Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przebieglaPani

Z POWODU ZAZDROŚCI O MOJEGO CHLOPAKA PRZESTALAM BRAC TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE. Z

Polecane posty

Gość ????//////////////////////
jak Ci się nie mylą te wszystkie tematy ? ja bym sie pogubił

Gość przebieglaPani
To juz jest moja sprawa :) spiaca jestem, zegnam wszystkich :-) napisze jakieś nowe wiesci co będzie dalej...

Gość 345u6yugf
ale my wiemy co będzie dalej, standard. roztyjesz się, ciało pokryją rozstępy, cycki obwisną , z cipki zrobi się rozklapiocha, włosy powypadają, od braku snu pod oczami porobią się sińce, zaniedbasz siei popadniesz w depresję poporodową a on nie będzie mógł na ciebie patrzeć

Gość Bojkot iigugkg
Taaaa jesteśmy zajebiscie zainteresowani ze jakaś gowniara zaciążyła i będzie sie babrac w pieluchach

Gość przebieglaPani
:)

Gość Mika 2145
fakt ekscytujacy temat...biedne dziecko, biedny ojciec, bedzie placil alimenty, bo nie sadze by z Toba zostal...

Gość przebieglaPani
Przeczuwam, że zostanie:) Przeciez tak bardzo mnie kocha...

Gość Mika 2145
cieszymy sie razem z Toba ;)

Gość Mika 2145
a tak pomijajac fakt ze ten temat to tylko prowokacja, to jednak masa kobiet tak robi.....nie tylko by zatrzymac faceta, ale na przyklad by go "zmienic"..BO przeciez jak stanie sie ojcem to na pewno sie zmieni, przestanie rozgladac sie za innymi kobietami, przestanie pic, zacznie pracowac.... no albo kolezanki maja dziecko to ja tez, wiec ta prowokacja ma wiele wspolnego z rzeczywistoscia i tak niestety wiele kobiet rozumuje

Gość przebieglaPani
W mojej okolicy nie znam takiego przypadku, zeby kobieta tak zrobiła...

Gość LubiącaGościPo30
a ja mam w rodzinie taką sytuację jaką ty teraz i dziewczyna usidliła faceta do końca,bo nie ma sumienia zostawic dziecka i teście tez kochają małego,ona ustawiona bo ma wszystko,facet wyremontował dom,sam haruje a ona dzięki temu dziecku ma kompletnie wszystko!śpi sobie w dzień,robi co chce,nygus masakryczny i jest przeszczęśliwa. Złapała go na dziecko po miesiacu znajomości jak zobaczyła z kim ma do czynienia.W sumie to znam takich przypadków pełno!!i prawda jest taka,że te dziewczyny się ustawiają,ze hej!

Gość przebieglaPani
Może mój plan się uda :) w co bardzo wierze :) Za niedługo wybieram sie do lekarza.

Gość też znam taki przypadek
młoda dziewczyna z "biedy", bez szkoły i właściwie bez perspektyw złapała na dziecko kumpla mojego męża, statecznego czterdziestolatka - kawalera. Facet świata poza nią nie widzi, ma wrażenie, że szczęście za nogi złapał, bo powodzenia za bardzo nie miał a tu partia o 20 lat młodsza... ale miłości tam nie ma niestety - on raczej czuje się za nich odpowiedzialny, może kocha, ale raczej jak ojciec, a ona po prostu znalazła wyjście ze swoich niepowodzeń. Ma dach nad głową /piękny dach ;-)/ i nie musi się martwić o kasę. Dla mnie to podłe świadomie "złapać" kogoś na dziecko... to jest bardzo poważna decyzja i powinna być świadoma. A w wieku 19 lat to po prostu nieodpowiedzialne... Zrobiłaś jak uważałaś, ale myślę, że jeżeli na prawdę byś go kochała nie oszukałabyś go... żebyś nie żałowała tej decyzji...

Gość przebieglaPani
No widzicie :) czasami sie udaje...

Gość c nscmsnsnc
Właśnie zniszczyłaś sobie życie. Jestem kobietą, zawsze bronię kobiet, ale tym razem pierwszy raz w życiu napiszę, że jesteś największą suką jaką znam. Jak mogłas mu to zrobić??? Nie bądź taka szczęśliwa bo 30% pierwszych ciąż kończy się poronieniem, więc nie masz gwaracji czy Ci się uda.

Gość 55654656565
jak można tak zrobić z zazdrości? przecież dziecko nic nie gwarantuje ani że on przy tobie zostanie ani że cię nie zdradzi

Gość przebieglaPani
Ale jak zostawi to potem może mieć wyrzuty sumienia, że to zrobił ;)

Gość przebieglaPani
Jutro sie widzimy:)

Gość To jest prowokacja
???

Gość akukuruku
Jesteś większą szmatą niż wszystkie kobiety odbijające mężów razem wzięte :/.. Pozdro dla ciebie.. udanego życia życzę.

Gość przebieglaPani
dziękuje za pozdrowienia i wzajemnie. Ja sie czuje wyśmienicie :-) Ciekawe czy będzie chłopczyk czy dziewczynka :)

Gość hitt tego lataaaa.
przeciez to prowo. i do tego marne :/ 1/10

Gość moim zdaniem provo marne
daje -10 na 10. wierzycie w to ?

Gość ja mogę cos powiedzieć
a który to tydz. kiedy była ostatnia @. czy gdy przestałaś brać tablety to czy byłaś chora, wiesz często jest tak ze jak sie bierze tablety i antybiotyki to można zajść bo osłabiają działanie pigułek..różnie antybiotyk można brać, nawet po dentyście... a ztym udawaniem objawów bym nie przesadzała bo sie skapnie ze coś nad bardzo usiłujesz coś udowodnić i będzie tylko złość , już lepiej zrób tak. zadzwoń do niego z płaczem i powiedz że musicie się szybko spotkać , powiedz że to nie na telefon. jak przyjdzie udawaj zdenerwowaną i popłakuj i z płaczem mu powiedz że zrobiłaśtest i że chyba w ciązy jesteś i teraz nie wiesz co zrobić, że tak nie miało być że młoda z dzieckiem ,że co rodzicom powiesz...pokażmu test i cały czas mów .." i co teraz będzie, jak ja sobie poradzę, nie wiem jak mogłam zajśc cały czas brałam tabsy" jak powiem rodzicom,wściekną się. może tym wypadku zobaczy ze też jesteś tym faktemzałamana i ciępocieszy że będzie z toba i sobie poradzicie. ale 2 sprawa nie fer postąpiłaś. wiesz ze moze na początku będzie ci pomagał ale moze tego nie udźwignąć i będąu was wieczne kłótnie i wiązek się rozpadnie a ty zostaniesz sama . i jak można łapac faceta na dziecko tylkodlatego że jest przystojny i żeinne miały by zazdrościć że go masz.

Gość KAMILA @@
Nie bądzcie takie święte.Niejedna z nas odstawiła antykoncepcje bez wiedzy partnera po to by wkońcu sie ustatkował.Ja zrobiłam podobnie i moja siostra również.Z tą różnicą,ze ja mu powiedziałam ze mam dni niepłodne i możemy ''do końca'',a wiedziałam ze jutro powinnam miec owulacje bo mam regularne cykle.Jestesmy 5 lat po slubie,mamy 2 dzieci i jest super.Moja siostra odstawiła tabletki i zaszła i tez jest mezatką i ma 3 dzieci(w tym blizniaki).Wiec autorko-on sie z tobą ożeni,na sto procent.Mało tego-jestem pewna ze sie ucieszy ze zostanie ojcem.

Gość oj tam że gadasz
a znacie przypadek ze facet chciał mieć tylko kobiete dla sibie poprzez dziecko?

a znam ale to sa przypadki typu alkoholik chce zatrzymac zone przy sobie. Swiete nie swiete ale to najnormalniejsze oszustwo jest. Gratuluje zaczynania zwiazku na oszustwie