Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusinka**

CZERWIEC 2013???

Polecane posty

cześć dziewczyny, wiecie co no u mnie to chyba nic z tego. u mnie beta wyszła 1. hmm troche tego nie łapie bo na wynikach było napisane kobiety nie ciężarne < 1 , ale nie wiem jak na to patrzeć, poza tym wczoraj sluz miałam taki zabarwiony na rózowo więc chyba wszytsko przygotowuje sie do @ :(. czy to możliwe żebym za wczesnie zrobiła bete???? hmmm pewnie nie . no nic trzeba będzie starac się w nasteonym cyklu, i oczywiscie gratulacje dla nowych zafasolkowanych ;)

Gość moimzdaniemtoraczej
to moj 33 dzien cyklu. cykle mam zazwyczaj 28-dniowe, w ciagu roku zdarzyly sie dwa 31-dniowe. okresu brak, temp. w pochwie 37.0. 2 dni temu test negatywny (ale nie z porannego moczu). Powinnam zrobić kolejny test?

zrób jeszcze jeden test jutro rano z porannego moczu. co prawda jesli masz 28 dniowe sykle a ty robilas test w 31 to już niby powinno cos wyjśc ale nigdy nic nie wiadomo. ja też nie wiem na czym stoje, więc różnie to bywa. bedę trzymac kciuki żeby wyszły u Ciebie 2 ładne kreski :)

Gość moimzdaniemtoraczej
martita-26 dziękuję za miłeg słowa :-) Ja też trzymam kciuki za 2 kreseczki :-)

wiesz u mnie to chyba nie ma szans jakos tak czuje. tak jak wyżej pisałam bata mi jakaś dziwna wyszła, test wczoraj robiłam co prawda też nie z porannego moczu tez negatywny, co prawda do @ byly 4 dni no ale jednak negatywny, na dodatek wczoraj ten sluz taki różowy. więc wydaje mi się że wszytsko wskazuje na @ nietstey, ale dziękuje :)

Gość moimzdaniemtoraczej
No ta beta u Ciebie jest niska niestety :/ Ale w kolejnmym cyklu się uda :* Długo się staracie o dzidzię?

martita- 26- nic innego Ci teraz nie pozostaje jak cierpliwe poczekać z 2 dni i jeśli @ nie przyjdzie zrobić znowu test. Dopóki okresu nie ma trzeba mieć nadzieję. Jeśli się tym razem nie udało no to trudno. No teoretycznie beta powinna już wyjść w tym momencie cyklu. Zwykły test może nie ale beta raczej tak. Choć organizm różne płata figle:)

hej nadiuśka :* wiesz co troche sie martwie bo wczoraj mój sluz zabarwiony był na rózowo, i mysle ze to juz jakos do @ sie przygotowuje. ale z ciekawosci dzisiaj zadzwonilam do mojego gina i spytalam czy moglam za wczesnie zrobic bete i mi powiedział, ze beta wykrywalna jest we krwi 48 godzin po zagniezdzeniu sie zarodka i jesli np u mnie później niz normalnie zagnieżdził sie zarodek np 11 dni po owulacji to wtedy kied ja robilam bete mogla jeszcze nie wyjsc. nie wiem co o tym myslec. a z drugiej strony ten sluz

Teraz to chyba nic więcej nie możesz zrobić jak tylko czekać na następny test. Inaczej lekarz pewnie coś by Ci polecił. Czas się dłuży ale musisz być cierpliwa. Możesz jutro znowu betę zrobić lub ewentualnie poczekam ze 2 dni i zrobić test sikany o czułości 10 mlU/ml. Ja też się już niecierpliwie. Dawno tak nie czekałam, nie odliczałam czasu. Nie wiem co mi w tym miesiącu odbiło. Trochę to męczące:) Jeszcze nieco ponad tydzień.

Gość Karolinka_Malinka
cześć jeśli mogę to chętnie do was dołączę ja testować mogę najwcześniej 10.10.2012 tak bym chciała żeby się udało

Gość muszkaaaaaa
hejka! martita w nastepnym cyklu sie uda ;-) ja dzis odebralam bete . pieknie urosla do 4766 :-)

Gość Karolinka_Malinka
Jak tam kobiety? Za zaraz do pracy lece ale wpadłam zobaczyć co u was. Nie wiem dlaczego ale po prostu czuje że w tym cyklu nam się udało jeszcze 9 dni do testowania...

Gość moimzdaniemtoraczej
Do dnia dzisiejszego okresu brak, rano lekkie mdłości. Sądzicie, że mogę być w ciąży?

Gość to_ja_anula
Kochane! Przylaczam sie do grupy! Jezeli u nie zaskoczylo w tym cyklu to tez bede mamusia w czerwcu 2013 :) alo to, okaze sie dopiero za tydzien. Do tej pory zaciskam paluchy! :)

Gość to_ja_anula
Karolinka_malinka! to bedziemy testowac razem, ja tez jeszcze musze poczekac!

Gość Karolinka_Malinka
Kurcze to czekanie jest najgorsze, zazdroszczę wam dziewczyny że już wiecie

Gość urururururu
cykle mam zazwyczaj 28-dniowe, w ciagu roku zdarzyly sie dwa 31-dniowe. okresu brak, temp. w pochwie OK. 37.0. 2 dni temu test negatywny (ale nie z porannego moczu). Dziaisja jest 34 dzien cyklu. Wczoraj test negatywny - ale w ciągu dnia, piłam dużo wody, więc mocz był bardzo rozwodniony, prawie nie był zabarwiony na żółto. Powinnam powtórzyć test jutro rano? Dzisiaj rano miałam lekkie mdłości. Żadnych oznać nadchodzącej @. Pomóżcie :(

Gość Karolinka_Malinka
Najbardziej pewna będzie robiąc badanie beta Hcg z krwi ono powie Ci na 100% czy jesteś w ciąży czy nie

Wg mnie niestety w tym cyklu się nie udało :( w momencie spodziewanej miesiączki nie ma juz znaczenia kiedy się zrobi test jak jest się w ciazy to pokaże . W każdym razie trzymam kciuki :) zależy tez od czułości test jak jest 25 po przecieku czułości to pokaże i 2-3 dni przed okresem .

Gość Karolinka_Malinka
Mojej szwagierce test apteczny pokazał 2 kreski dopiero na początku 8 tygodnia była wcześniej u gina że nie ma @ to jej powiedział że te leki tak mogą powodować ale dalej ją to niepokoiło i robiła testy co jakiś czas, strasznie żałowała że nie poszła wcześniej na bete bo brała dość silne leki i niestety w 16 tygodniu poroniła właśnie przez to że za późno się dowiedziała

Gość A wcześniejsze testypokazywały
Negatywny ? No jakos nie wierze .....

To wszystko zależy od organizmu. U niektórych hcg na początku jest nieco niższe niż u innych i na zwykłych, sikanych testach nie wychodzi. Znam takie przypadki gdzie testy nie wychodziły a teoretycznie już powinny.Wg mnie tylko beta z krwi w tym momencie dałaby prawdziwy wynik. Nie można mieć pewności, że ciąży nie ma dopóki nie zjawi się prawdziwa @.urururururu-leć na betę:)

witam, dołacze do was jestem w 4 tyg ciązy. udało sie w 3 miesiace po slubie, z małym problemem bo mam zespol policystycznych jajnikow. trzymam za was kciuki, powodzenia..

Witam pisałam tu jakis czas temu... 4 testy pozytywne. Jakiś 6 tydzień od oresu W srode trafilam do szpitala (lekkie krwawienie i bol brzucha) Lekarka zrobila mi dopochwowe powiedziala ze nie widac nic w macicy nie ma pecherzyka ciazowgo Potem ogladala i ogladala i stwierdzila ze to krwawienie to bylo poronienie a jesli nie to najprawdopodobniej to ciaza pozamaciczna. Kazala zrobic bete Pognalam do laboratorium wczoraj odebralam WYNIK 4 260 Dzis powtorzylam... Wynik mam odebrac okolo 18.00 Jesli rosnie to szzescie... Jesli bez zmian lub maleje to wiadomo jak to sie skonczy Mam dosc...to moja trzecia ciaza Pierwsza starcilam w 10tc (ale mam usg z niej i w 6 tygodniu bylo widac pecherzyk a nie tak jak teraz!) Z drugiej mam zdrowego 3 latka A teraz staralismy sie o rodzenstwo dla niego ALE CHYBA NIE WYSZLO... A ta lekarka ze szpitala jak wychodzilam powiedziala zebym sie cieszyla bo ominie mnie lyzeczkowanie jesli to krwawienie to bylo poronienie... Powiedzialam ze jesli to dla niej powod do radosci to jej gratuluje taktu. strasznie sie boje dzisiejszego wyniku bety

Gość to_ja_anula
Zaczarovanaaa : Trzymam za Ciebie kciuk!