Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TeNoR z Pacyfiku

Mój brak powodzenia u płci pięknej jest wręcz powalający

Polecane posty

Interesowałem się trochę astrologią, alchemią i kabałą, jako teoriami alternatywnymi traktującymi o prawach rządzących wszechświatem. Potem przeczytałem Corpud Hermeticum i tam było jasno wykazane, że fakt istnienia wszechświata jest najlepszym dowodem na istnienie Boga . . .

Gość Zuzanna Amelia & 12
Z tym bym polemizowala. Spirytyzmem tez sie zajmujesz ? /Nie myslic ze spirytusem/

Gość Zuzanna Amelia & 12
Argen - a jaki jest wlasciwie ten "Twoj typ" Bo nawet nie pamietam.

Gość Zuzanna Amelia & 12
Napisz cos o tej alchemii i teoriach alternatywnych.

Jest już późno i sporo wywietrzało mi z głowy, bo mam teraz edukacje na głowie. Ale w alchemii, czy hermetyźmie z grubsza chodzi o to, że świat składa się z dwóch pierwiastków, męskiego i żeńskiego, przenikających się nawzajem. Światła i ciemności, energii i materii, oraz próżni, świata ideii i świata rzeczywistego. Oraz, że wszechświae miał swój jeden jedyny początek. Wszystko jest czegoś skutkiem, a wszechświat też nie wziął się z nikąd. To się pokrywa z teorią wielkiego wybuchu . . .

Gość jadkjjkdjad
argen a to słyszałęś?\ że nia ma takiego wagonu któego sięnieda odczepic ? to o pozajmowanych :)

Gość kjnk
Przeterminowany pasztet - a jak wyglądasz? Opisz się, może przesadzasz z tą brzydotą.. Co Ci się tak w sobie nie podoba? Jeśli pisałaś wcześniej, to wybacz ale nie znam całego topiku

Gość lzxjclkzjckj
kup sobie pasztet, potrzymaj tak ze trZy miechy ponad datę podaną na opakowaniu , dla pewności , i otwórz ,będziesz wiewdział jak wygląda przeterminowany pasztet polecam drobiowy , w małych opakowaniach i jakby co, nie będzie tak walił jak wieprzowy

Gość Kierowca Bombowca
Każda potwora znajdzie swojego amatora..niestety jednym sie poszczesci ze sa atrakcyjny lub nie strasza a innym mniej ale i mniej urodziwi znajduja kogos, wiadomo meczaca jest taka szukanina, masa odrzucen itp. ale nie wolno sie poddawac..a z drugiej str autorze, moze odpychasz swoja osobowoscia?? sa, tzn znam osoby mniej urodziwe a gadka leci im jak z rekawa:) i tym przyciagaja ludzi do siebie...Nie kazdy jest w kazdego typie i powinienes to zrozumiec, na bank sa dziewczyny, które i TOBIE sie nie podobaja i chocby nawet padły przed Toba to one Ciebie nie zainteresuja i bedziesz je spławiał czy tak?? wiec czemu dziwisz sie innym , ze Ty nie jestes w ich typie? wiem, że to przykre ale na sile nikogo nie wezmiesz zeby była z Toba

Gość bezprzesadyz
hmm moim zdaniem za wysoko mierzysz... musisz znależć sobie kogoś podobnego do siebie i tyle..

Gość Zuzanna Amelia & 13
00:48 [zgłoś do usunięcia] Eald_Syhter w alchemii, czy hermetyźmie z grubsza chodzi o to, że świat składa się z dwóch pierwiastków, męskiego i żeńskiego, przenikających się nawzajem. Światła i ciemności, energii i materii, oraz próżni, Odp: To nie zadna alchemia tylko filozofia Tao.

Gość sz+
Umiejętność podrywu ma znaczenie to fakt ale jak już tu ktoś napisał jak gosciu jest przystojny to kobity mu nie odmawiają randki a nawet go same kokietują i podrywają i nie musi się za bardzo starać znam takie przypadki.Brzydki facet ma przekichane jednym słowem!

Gość pewien mieszkaniec Szczecina
Jestem przystojnym, zdrowym i szczuplym mezczyzna. Mieszkamw Szczecinie. Od lat dziecinnych nie mam powodzenia u plci przeciwnej. Mam tu na mysli bardziej plec przeciwna, ktora jestw moim guscie. Wszyscy brzydsi maja powodzenie zarowno zawodowe jak i u kobiet. Ja nie mam. Wynika to z tego, ze nie wygladam an Polaka. Mam bardziej amerykanski wyglad. Nie mam twarzy Polaka. Jezeli mialbym okreslic swoj wyglad, to byloby to cos na wzor jasnoskorego Brazylijczyka. Jestem traktowany gorzej. Nie jestem lubiany. Jedyne co mialem to falszywych kolegow, przez ktorych wiecej stracilem niz zyskalem. Plec meska z tego regionu narobila na okolo mnie otoczke kogos nie wartego uwagi. Naklamano abym nie mial powodzenia zarowno w pracy i u plci przeciwnej. Namieszano mi w zyciu. To tak jakby wykopano dol i czekano az sam wpadne i zakopia. Mam absolutne zero powodzenia w zyciu = przystojniacha. Takie sa Polki, ze ablo boja sie ze mna zadawac albo we wszytko wierza Polakom. O dziwo sam jestem Polakiem. Tyle ze mnie za takiego nie traktuja. Nie mam polskiego imienia. Za to tez mnie nie nawidza. Pozniej zyje jak schizol jakis. Osamotniony, zero znajomych i nawet zatrudnienia. Jak uchodzca, emigrant. I to we wlasnym kraju. W telefonie mam zero kontaktow. Tacy ludzie tu mieszkaja. Nie traktuja mnie jak swojego. Tutejsze kobiety zas, odsuwaja sie.

Gość mieszkaniec spod
@ pewien mieszkaniec Szczecina yhy Bo w tych rejonach maja powodzenie faceci ''disco polo '' , wiec musisz sie dostosowac.