Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yacksonfire

bycie z chłopakiem synem alkoholika

Polecane posty

Gość yacksonfire

jestem facetem 22wiosny na karku, pracuje, mam swoje pasje/hobby spotykam się ze znajomymi, zwyczajnie jak każdy, mam też za sobą związek który się rozpadł... no właśnie, rozpadł się przez mojego tatę :/ wychodząc z domu nie mam pojecia czy nie będzie zalany w trupa, czy można wpaść spokojnie z dziewczyną... by nie usłyszała z jego strony obelg :( boje się kogokolwiek zapoznawać by nie było powtórki z rozrywki, finansowo nie ma problemu zarabiam wystarczająco by zabierać do kina, na pizze, wycieczki etc no ale kiedyś musiał by nastąpić dzień gdy trzeba by było zaprosić ją do siebie poznać z moimi rodzicami... czy którakolwiek z was dała by radę miec chłopaka syna alkoholika, dodam że jestem typowym przykładem tzw DDA (dorosłe dziecko alkoholika) ale radze sobie,

Gość niemanicku
mam męża syna alkoholika . jest ciężko bo wiedze w nim osobe która lubi pić i sie boje . ale zdecydowałam się . jeżeli pracujesz itp to wynajmij mieszkanie , i zabieraj ją do niego . przez rok bycia z dziewczyną nnie ma konieczności zapoznawania ją z rodzicami . jezeli bedziesz czul ze to ta to ją wprowadzisz w sytuacje rodzinną a jak zdecyduje sie ze jest gotowa poznac to ją zapoznasZ , ale musicie sie dobrze znac i musisz jej ufać .

Gość yacksonfire
no wiem że nie ma obowiązku ale wypada chyba zapoznac z rodzicami, zaprosić ją do swojego domu

Gość Cz-a-r-o...
yacksonfire - jesli Ci na niej zalezy to po prostu daj jej znac. To nie Twoja wina, ze Twoj rodzic jest alkoholikiem!!!!!