Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusinka**

CZERWIEC 2013???

Polecane posty

Gość Verdis
mala1407 mam nadzieję że ten cykl będzie dla Ciebie szczęśliwy :) ja podświadomie czuje że w ciąży raczej nie będę ;) chociaż bardzo bym chciała :)

Gość Verdis
mala1407 mam nadzieję że ten cykl będzie dla Ciebie szczęśliwy :) ja podświadomie czuje że w ciąży raczej nie będę ;) chociaż bardzo bym chciała :)

Gość Verdis

Gość Verdis

Verdis a jak Twoj cykl wygląda? Nie dziękuję za 3manie kciuków .. podświadomie czuję że znów nic z tego, już tyle rozczarowań .. wszystkie kobiety piszą że zaraz na początku powiększenie piersi było objawem ciąży .. ja mam w ogóle w miare fajne:) bym rzekła, i przed okresem to była masakra - jak dojna krowa :D a teraz? nic a nic ... dziś 27 dc a one wręcz zmalały :((((((((

Gość Verdis
ja mam cykle co 28-30 dni. Ostatni okres 1.09, przytulanko było w owulacje 15.09, wnioskuje że to była owulacja bo bardzo bolały mnie jajniki :) i miałam dużo śluzu płodnego od tamtej pory nic sie nie dzieje. Okres mam mieć za 10-12 dni.

Gość Verdis
Każda kobietka jest inna nie bierz sobie do serca tych powiększonych piersi, ja zawsze 10 dni przed @ miałam już takie bolące i powiekszone piersi a teraz piersi mnie nie bolą, jest jeszcze za wcześniej przynajmniej w moim wypadku, żeby mówić o objawach ciąży :) nie nakręcajmy się :) jak @ nie przyjdą będziemy robić testy i może nawet ucieszymy się z wyniku:)

ja mam za 6 dni mieć @ .. ale bede testować w sobotę i w poniedziałek z krwi. powinno coś już chyba wyjść gdyby to bylo to ;0

Gość makatka03
my dopiero na początku drogi, będzie 2 podejście w tym miesiącu, ale czasmi też mam wrażenie, że to wcale nie będzie takie "hop siup". Może dlatego, że ciągle tyle się słyszy o tym, że im później tym trudniej

Gość Verdis
Makatka myśl pozytywnie :) może tym razem sie uda. Ja myśle że będę testować po terminie miesiączki, gdzieś koło 30.09 albo 1.10 :) o ile @ nie przyjdzie

Gość mamusinka**
mala1407 moim zdaniem beta wystarczy.. jesli bedziesz w ciąży to napewno już wyjdzie... test z krwi jest bardziej wiarygodny niz tzw. sikaniec..

Gość mamusinka**
Verdis czyli testujemy tego samego dnia.. :) co do mojeog samopoczucia to starsznie dziwne.. ale nie kojarze od razu tego z objawami ciazowymi.. równie dobrze mogą być to jakies problemy zdrowotne.. a ostatnio u mnie ich co niemiara.. jak narazie kłócie jajników, codzienne bóle głowy i delikatne bóle sutków

to wiem tylko cały czas sie zastanawiam kiedy go zrobić, za tydzień mam termin @, więc zostało mi 6 dni. i nie wiem czy np już w piatek moglabym zrobić ten test, czy powinien coś wykzać gdyby bylo pozytywnie? czyli na 4- dni przed @

Gość mamusinka**
jeśli bedziesz w ciązy to na 4 dni przed przewidywaną @ napewno to wykaże... test (sikaniec) nie koniecznie..

Gość mamusinka**
myśle że możesz iśc.. jednak ja poczekałabym mimo wszystko do dnia @ i dopiero jakby nie przyszła to robiłabym jakiekolwiek testy.. jednak jesli sie nie cierpliwisz.. to proszę bardzo :)

Gość Verdis
możesz zrobić bete przed terminem miesiączki . Jak będziesz w ciąży to Ci wykaże, a test może czasem pokazać błędny wynik. Dla mnie te 10 czy 12 dni to wieczność, ale poczekam, objawów jako takich nie mam :)

Gość mamusinka**
u mnie jakoś tak dziwnie.. wieczorem bardzo piekły mnie sutki.. i cały czas bole brzucha..jajnikow.. mam syna 3 letniego i na wieczor kladziemy sie w łozku a on uwielbia kłasc sie na moim brzuszku i ogladać bajki.. ale wczoraj wieczorem i dzis z rana tego nie wytrzymałam strasznie zabolał mnie brzuch.. jak niechcecy położył sie na piersi, równiez ogromny bol.. jesli nie bedzie to ciaza napewno udam sie do lekarza.. bo codzienne bole brzucha oraz głowy to nie jest normalne, tym bardziej że niedawno poroniłam w 6tyg. ciąży..

Jak czytam te Wasze wpisy o pieczeniu sutków, o bólu jajników etc. to dochodzę do wniosku że w tym cyklu raczej mi się nie uda:( ból jajnikow owszem miałam do wczoraj (22dc) a dzisiaj póki co jeszcze nie dały mi się we znaki. Sutki mnie nie pieką, piersi się nie powiększają... zastanawiam się czy jak jutro poszłabym na badanie beta czy coś już by wyszło? Będzie to dopiero 24dc. I nie wiem czy na zły odczyt badań nie wpłynie brana przeze mnie luteina

Gość makatka03
to chyba zależy jak długie masz cykle, bo jeśli 28 dni to w 24 moze już cos wykazać, ale jeśli np 34 tak jak ja, to chyba byłoby o wiele za wcześnie, bo wtedy owulacja byłaby w 20dc i w 24 dc nawet zarodek jeszcze nie zdąży się zagnieździć

Cykle mam niestety nieregularne- od 25 do 29 dni. Póki co nie czuję żeby @ się zbliżała.. Wydaję mi się że owu miałam w 14dc bo miałam straszny ból jajnika. Szczerze to nigdy w czasie owu nie miałam tak potwornego bólu, owszem zawsze byłam w stanie określić że to ten dzień ale to co się działo ze mną teraz to makabra... Myślę że z beta wstrzymam się jeszcze, przynajmniej do poniedziałku

Gość makatka03
też bym się wstrzymała na twoim miejscu, weekend jakoś przeleci, do poniedziałku niedaleko ;)

hej dziewczyny, miałąm dostać 25 @ ale przyszła wcześniej :( przed chwilą :( powodzenia dla was! jak dobrze pójdzie to może załapię się na nowy wątek pod tyt. LIPIEC 2020 ;(

Gość Verdis
mnie też sutki piekły przez 1 albo 2 dni, tyle samo dni miałam biały śluz, podbrzusze w ogóle nie boli, odliczam powolutku do terminu okresu, to tylko jeszcze 8 dni

Gość Verdis
pseudoKasia troche przykro :( może następnym razem się uda :) troche ten topic upada. U mnie dziś 21 dc, wszystko bez zmian, żadnych bólów, objawów, totalnie nic:) a co u Was dziewczyny?

Gość mamusinka**
u mnie dziś też cisza.. już bez zadnych objawow.. moze poprostu znowu sie nakrecam, dziś nie miałam czasu na żadne myslenie także objawy znikły... sama nie wiem co myśleć.. wydaje mi sie że z tego cuklu nici.. no ale zobaczymy..jeszcze troszke ponad tydzien musze poczekac na testowanie albo na @

Gość makatka03
narazie testowałam tylko raz;) starałam się wytrzymać do 1 dnia spodziewanej miesiączki. Test zrobiłam rano - negatywny, okres dostałam ok. 17:00 :( kolejny test wypada 10.10. Owulacji spodziewam się dopiero 25-26.09