Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusinka**

CZERWIEC 2013???

Polecane posty

witam dziewczynki :) u mnie na 100% nici w tym cyklu. :D nigdy mi tak kawa nie smakowała jak dzisiaj ! ;)))))))))

Gość Verdis
nigdy nie ma 100% pewności ;) a kawa jeszcze nic nie znaczy :) u mnie dziś 22 dc. Ogólnie źle się czuje, ale wszystko zrzucam na pogodę. Nie lubię takich brzydkich, zimnych, szarych dni :(

Gość Aginka14
hej!ja mam jeszcze 5 dni do bety. ale moj mąz sie smieje ze jestem w ciazy bo jestem strasznie nerwowa i kłótliwa ;) sutki co jakis czas mi sztywnieja ( o ile moe to tak nazwać), takie sa dziwne. kawy dzis nie dalam rady wypic, bo jakas dziwna byla... moze mleko zepsute :) pewnie sie mega wkrecam, ale co tam :) a dziewczyny jak to jest z ta temp, bo jakos skacze raz 36,9 nastepnego ranka 37 i znowu 36,9. dziwne to jakies takie. pozostale czekac! powodzenia!

Gość Aginka14
*pozostaje :)

Gość Verdis
ja też przeczuwam że nic z tego nie będzie

Wczoraj nie wytrzymalam i wieczorem zrobiłam test ciążowy. Był to 25dc. Na bete nie poszłam bo uznałam że to za wcześnie, ale wieczorem nie wytrzymałam i pobiegłam do apteki. Byłam tak ciekawa że musiałam go zrobić natychmiast. Kupiłam jakiś taki niby najczulszy od 20 mili. czegoś tam;) - chociaż na forum czytałam że są takie które wykrywają już 10 mili- no i powiem Wam że wyszedł negatywny:( wpatrywałam się w ten test jak głupia mając nadzieję że pojawi się druga chociażby blado blado różowa kreseczka ale niestety nie pojawiła się. Czekam teraz jeszcze kilka dni i testuje znowu albo idę na bete jak mi czas pozwoli. Myślę jenak że nic nie będzie:(

Dzisiaj mija ostatni dzień brania przeze mnie luteiny. Doktorek powiedział że jak jestem w ciąży mam brać luteine dalej a jak nie to nie wiec... więc zrobiłam dziś po południu bete. Jutro będą wyniki więc dam znać. Krwawienia implantacyjnego nie miałam, piersi nie bolą także wiem jaki będzie wynik:( a co tam u was? Kiedy testujecie?

Gość makatka03
do testu to jeszcze daleko...od wczoraj zaczął się czas wzmożonych starań :)

Gość małpa ruda
hej, jestem :) OM 26.08, TP 02.06 ;0

Gość Verdis
i co dziewczyny testowała już któraś?:)

Gość Verdis
u mnie bez zmian, żadnych objawów, nie bolą mnie piersi, podbrzusze, nie mam mdłości.

Gość czerwiec kasia
Hej dziewczyny, napisalalam do was bo widze ze sa wsrod was te ktore sa na luteinie/ duphastonie od 16 dc. Ja jestem po jednym poronieniu i tez mam duphaston tyle ze przez 12 dni czyli do 27 dnia cyklu. Lekarze twierdza ze odstawienie duphastonu to czasu przewidywanej @ nie bedzie mialo znaczenia ale jakos sie tego boje bo ostatnio juz tak odstawialam i @ pojawiala sie..... ale w przypadku ciazy boie sie odstawic a test napewno nie wychodzi tak wczesnie. czy ktoras z was ma tez tak brac ze odstawia a ponownie ma zaczac brac po pozytywnym tescie?

Gość mamusinka**
hej... u mnie nic sie nie dzieje.. pozatym że wczoraj przy porannym oddawaniu moczu zauważyłam w śluzie delikatne plamienie, krew..od czasu do czasu bol brzucha, głowy.. tak to cisza.. czekam dalej..

Gość Verdis
jakieś dziwne jesteśmy. U nas być może początki "ciąży" są bezobjawów;). Na innych topikach tego typu dziewczyny od razu wiedza że są w ciąży bo mają mdłości, dużo razy chodzą do łazienki, są senne itp. A u nas cichutko :)

Hej dziewczyny, widzę że topik się rozwija, ale większość z nas traciła nadzieję na czerwiec 2013, z tego co wyczytałam to czeka jeszcze verdis -> powodzenia, napisz koniecznie jak wyszedł test! ja 2 października mam owulację, będziemy działać ;)

Hej dziewczyny, widzę że topik się rozwija, ale większość z nas traciła nadzieję na czerwiec 2013, z tego co wyczytałam to czeka jeszcze verdis -> powodzenia, napisz koniecznie jak wyszedł test! ja 2 października mam owulację, będziemy działać ;)

Gość Verdis
Dzięki PseudoKasia :) również życzę powodzenia 2 październik już niedaleko :) mi jeszcze troche brakuje do terminu miesiączki, jednak coś czuje że ona przyjdzie i testu nie trzeba będzie nawet kupować :(

Kurde no co jest! Tylko początek wpisu mi się pojawilo! Beta wyszła poniżej 2 czyli ciąży nie ma:( później się odezwę bo chciałam coś jeszcze dodać ale muszę już spadać. Pozdrawiam:)

U mnie beta wyszła poniżej 2 także spotkacie mnie w lipcowym topiku-mam nadzieję;) To był mój 1 cykl starań więc mam nadzieję że 2 skończy się pozytywnie. W zeszłym roku dokładnie w tym samym czasie staraliśmy się o dzidzie i pod koniec września zobaczyłam 2 kreseczki, jednak w 5 tygodogu zarodek przestał się rozwijać i w 8 tyg miałam samoistnie poronienie. Przez rok czasu nic nie działalismy, jednak teraz ginekolog poradził żeby brać od 16dc luteine i w okolicach spodziewanej @ miałam zrobić test żeby wiedziec czy brać ją dalej (jeśli test byłby pozytywny) czy zaprzestać jeśli negatywny żeby w kolejnym cyklu brać ją znowu od 16 dnia. Zastanawia mnie jednak czemu się teraz nie udało, skoro przytulanki były przez wszystkie dni płodne plus 3 dni po owulce (biedny mąż hehe). W poprzedniej ciąży ciach ciach i zaraz 2 kreseczki były;) może moja choroba miała na to wpływ-co prawda żadnych tabletek nie brałam ale przez tydzień leżałam w wyrku... ale ok nie ważne! Powodzenia dziewczynki, trzymam za was kciuki:* życzę 2 grubaśnych czerwonych krech!!!

Gość Verdis
Optymistka85 -> a może po prostu rok temu trafiłaś w dzień owulki i udało się tak szybko zajść w ciąże :) oby lipcowy topik był dla Ciebie :)

Gość Verdis
chyba ten topic upadnie, od wczoraj pobolewa mnie brzuch i piersi, jak zawsze na okres. Dam znać czy okres przyjdzie. A co tam u Was? :)

Gość mamusinka**
u mnie jak narazie nic.. powinno mnie juz cos zbierac na @.. no ale zobaczymy.. czekam na @ a jesli do 3 pazdziernika nie przyjdzie to testuje.. tak na urodziny :)

Gość Verdis
może Ci się uda i będziesz miała piękny prezent na urodziny :) ja może jeśli okres nie przyjdzie test wykonam 30września, jeśli będzie mi się chciało jechać do apteki :) a jak nie to w pierwszych dniach października. Wole troche poczekać, w tamtym roku spóźnił mi się okres 5 dni i w ciąży nie byłam.

hejka laseczki:) w topiku "czerwcówki 2013" też są dziewczyny, które starają się zostać mamusiami w czerwcu 2013 :)

Witam... Ciekawa bylam czy juz jest taki temat A widze ze jest nawet kilka :) Ja narazie jestem w posiadaniu 3 testów i na każdym dwie kreseczki... Dziecko drugie wyczekane wystarane...ale pierwsza ciaze starcilam i teraz sobie wkrecam :( A zeby isc juz do lekarza troche za wczesnie i tak nic mi nie powie... Termin sobie wyliczylam na okolo 4 czerwca

Gość muuuuuszka
ja tez mam 2 kreseczki, beta hcg 397,7 wiec to 2 tydzien. Kiedy iść do lekarza ?

Gość mamusinka**
muuuuuszka GRATULUJE!!! jaki jest termin ostatniej miesiączki, bo to od niej liczy sie wiek ciąży.. jak narazie chybaq za wczenie..mozesz zrobić ewentualnie Bete po 48 godzinach i obserwować wzrost.. a z lekarzem jeszcze troszke poczekaj ;) Zaczarovanaaa Tobie równiez gratuluje ;) 3mam kciuki aby tym razem sie udało.. jestesmy w podobnej sytuacji.. z tym ze ja mam juz jedno dziecko.. starania o drugie udały sie za pierwszym razem, ale w 6 tygodniu poronienie.. i teraz czekam testowanie bo @ powinna przyjsc z dnia na dzien czego sobie nie życze :) Verdis jak samopoczucie? daj znac jak tylko bedziesz testować:)