Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusinka**

CZERWIEC 2013???

Polecane posty

Gość muuuuuszka
hej! 31 sierpnia ostatnia miesiaczka, cykle 26 dniowe. My juz tez mamy jedno dziecko a o te staralismy sie 4 miesiace

Gość anastazjakilinska
ja tez czekam choc raczej nie jestem. wszystko mnie boli na okres .okres spoznia mi sie 3 dni. nie mialam odwagi isc na bete ( raz juz latalam -poronilam) nie chce widziec tych spadajacych wartosci. wczoraj zrobililam test ale wieczorem ok 22 bo nie wytrzymalam do rana ale negatyw:(

Gość Verdis
miesiączka przyszła dziś z samego rana, jednak stosunek w owulacje nic nie dał :(

Gość mamusinka**
czyli to 5 tydzien ciazy.. poczekaj jeszcze conajmniej z 2,3 tygodnie.. bo to jeszcze za wczesna ciaza..

Gość mamusinka**
Verdis ale to normalna @ czy nieco sie różni.. japrzy pierwszym dziecku 2 miesiace ,,miesiączkowałam"

Gość anastazjakilinska
ja to mam wrazenie ze nigdy nie bede mama:*(

Gość mamusinka**
anastazjakilinska i na Ciebie przyjdzie czas :)

Gość anastazjakilinska
juz nie wierze w to. co miesiac te same schizy.coraz czesciej mysle o in vitro

Gość Verdis
Dziś pierwszy dzień @. Bardzo boli mnie podbrzusze, a rano troche jajnik . Okres nie jest zbyt obfity, jak to zawsze pierwszy dzień, zero skrzepów, tylko ten ostry, tępy ból podbrzusza. Już nie mogłam wytrzymać wzięłam tebletki przeciwbólowe. Myślę, że to nie żadne plamienie, tylko po prostu początek bolesnego okresu :(

Gość Verdis
Dziś pierwszy dzień @. Bardzo boli mnie podbrzusze, a rano troche jajnik . Okres nie jest zbyt obfity, jak to zawsze pierwszy dzień, zero skrzepów, tylko ten ostry, tępy ból podbrzusza. Już nie mogłam wytrzymać wzięłam tebletki przeciwbólowe. Myślę, że to nie żadne plamienie, tylko po prostu początek bolesnego okresu :(

Gość Verdis
Tylko gorączki z tego wszystkiego jeszcze dostałam :( maskara, nie nakrecałam się, nie miałam żadnych objawów, więc na ciąże nie liczyłam aż tak bardzo ale nie cierpie mieć takich okropnych okresów :(

Mamusinka jak mogłaś "miesiączkować" przez 2 pierwsze miesiące? to jaki był ten okres? trwał normalnie czy krócej niż zwykle? dowiedziałaś się pewnie o ciąży gdy okres zanikł.

Gość mamusinka**
u mnie wczoraj przyszła @..także nie bede miała dwoch dzieciaczków z czerwca :)

Gość być może ciążówka
Hej Ja się nie staram, ale jakoś tak wyszło, że był seks tuż przed owulacją, więc teraz czekam do połowy września - nadejdzie ten okres czy nie nadejdzie. Mam już dwóch chłopców, teraz jak by coś wyszło to mogłaby być dziewczynka, skoro przed owu, hm. Dlatego na razie w sumie nie wiem, czy chciałabym żeby tam była jakaś fasolka, czy nie. Trochę już jestem zmęczona ciążami, porodami, karmieniem, nocnym wstawaniem, bieganiem za i pilnowaniem, żeby maluch sobie krzywdy nie zrobił, itd. Nie wiem, jak dałabym radę z trzecim brzdącem, ale na pewno bardzo bym go kochała, jeśli zdecydowałby się pojawić...

cześć dziewczyny :) ja właśnie czekam na wyniki bety, jutro odbieram, a do jutra jeszcze tyle czasu... to czekanie jest najgorsze, ale mam cicha nadzieje, że może się udało

a ja bym chciała chłopca jakby nam się udało, zobaczymy jutro. kochalismy się w dzień owulacji więc może ten chłopiec... ;)

Gość Chyba czerwiec:)
hej dziewczyny jestem tu nowa. @ miałam dostać około 22.09. a do dziś nie mam... test zrobiłam i wszyszły diwe kreski z tym że jedna bladziutka.. boję się że poronię, pierwszą ciążę poroniłam. Lekarza mam dopiero na 09.10. troche się stresuję, nie mam mdłości jako takich, boli mnie trochę brzuch i czuję że moje piersi są bardziej jędrne( nawet mąż to zauważył:) ) Moje pytanie brzmi czy mogę się przyłączyć?:)

pytanie, wiadome, że możesz, a nawet musisz :):) fajnie, że wyszły Ci 2 kreski ja czekam na wyniki bety zobaczymy, a tez mam stresa, że nic z tego :(

Cześć dziewczyny Ja będę testować za około 2 tygodnie:) Cykl był pierwszy raz stymulowany i monitorowany. Do tego wszystkie 3 pęcherzyki pękły tak więc szansa jest. Muszę cierpliwie czekać. To nasz 18 cykl starań. Niepłodność idiopatyczna. Gratuluję wszystkim, które już zakwalifikowały się do czerwcówek:)

ja mam nadzieję że mój pęcherzyk też pęknął hmm czy pękł????? ;), ale nadiuśka jak pękły Ci 3 pęcherzyki to może w trojaczki ucelujecie???? :)

Nie liczyłam, że wszystkie pękną a już na pewno nie dopuszczałam do siebie myśli, że wszystkie mogą zaskoczyć:) Możliwe też, że i nic z tego nie będzie no ale zobaczymy:) Jedno wystarczy i będę szczęśliwa:) Póki co muszę być cierpliwa. A Ty martita-26, który cykl starań?

No to faktycznie początki starań:) I oby szybko przyniosły efekty. Daj znać po odebraniu wyników. Trzymam kciuki!

Gość mamusinka**
martita-26 jak tam beta?

Gość pikamikan
Witam :) ja dziś zrobiłam test i pozytywny takze termin wypada na 11 czerwca :)

Gość muszkaaaaaa
gratulacje dla nowych zafasolkowanych!! ja jutro odbieram druga bete, do gina i usg dopiero w przyszly piatek :-(