Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusinka**

CZERWIEC 2013???

Polecane posty

Dzieki :* Teraz nic tak nie potrzebuje jak kciuków! Pogodzilam sie juz z najgorszym ale nadal mam cien nadzieji... Dzis jak odbiore bete to gnam do lekarza bo jezeli to naprawde ciaza pozamaciczna to z tym nie ma zartow przeciez! Jeszcze na to wszystko dopadlo mnie grypsko zarazilam sie chyba od malego bo on na antybiotyku od kilku dni. Bola mnie nawet wlosy...nie moge przelknac sliny i mam okropny katar. Boje sie tych wynikow.To jak wyrok Najgorsze jest to ze 3 dni temu mialam niektore ciazowe objawy a teraz nic... Nawet piersi ktore mialam wieksze i nabrzmiale teraz sa takie jak wczesniej i wogole nie bola. A pamietam w pierwszej ciazy bylo tak samo nagle przestalo mi byc niedobrze i piersi wrocily do swoich rozimiarow. Ciagle zastanawiam sie dlaczego ona nic nie widziala w macicy...i tak sie ludze ze moze za wczesnie ale z drugiej strony w 6 tc widac pecherzyk.Moze nie byc widac zarodka w srodku ale pecherzyk? EHHHH

cześc dziewczyny. jakis numer normalnie bo test mi dzisiaj wyszedl pozytywny, nie wiem co jest grane :) beta nie wyszła jeden test tez a ten wyszedł hmmm Karolinka_Malinka i to_ja_anula bedziemy trzymac kciuki za pozytywny wynik MollieMollie, ,MARTITA1987 gratuluje :) Zaczarovanaaa jestęsmy z Toba i bądź dobrej mysli.

I juz po wszystkim... Ciaza pozamaciczna zagniezdzila sie w lewym jajowodzie W piatek laparoskopia...i tyle trwala moja radosc Lewy jajowod niesprawny zostal mi tylko prawy... zycze wam powodzenia i szczesliwych 9 miesiecy :*

Gość to_ja_anula
Zaczarovana: Bardzo mi przykro i wspolczuje z calego serca!!!! Ja czekam do ok 17..i wariuje..czym wcale sobie nie pomagam.

Gość to_ja_anula
MollieMollie. Mam pytanie. czy czulas cos w dniach kiedy zarodek "sie implementowal" ? Pytam, bo ja mamwrazenie, od kilku dni, ze mam napiety brzuch, jakbym miala jakas kule, normalnie efekt kury nioski.. I zastanawim sie czy to tylko moja wyobraznia, czy moze rzeczwiscie cos sie dzieje w moim brzuszku. Jak bylo u Ciebie? Pozdrawiam i gratuluje :)

Hej zaczarowana bardzo mi przykro :( bądź dzielna i trzymaj się! Co do boli to bolal mnie bardzo prawy jajnik , nie non stop ale przy ucisku aż podskakiwalam :/

Gość Karolinka_Malinka
cześć dziewczyny, ja już tak bardzo chciałam wiedzieć a to dopiero 8 dzień po owulacji eh...

Gość niezap0minajka
czesc dziewczyny, postanowilam sie przylaczyc:) dzisiaj(a wlasciwie juz wczoraj) zrobilam bete, wynik 490, wiec chyba nie pozostawia zadnych zludzen, teraz tylko znalezc jakiegos lekarza zeby to potwierdzic:) pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

Gość to_ja_anula
Ja tez czekam na testowanie ( 17-go) a tymczasem przypaletalo sie przeziebienie, leci mi z noza i rozsadza zatoki..no a lekow zadnych nie biore bo moze jestem w ciazy.. ehh cienko to widze wszystko

Gość martita26
zaczarovanaaa przykro mi :(. 3maj sie kochana. a u mnie @ i za 3 dni zaczynamy starania od nowa o fasolke, 3majcie kciuki

Gość Karolinka_Malinka
Cześć kochane:) Niewytrzymałam i zrobiłam dziś rano bete ( 10 dzień po owulacji ) wynik 22,05 :)

Gość Vivi_88
Hej dziewczyny, również jestem "czerwcówką", termin 3 czerwca :PJest to moja pierwsza ciąża. W poniedziałek wyszłam ze szpitala, spędziłam tam ponad tydzień, teraz przyjmuje luteinę. Wizyta u lekarza za dwa tygodnie.

Hej i ja się witam. To moje pierwsze tygodnie ciąży, do lekarza wybieram się w piątek. Cieszę się, że będę czerwcową mamusia:) POzdrawiam

hej dziewczyny moge się przyłączyć?jestem w ciązy 6 tydzien termin porodu na 6 czerwca 2013 wiec temat forum sie zgadza

Gość być może ciążówka
hej Ja test zrobiłam 13 - w sobotę-rano, bo nie wytrzymałam, choć planowałam dopiero 15. Na teście wyszła słaba kreska. Ale już po południu dostałam brązowego plamienia, potem krwawienie, ból brzucha i pleców, więc myślę, że tej ciąży już nie ma... Zastanawiam się tylko, czy powinnam to jakoś sprawdzić? Pójść do gina? Zrobić betę? Drugi test? Sama nie wiem...

Witam, Myślę, że jutro wszystko się potwierdzi - idę do gina robiłam dwa testy w sb i niedziele dwie wyraźne kreski.... Więc myślę, że jest dobrze :))

gratuluje wszystkim przyszłym mamausiom ja jestem mama z czerwca 2012 :) cieszcie sie tymi chwilami z dziecmi w brzuszku:) to wspaniałe uczucie :) oczywiście zyczę ciaży bez żadnych powikłań i zdrowych dzieciaczków

Gość madlen
hejka :) ja też sie cieszę że noszę pod serduszkiem fasolkę:) termin 21czerwiec:) ostatnio słyszałam echo serduszka mojej dzidzi:P w piątek kolejna wizyta i pewnie znowu zobaczę kruszynkę:)

hej :) jestem nowa,termin mam na 23czerwca...mieszkam w uk czy jest tu jakas przyszla mama z wysp?