. pozdrawiam

Gość Verdis
hej :) ja będę testować na początku października, bo termin @ mam na 28.09 lub 1.10 po cykle mam 28-30 dniowe czasem zdarzy się 31 dniowy . Narazie nie mam żadnych "przeczuć" bo jestem tuż po owulce:) a wy dziewczyny kiedy testujecie? :)

Gość Verdis
Trzymajmy za sibie kciuki, oby było nas jak najwięcej:P

Gość Dwupaczek???
Ja też dołączam :) Testuję 3.10.2012. Na razie staranka :)

Gość mamusinka**
no proszę nawet nie widziałam że sie tak tutaj ożywiło.. ale w sumie nie dziwie się najwyższy czas na mamuśki czerwcowe.. ja juz po staraniach po owulacji.. 1 pazdziernika testujemy.. 3 pazdziernika mam urodzinki.. także najlepszy prezent:) a co najlepsze mam juz jedno dziecko które tez jest z czerwca :) takze wszystko by sie ładnie układało.. starsznie dziwnie sie czuje od kilku dni.. no ale zobaczymy... narazie czekamy :)

hello, ja testuję w sobotę - robię betę, to będzie 30 dc, w 20 dc owu potwierdzona usg, 21 przytulanki, przedtem też były ale jakoś nie wiem czy owocne wiec woleliśmy poprawić:D może to za wczesnie z tym testowaniem ale właśnie od 16 dc biorę lutkę do 25 i na innym forum polecono mi żeby brać mimo wszystko do 10 pełnych dni po owu, czyli wypada do soboty, bo jakby beta wyszła choć trochę na 5 z + to tel do gina i kontynuuję lutkę, a jak nie wyjdzie betka to 4 dni odczekam, znów beta i wtedy powinna już wyjść pozytywna gdybym była w ciąży. Od 22-23 dc dziwne kłucie w jajniku lewym praktycznie do dziś z 1 dniową przerwą wczorajszą, temp ponad 37 ale to może być też z lutki więc nie nastawiam się ale jakoś inaczej w tym cyklu się czuję...

Gość mamusinka**
w takim razie 3mam kciuki... i jak tylko cos bedzie wiadomo to piszcie :)

Gość makatka03
najgorsze jest to, że (przynajmniej u mnie) objawy okołoowulacyjne, przedmiesiączkowe i ewentualne ciążowe są takie same, więc w sumie nie można z nich nic wywnioskować. Kłucie jajników, twarde podbrzusze, swędzące piersi/sutki, osłabienie...W zeszłym miesiącu się nie udało, teraz owulacja dopiero 25-26.09, test 10.10

Gość Verdis
jestem już po owulacji:) mam nadzieję, że w tym miesiacu nam się uda:) jakbym mogła to bym zrobiła już test ale niestety nic on nie pokaże. Jedyne co mnie martwi to dużo białego śluzu w pochwie i takie grudki. I te swedzace sutki :P

Gość Verdis
a jak wy się czujecie dziewczyny:)

hej .. ja mam dziś 26 dc. 6 dni po owu. Dzień najtragiczniejszy w całym cyklu. Mega spadek formy, nie mialam siły nawet dzisiaj wstać do pracy, zostałam w domu, cały dzień byłam mega senna, kręciło mi sie w głowie i ten okropny ból głowy .. po czym .. około godziny 16 poszłam do toalety i na papierze zauwazyłam paski żywej krwi i ciemnobrązowe plamienie ... zmierzyłam temperaturę, od owu pond 37 st, dziś 36,6 .... + kłucie jajnika, ciągnięcie w lewej pachwinie.

Ja póki co to się dobrze czuje:) Kluja mnie jedynie jajniki. O senności nie wspominam bo ja zawsze senna jestem :p Mala1407 myślę że u Ciebie może to być zagnieżdżanie, bowiem następuje ono chyba pomiędzy 6 a 10 dniem po owulacji

Gość Verdis
kurcze fajnie żeby nam się udało:) pod koniec września lub na początku października wszystko się okaże. Ja nie odczuwam kłucia jajników, mam tylko biały śluz i pięką mnie sutki. A czy zagnieżdżeniu zawsze musi towarzyszyć krwawienie lub plamienie?

wczoraj była żywa krew a później jak poszłam 2 raz do łazienki w przeciągu godziny dużo brazowego śluzu . Ciemnobrązowego. Od g. 16-17:oo wczoraj spokój i cisza. Nic więcej nie widzę "na papierze toaletowym." temp. dziś 37 czyli wzrost o 4 kreski. wczoraj był 1 dniowy spadek,wcześniej też miałam od owu 37 st.

Gość makatka03
mala1407 - z tego co piszesz to faktycznie mogła być implantacja. A temperaturę mierzysz cały czas o tej samej porze? i w tym samym miejscu (pacha, usta, pochwa)?

Gość Verdis
mala1407 ja też myślę że to mogła być implantacja, trzymam kciuki. A kiedy zamierzasz testować?

cześć dziewczyny, ja z wami! @ mam mieć 25 września, ale może być trochę później, powodzenia, będę tu zaglądać by sprawdzić wieści, mam nadzieję że wszystkim wam się uda :)

dziewczynki .. cały czas tzn od owu mierzę w ustach. od owu było 37, 37,2, wczoraj byl spadek na 36,6 dziś znów 37. Mierzę rano koło 7 bo tak wstaję do pracy. Testuję z krwi piątek lub sobota, laboratorium jest czynne w sb ale nie wiem czy w sb będą wyniki, a ja luteinę biorę i gdyby sie okazało że jest 5+ to nie chcę przerywać luteiny, a mam ją brać do soboty wieczora włącznie

Gość makatka03
mala1407 - wnioskuję po pierwszym poście, że jesteś pod opieką lekarza; staracie się już od jakiegoś czasu?

tak, jestem pod stałą opieką lekarza, staramy się ze sporymi przerwami od 2 lat, ale na nowo staramy się od 8 msc czyli jakieś 9 cykli