Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TeNoR z Pacyfiku

Mój brak powodzenia u płci pięknej jest wręcz powalający

Polecane posty

Eald_Syhter- Teraz to się wypowiada ten, co dał się w pracy pobić gościowi o 10 cm mniejszymu, a gość go pobił i poniżał przy wszystkich, wiec o czym chcesz gadać, skoro nawet kurdupel ci napierdoli? A odczuwanie agresji, to rzecz normalna.

Gość Zuzanna Amelia & 12
Pasztet - to Ty jakies zle cwiczenia wybieralas bo ja pocwiczylam sugestie i bardzo duzo osiagnelam. Noz - to wez jakas aseksualna kolezanke na kurs tanca. nauczysz sie i bedziesz rozrywany przez kobiety. Do tego nie trzeba mowic a poruszac sie chyba umiesz.

zależy dla kogo. dla człowieka rozwiniętego NORMALNA jest umiejętność rozładowywania agresji tak żeby zachowywać się jak homo sapiens a nie goryl. NORMALNA jest kontrola swojego zachowania. agresja to jest spoko rzecz tylko nie na dyskotekach i nie na ulicach. tam uwalnianie agresji nazywa się BANDYTYZMEM.

"wiec o czym chcesz gadać, skoro nawet kurdupel ci napie**oli?" mój znajomy jest niski i drobny, ale trenuje sztuki walki (ma już któryś dan). i już wiele razy wpierniczył gościom dużo potężniejszym od siebie. a przy tym jest bardzo sympatycznym, rodzinnym i nieagresywnym człowiekiem. siły używa tylko do obrony, no i oczywiście w sporcie.

!offerma- I dlatego tay jak ty i ten żydek DKW to zawsze na dyskotekach i w klubach są poniżani i szmaceni, bo nie umieją się napierdalać, jesteście po prostu pipkami, zwykłymi tchórzami co nawet swojej dupy obronic by nie umieli. Dobrze że nie macie lasek, bo laska potzrebuje faceta co by ją bronił, a nie takie pipki co same obronić się nie umieją. Typowe polaczki z was, bo w 1939 roku, jak Wermacht szedł na wasz kraj, toście spierdalali do Rumuni, od razu widać kto jest potomkiem polaka a kto żołnierza Wermachtu.

" 00:02 [zgłoś do usunięcia]NÓŻ Eald_Syhter- Teraz to się wypowiada ten, co dał się w pracy pobić gościowi o 10 cm mniejszymu, a gość go pobił i poniżał przy wszystkich, wiec o czym chcesz gadać, skoro nawet kurdupel ci napie**oli? A odczuwanie agresji, to rzecz normalna. http://www.voila.pl/235/gx7gm/?1 noz84@o2.pl" Nikt mnie nie napierdolił. To o czym mówisz to sytuacja kiedy gościu położył z nienacka mnie i kolegę na ziemii, bo relacjonował bójkę uliczną, w której brał udział. Raz dostałem pod oko z zaskoczenia ale to było w 2004 a ich było kilku. Ponadto ostatnio się z dwoma biłem i musieli po trzeciego zadzwonić bo nie dawali sobie ze mną rady. Więc radzę ci: Nie twórz, bo tylko się kompromitujesz . . .

Gość Zuzanna Amelia & 12
Az sprawdzilam: Teoria sublimacji teoria z zakresu humanistyki powstała na początku XX wieku mówiąca, iż artystyczna działalność człowieka jest przeniesieniem pożądań, pragnień i popędów (odczucie sfery - teoria Freuda), tłumionych przez normy i nakazy istniejące w świecie (odczucie moralności, czyli superego - teoria Freuda). Teoria ta jest podstawą do analizy psychiki artysty na podstawie obserwacji jego dzieł.

Zuzanna Amelia & 12- Ja po prostu nie lubię tańczyć, nauka to półbiedy, ja się szybko uczę, więc pewnie bym się nauczył, ale ja po prostu nie znoszę tych wygibasów. Są ludzie co nie lubią biegać, pływać itp, a ja nie znoszę tańca wszelakiego, no może po za PoGO

ty to zdaje się jesteś bardziej potomkiem gorylicy i bawoła więc się tak swoimi przodkami nie przechwalaj. cud że cię mówić nauczyli. no ale jak widać to wszystko na co cię stać i w ramach cywilizacji trzeba cię utrzymywać elektrowstrząsami i kijem bo inaczej jak dostaniesz wścieklizny to wierzgasz i gryziesz.

przeterminowany pasztet- Wysoki ma długi zasięg ramion, więc żeby mały wpierdolił dużemu, to musi być naprawdę dobry.

Gość Zuzanna Amelia & 12
Noz ale ja nie pisze o zadnych wygibasach tylko o tancu z kobieta w parze.

!offerma- Ty za to jesteś potomkiem polaczko-żydów, tych samych co stchurzyli walki w 1939 roku i uciekli z kraju, zostawiając na pastwę obcej armii kobiety i dzieci, szczyt tchórzostwa, aby nie walczyć za kraj, tylko rzucić broń i uciekać,albo dać sobie w łeb strzelić w Katyniu jak barany, barany większy opór stawiają niż polaczki, a ty jesteś potomkiem tych tchórzy

Gość Zuzanna Amelia & 12
00:05 [zgłoś do usunięcia] przeterminowany pasztet Pasztet to nie jest pojecie bezwzględne, są pewne kręgi piekla, może po prostu byłas plycej Odp: "Plycej" w jakim sensie ?

Zuzanna Amelia & 12- Dla mnie bez znaczenia, ja tego nie lubię, a z kobietą to już by była masakra, podeptał bym ją, albo za tyłek złapał niechcąco i jeszcze w pysk bym dostał, to nie dla mnie. A załapać paszteta na tańce to też nie jest tak łatwo, też by z tego była kompromitacja. Ja po prostu nie lubię tego rodzaju rozrywki.

" 00:08 [zgłoś do usunięcia]Zuzanna Amelia & 12 Az sprawdzilam: Teoria sublimacji teoria z zakresu humanistyki powstała na początku XX wieku mówiąca, iż artystyczna działalność człowieka jest przeniesieniem pożądań, pragnień i popędów (odczucie sfery - teoria Freuda), tłumionych przez normy i nakazy istniejące w świecie (odczucie moralności, czyli superego - teoria Freuda). Teoria ta jest podstawą do analizy psychiki artysty na podstawie obserwacji jego dzieł." Tu nie chodzi tylko o działalność artystyczną, ale o działalność na wszystkich płaszczyznach. Tak np. inżynier, jeśli swój fach uzna za temat zastępczy to może stać się naprawdę dobry w tym co robi. Według Freuda właśnie to był klucz do rozwoju ludzkiej cywilizacji

"Ponadto ostatnio się z dwoma biłem i musieli po trzeciego zadzwonić bo nie dawali sobie ze mną rady." matko boska jacy wy jesteście wszyscy straszni :D naprawdę nie wiem w jakim ja świecie żyję że od lat nie musiałem z nikim się prać. wy naprawdę chyba obracacie się w środowiskach takich jak na tym filmiku: http://uwaga.tvn.pl/60887,wideo,372462,zyje__bo_udawala_martwa,zyje__bo_udawala_martwa,reportaz.html bo inaczej tego wytłumaczyć nie sposób. zobaczcie tych gości tłukących się przed tą dyskoteką. normalnie jak stado rozjuszonych psów które trzeba rozdzielać kijami.

Gość Zuzanna Amelia & 12
Eald - dziadek Freud mial piekne teorie - jak na swoje czasy. Mial tez swira na punkcie seksu. moze i dobrze bo wyciagnal na swiatlo dzienne temat seksu w czasach kiedy byl to temat calkowitego tabu. mowi sie ze doszedl nawet do stwierdzenia incest ale bylo to wtedy zbyt razace aby mogl podjac i to zagadnienie. Ale z tego co ja wiem na ten temat to sie od tych teorii juz dzisiaj odchodzi. Moda na psychoanalize sie konczy. Uwaza sie ja za bezproduktywna. Sa nowsze metody. Interesujesz sie psychologia amatorsko czy zawodowo ?

Gość Zuzanna Amelia & 12
Argen - a Ty jakie glupie pytania slyszales na weselach ?

"Ostatni raz sprałem typa w podstawówce i to po wielokrotnych próbach, aby się odwalił." no i tak to chyba u normalnych ludzi jest. jak ktoś kończy podstawówkę to już powinien mieć trochę rozumu i zdawać sobie sprawę że nie jest jakimś neandertalem. jak widać nie wszyscy sobie z tego zdają sprawę a im większy matoł tym bardziej dumny ze swojego prymitywizmu. a ty się nóż nie nadymaj tak bo z tego co opowiadasz to rzucasz się do mniejszych i słabszych. więc naprawdę nie jesteś najlepszym przykładem "wojownika". raczej tchórzliwej kanalii która nie mając odwagi do uczciwej walki wyszukuje sobie takich których będzie mogła zbić żeby "czuć się bogiem".

"od razu widać kto jest potomkiem polaka a kto żołnierza Wermacht" a Tuszczenko czyim jest potomkiem w końcu?

Gość Zuzanna Amelia & 12
Jak Ci jest na kursie? Ciekawy chociaz jakis czy same nudy ?

wstyd przyznać, ale też biłam kolegów w podstawówce. no ale ciągle mnie zaczepiali :D za to potem zyskałam ich szacunek i nasze współżycie społeczne układało się w klasach 4-6 długo i szczęśliwie :P

Kiedyś trochę czytałem Freuda i Fromma, jako nastolatek. Ponadto potem rozpatrywałem różne psychologiczne teorie przez pryzmat moich zainteresowań naukami okultystycznymi . . .

Gość Zuzanna Amelia & 12
Co Cie konkretnie interesuje z okultyzmu ?

Gość Zuzanna Amelia & 12
Zobaczysz Argen - pojdziesz na impreze i sie zakochasz... Z czego jest ten kurs - jesli to nie tajemnica ?